Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün saçımı kestireceğim ama karar veremedi değişik olsun istiyorum ama nasıl bilmiyorum

merhaba canim iyiyyim sagol
sen nasilsin? ben cok sevindim esinde bir sürü sperm bulunmus

hayirllisi olsun tabi canim insallah kavusacaksin bebeklerine allahin izniyle

gamzesezer canım verdiğin bilgiler için teşekkürler.biz kaan hocaya mail atamıyoruz.cevrim dışı gösteriyor .siz hangi adresten atıyorsunuz.biz yalışmı biliyoruz acaba mail adresinibana verebilirmisin.yoksa tellemi arıyalım.birde hangi tahlilsonuçlarını gönderelim kaan hocadan bilgi almak için sperm testi ve hormon testimi.başka neler gönderelim.olumunekankayizsmile

canım ne demek ne istersen sor.yardımcı olmaya çalışırım.ben doktorlar sitesine üye oldum ordan atıyorum mail.sende ordan gnderebilirsin.son yaptığınız hormon tahlillerini gnderirsin.aramak istersen numara 0312 5956815

kızlar çook mutluyum eşim hormon testi yaptırdı ve fsh baya düşmüş bitkisel kürler içmiştik baya bi faydası olmuş.....

SYOLU siz neler yapıyorsunuz seni pek bilmiyorum

canım mrb.

malesef azo var bizde de ama nedenini daha öğrenemedik çünkü 2 ay sonra genetik analizi için kan alınacak onun sonucuna göre teşhis konmuş olacak.hormonlar dengesiz bu yüzden de sperm çıkmadı semen analizinde.fsh:43 lh:24 yani yüksek değerler.
ne kullandınız canım düşürmek için, paylaşırmıın? sizin değerler kaçtı, şuan kaça düştü peki.

:
insallah cicekcigim
ama eylül'den Önce baslayamiyoruz tedaviye
agustos'ta merkez kapali

canim konusurken cikmak zorunda kaldim kayinvalidem geldi kimle konusuyon der diye kusura bakma.
hayirlisi olsun canim gec olsun güc olmasin sonucta sperm var insallah hayirlisiyla kavusacan bebeklerine :emir_bebek: :ecrin_bebek:

slm kızlar,eşim bugün kaan hocanın yanındaydı şimdi dönüyor,bizde yavaş yavaş başlayacağız inşallah
sormak istediğim şeyler var bilenler varsa beni aydınlatırsanız sevinirim,ilk tüp denemem olacak,eşimin hormonlarıda düzene girdi çok şükür,2-3 tane hareketsiz sperm çıkmış yine ama kaan hoca sana ilacı dayayınca çıkışını arttırrız demiş,29 agustosta 3 yılımız doluyor,rapora 29 agustostan sonramı başvurmalıyız,mersinde üniversite hastanesinden çıkaracağız heralde bu raporu,1 ayda falan çıkar diye duydum doğru mu?bide bu rahim filmini nerde çektirmeliyim devlet karşılıyormu?

Back
X