Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar dun yumurtalarım toplandı bugun haber beklıyorum kac tanesı dollenmıs merak edıyorum sanırım carsambaya transfer olacak allah hepınıze bu gunlerı gostersın hep dua edıyorum sızler içinde ....
kızlar nasılsınız bakalım ben annemle vakit geçirıyorum onun yanında olmak bana iyi geldi sıkıntılarımı unuttum.TOSBİK canım inşallah sonunda bebeğine kavuşursun neyse canlarım görüşürüz yine...
mrb arkadaslar ,nasılsınız bakalım.TOSBIKcanım benım ınsaaalah allahım emegınız karsılıgını verır.guzel haber beklıyrm senden. EBANA ya bu kok hucre yı bız cok arastrdk ohastanede, su anda oyle yok dyrlar.acaba gorumcene denemek maksatlı falan mı yabtılar?esım ve ben yazdıklarınıcok saskın vazıyette okuduk. ay kızlar ben de cok streslıyım temmuzda bız de allahın ıznıyle baslıyoruz hayırşısyla.sıze bısey sorcam sımdı bız ankara da kaan hoca da tedavı olmak ıstıyoruz fakat yer problemımız var.ankarada uygun fıata kalabılecegımız yer tavsıyelerınız nelerdır?acaba kac kez gorunmek gerekır doktora?yanı kafam cok allak bullak .tanıdıklar var ama rahat kalamayız bır de malum durumumuzu bılen de yok.ay herseyı dusun düşün .............neyse sızılerı cok opyrmmmmmm
mrb arkadaşlarım günaydın,
ya bu kol bileğinden sperm üretme işi benim de kafamı karıştırdı, acaba gerçekten öyle bişi varmı?? varsa neden duymadık hiçbir yerde, öyle bişi olsaydı duyardık şimdiye kadar tv de falan bir yerlerde, ne dersiniz
arkadaşlar dun yumurtalarım toplandı bugun haber beklıyorum kac tanesı dollenmıs merak edıyorum sanırım carsambaya transfer olacak allah hepınıze bu gunlerı gostersın hep dua edıyorum sızler içinde ....
arkadaşım o nedemek böyle bir şeylermi varmış kök hücreden oldugunu duydum fakat böyle birşey ne zaman olmuş
arkadaşım ben yeni üyeyim biz ilk tedaviyi ankarda olduk biz orada zonguldak amele birligi derneginde kaldık çok uygundu fakat televizyon falan yok istersen bir araştır
merhaba arkadaşar. Sanırım eşimde de azospermi var. Bugün test sonuçları aldık 22 milyon çıktı sadece sınırdaymış.. Daha kendi doktoruna göstermedi ultrason çeken kişi bişiler demiş bir de 3.5 mm lik kist varmış.. Ailede kanser olmadığundan önemli değil demiş ama doktor karar verecek biyopsi olaiblir incelenecek.. Ayrıca varikosel var % 40 oranında.. Ve geri akım var yani spermin hepsi atılamıyormuş kiste de bu neden olabilirmiş kanalda kalan spermler tıkanıklık yapıp kiste çevirebiliyomuş. Yani herşey var doktora göstereceğiz çarşamba günü o zaman belli olacak ne olacağı...
kimse yokmu yine arkadaşlar nerdesiniz
evet arkadaşım bu bilekten sperm işi benim de çokk kafamı karıştırdı 4 sene önce böyle bişey yapılıyo şimdi niye yok ve neden bi tek bu hastane niye hastaneler yapmıyo ne diyceğimi bilemiyorum kafam çokk karışık
inşallah güzel sonuçlar alırsınız, en azından şanslısınız sperm var sizde, bizde o da yok ya,bence karamsarlığa kapılma sakın,inşallah hayırlısı olur canım.