Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgi dolu sen hamile misin acaba sizin sorununuz da azosperm miydi tedavi ile mi hamile kaldın yoksa bitkisel yollamı kusura bakma merak ettim
ama ben hep umutluyum inanıyorum bir gün burada herkes bebek sahibi olacak allahın izni ile
sevgidolu canım senin sayende buraya geldim bir türlü karşılaşamadık. kısmet bu güneymiş. varmı gelişme ne durumdasın.
firuze spermler 72 günde yeniliyor kendini. bencede bir süre daha kullansın sonra test yaptırın. inşallah faydası olur. iyi haberlerini bekliyoruz
canım şuanda eşim klomene ve proxed pulus vitamine devam ediyo bu hafta kaan aydosa gitcek trkrardan bakalım biz ikinci mikrotese için acele etmiyoz yani elimizden geleni yapalım sonra olmazsa ikinci çünkü bu son şansımız allah korusun çıkmazsa çok üzülürüz o yüzden biraz daha tedaviye devam sonra kısmetse aaralık ocak gibi deneriz
canım yaaaaaaaaaaaa ağzın bal yesin allah söyletti galiba hamile değilim ama yakında inşallah hamile olurum canım benim eşim hormonel azospem yani fsh düşük geçen sen mikrotese oldu fakat gewlişmemiş sperm hücreleri ulundu onlarla iki embriyo tarnsfer edildi ama olmadı[/QUinşallah arkadaşım allah hepimizin kucagını boş bırakmasın bizim bu yanlızlıgımızı biran önce bitirsin hepimize yavrularımızın kokusunu duymayı nasip etsin inşallah hep birbirimize dua edelim inşallah:Saruboceq: