Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canim ne olsun ayni izin telasi alis veris bi kosusturmacadir gidiyor bu arada ilk sinavim belli oldu ayin 23 panelgesprek var bakalim nasil gececek sen oldunmuydu bu sinavi canim .ha bide.haftaya turkiyeyyemi giidiyorsun

hayirli olsun canim insallah alirsin.portfolio sinavimi canim anlamadim, ben girdim buna ama alamadim.evet canim hafta turkiyeye gidiyorum.sen ne zaman gidiyosun?

hayirli olsun canim insallah alirsin.portfolio sinavimi canim anlamadim, ben girdim buna ama alamadim.evet canim hafta turkiyeye gidiyorum.sen ne zaman gidiyosun?

insallah canim evet portfolio sinavi cokmu zor simdiden heyacan basiyo beni hayirlisi bakalim...gule gule git canim ne guzel erken gidiyormussun bizde temmuzun 13 gidecegiz canim

insallah canim evet portfolio sinavi cokmu zor simdiden heyacan basiyo beni hayirlisi bakalim...gule gule git canim ne guzel erken gidiyormussun bizde temmuzun 13 gidecegiz canim

sagol canim evet bu yil biraz erken gidiyorum
sinavi özele yaziyim burayi mesgul etmeyim kizmasinlar bize

kızlar artık yaz geldi siteye girmez oldum hepinizi okuyorum ama tek tek cevap yazamıyprum

:uhm::uhm::uhm:
hayırlı akşamlar kızlar acil bilgilerinize ihtiyacım var
bacılar eşinden tedavi ile dogal yoldan sperm çıkan yada böyle arkadaşları hatırlayanlar cevap verirseniz sevinirim yuvak hücre ve lökosit spermin ayak seslerimiydi
ben böyle oldugunu hatırlıyorum ama genede başkalarından duymaya ihtiyacım var
kızlar bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim çok acil herkezten cevap bvekliyorum

ya lökosit olabilir gelişmemiş sperm diye söyleniyordu sanki ne bileyim yanlış yönlendirmim ama

Son düzenleme:
canım bak handenin geçmişte yazdığı bir mesajı kopyaladım oku :)

handenizuz kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Slm cnm beni hatirliyor musun Kaan hocanın orda karşılaşmıştım ve karsilastigimizda daha sperm yoktu sadece 7milyon yuvarlak hücre cikmisti.biz 3ay ilc kullandık tam 3ayin dolduğu gün spermogram yaptırdık ve ve sperm çıktı.zaten spermin oluşması ve silleme yeteneğini kazanması tam 3ay sürüyormuş ilaç icmeye başlayalım 2 ay oldugunda yuvarlak hücre çıkmıştı çok sevindim görünce ama Kaan hoca bunu çok önemli bulmamıştı bütün hevesim kirilmisti spermogramda en altta 7milyon yuvarlak hücre yazısını Kaan aydos görmedi bile ben gösterip sordugumda bana önemli bise değil bidaha cikmayabilir deyip hevesimi kırmıştı.mehre o yuvarlak hücreler spermin olgunlasmamisiymis.yani yuvarlak hücrenin çıkmasının ardından spermlerde gelecekmiş.neyse arkadaslar aklınızda olsun yuvarlak hücrenin önemi buyuk.su kısa sürede bütün öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabuletsin.iyi dilekleriniz icin teşekkürler

zamancım lökosit değil ama yuvarlak hücre spermin başlangıcı canım.kaan hoca bize yuvarlak hücre çıksa umudumuz olur demişti.önmli bişey yani.merakta bıraktın bizi anlatsana ne oldu sizde mi çıktı yoksa?

ZAMAN guzel haberlerınız beklıyz canım sonuc??????????? haydı ınsaalha kızlar hepınızı cok opyrm ıyı geceler

Back
X