Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demmi benim eşim klomen çinko ve internetten bir bitkisel bir ilaç almıştık ismini hatırlamıyorum onları kullanmıştı ama şimdi hiç bir ilaç kullanmıyor bir topikte 2 milyondan 76 milyondu sanırsam onun uyguladdıgı şeyleri yapıyorum inşallah şifa olur

mrb arkadaslar ,nasılsınız bakalım.TOSBIKcanım benım ınsaaalah allahım emegınız karsılıgını verır.guzel haber beklıyrm senden. EBANA ya bu kok hucre yı bız cok arastrdk ohastanede, su anda oyle yok dyrlar.acaba gorumcene denemek maksatlı falan mı yabtılar?esım ve ben yazdıklarınıcok saskın vazıyette okuduk. ay kızlar ben de cok streslıyım temmuzda bız de allahın ıznıyle baslıyoruz hayırşısyla.sıze bısey sorcam sımdı bız ankara da kaan hoca da tedavı olmak ıstıyoruz fakat yer problemımız var.ankarada uygun fıata kalabılecegımız yer tavsıyelerınız nelerdır?acaba kac kez gorunmek gerekır doktora?yanı kafam cok allak bullak .tanıdıklar var ama rahat kalamayız bır de malum durumumuzu bılen de yok.ay herseyı dusun düşün .............neyse sızılerı cok opyrmmmmmm

arkadaşlar dun yumurtalarım toplandı bugun haber beklıyorum kac tanesı dollenmıs merak edıyorum sanırım carsambaya transfer olacak allah hepınıze bu gunlerı gostersın hep dua edıyorum sızler içinde ....

Merhaba tosbik insallah hepsi dollenir bebegin sana tutunur.
Iki hafta sonra guzel haberini bekliyoruz.

kızlar nasılsınız bakalım ben annemle vakit geçirıyorum onun yanında olmak bana iyi geldi sıkıntılarımı unuttum.TOSBİK canım inşallah sonunda bebeğine kavuşursun neyse canlarım görüşürüz yine...

kızlar nasılsınız bakalım ben annemle vakit geçirıyorum onun yanında olmak bana iyi geldi sıkıntılarımı unuttum.TOSBİK canım inşallah sonunda bebeğine kavuşursun neyse canlarım görüşürüz yine...

mrb belgincim, herşeye rağmen iyiyim şükür, hangi şehirdeydin sen, ankara da yım ben, acayip yağmurlu yine bugün.

mrb arkadaslar ,nasılsınız bakalım.TOSBIKcanım benım ınsaaalah allahım emegınız karsılıgını verır.guzel haber beklıyrm senden. EBANA ya bu kok hucre yı bız cok arastrdk ohastanede, su anda oyle yok dyrlar.acaba gorumcene denemek maksatlı falan mı yabtılar?esım ve ben yazdıklarınıcok saskın vazıyette okuduk. ay kızlar ben de cok streslıyım temmuzda bız de allahın ıznıyle baslıyoruz hayırşısyla.sıze bısey sorcam sımdı bız ankara da kaan hoca da tedavı olmak ıstıyoruz fakat yer problemımız var.ankarada uygun fıata kalabılecegımız yer tavsıyelerınız nelerdır?acaba kac kez gorunmek gerekır doktora?yanı kafam cok allak bullak .tanıdıklar var ama rahat kalamayız bır de malum durumumuzu bılen de yok.ay herseyı dusun düşün .............neyse sızılerı cok opyrmmmmmm

arkadaşım ben yeni üyeyim biz ilk tedaviyi ankarda olduk biz orada zonguldak amele birligi derneginde kaldık çok uygundu fakat televizyon falan yok istersen bir araştır

mrb arkadaşlarım günaydın,
ya bu kol bileğinden sperm üretme işi benim de kafamı karıştırdı, acaba gerçekten öyle bişi varmı?? varsa neden duymadık hiçbir yerde, öyle bişi olsaydı duyardık şimdiye kadar tv de falan bir yerlerde, ne dersiniz

arkadaşım o nedemek böyle bir şeylermi varmış kök hücreden oldugunu duydum fakat böyle birşey ne zaman olmuş

arkadaşlar dun yumurtalarım toplandı bugun haber beklıyorum kac tanesı dollenmıs merak edıyorum sanırım carsambaya transfer olacak allah hepınıze bu gunlerı gostersın hep dua edıyorum sızler içinde ....

canım nasıl sevindim anlatamam allahım inşl bebek haberinide vermeyi nasip eder hep birlikte seviniriz bize moral olursun çarşamba günü gözdeninde transferi var yumoşlrın durumu iyiydi inşl çarşamba ikinizede uğur getiride :CüvCüv: haberlerinizi alırız allahım yardımcınız olsun

allahım inşallah hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin

arkadaşım o nedemek böyle bir şeylermi varmış kök hücreden oldugunu duydum fakat böyle birşey ne zaman olmuş

canım bizde bilmiyoruz anlayamadık nasıl olduğunu, bir arkadaş paylaştı burda topikte,benim kafamı da karıştırdı, ama hiçbiryerde duymadım ben daha böyle bir tedavi şekli

arkadaşım ben yeni üyeyim biz ilk tedaviyi ankarda olduk biz orada zonguldak amele birligi derneginde kaldık çok uygundu fakat televizyon falan yok istersen bir araştır

canım mrb tesekkur ederım ılgıne.keske katılmasydın aramıza ama yınede hosgeldın canım.bu dedgn yer mısafırhane gıbı bır yer mı canım.semt olarak nerede? kaan hoca nın hastanesıne yakın mı?bır de aıle kalabılır mı yanı esımle bır yanı tek oada verılıyr dımı?sen nerede olmustun tedavını?tesekkur ederım

merhaba arkadaşar. Sanırım eşimde de azospermi var. Bugün test sonuçları aldık 22 milyon çıktı sadece sınırdaymış.. Daha kendi doktoruna göstermedi ultrason çeken kişi bişiler demiş bir de 3.5 mm lik kist varmış.. Ailede kanser olmadığundan önemli değil demiş ama doktor karar verecek biyopsi olaiblir incelenecek.. Ayrıca varikosel var % 40 oranında.. Ve geri akım var yani spermin hepsi atılamıyormuş kiste de bu neden olabilirmiş kanalda kalan spermler tıkanıklık yapıp kiste çevirebiliyomuş. Yani herşey var doktora göstereceğiz çarşamba günü o zaman belli olacak ne olacağı...

merhaba arkadaşar. Sanırım eşimde de azospermi var. Bugün test sonuçları aldık 22 milyon çıktı sadece sınırdaymış.. Daha kendi doktoruna göstermedi ultrason çeken kişi bişiler demiş bir de 3.5 mm lik kist varmış.. Ailede kanser olmadığundan önemli değil demiş ama doktor karar verecek biyopsi olaiblir incelenecek.. Ayrıca varikosel var % 40 oranında.. Ve geri akım var yani spermin hepsi atılamıyormuş kiste de bu neden olabilirmiş kanalda kalan spermler tıkanıklık yapıp kiste çevirebiliyomuş. Yani herşey var doktora göstereceğiz çarşamba günü o zaman belli olacak ne olacağı...

inşallah güzel sonuçlar alırsınız, en azından şanslısınız sperm var sizde, bizde o da yok ya,bence karamsarlığa kapılma sakın,inşallah hayırlısı olur canım.

kimse yokmu yine arkadaşlar nerdesiniz

evet arkadaşım bu bilekten sperm işi benim de çokk kafamı karıştırdı 4 sene önce böyle bişey yapılıyo şimdi niye yok ve neden bi tek bu hastane niye hastaneler yapmıyo ne diyceğimi bilemiyorum kafam çokk karışık

evet arkadaşım bu bilekten sperm işi benim de çokk kafamı karıştırdı 4 sene önce böyle bişey yapılıyo şimdi niye yok ve neden bi tek bu hastane niye hastaneler yapmıyo ne diyceğimi bilemiyorum kafam çokk karışık

bilmiyorum ama bana pek gerçekçi gelmedi, belki de bilgiyi paylaşan arkadaş yanlış anlamıştır, belki farklı birşey yapmışlardır, eğer mümkün olsaydı öyle bir tedavi bence tüp t.bebek mrk.bu işlemi yapardı, sonuçta hepsi bebek için uğraşıyor, böyle bir yöntem olupta sanmıyorum ki kullanılmayacağını.

arkadaslar oyle bısey olsa yer yerınden ınler.daha ıznı bıle cıkmadı .kok hucre ıle cocuk sahıbı olmak onaylanmadı bıle

inşallah güzel sonuçlar alırsınız, en azından şanslısınız sperm var sizde, bizde o da yok ya,bence karamsarlığa kapılma sakın,inşallah hayırlısı olur canım.

Umarım sizinde tedaviniz olumlu sonuçlar verir şu anda biz hiçbirşey bilmiyoruz doktora gösterince kesin sonuç alıcaz o yeterli mi der yoksa ilaç mı verir bilmem ayruca kistte var ve ileri hareketin durumunu bilmiyoruz sadece yüzdeleri yazmış detay yok bakalım Allah büyük. Herkes en kısa zamanda bebiş sahibi olur İnşallah..

Back
X