Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgidolu canım senin sayende buraya geldim bir türlü karşılaşamadık. kısmet bu güneymiş. varmı gelişme ne durumdasın.

arkadaşlar nette azosperm için faydalı bitkiler içnde demir dikeni diye bir bitki okudum siz böyle bir şeyler okudunuzmu veya kullananı duydunuzmu çünki bide nette birçok şeyler yazıyor dogrulugunu bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

sevgi dolu sen hamile misin acaba sizin sorununuz da azosperm miydi tedavi ile mi hamile kaldın yoksa bitkisel yollamı kusura bakma merak ettim

sevgi dolu sen hamile misin acaba sizin sorununuz da azosperm miydi tedavi ile mi hamile kaldın yoksa bitkisel yollamı kusura bakma merak ettim

canım yaaaaaaaaaaaa ağzın bal yesin allah söyletti galiba hamile değilim ama yakında inşallah hamile olurum canım benim eşim hormonel azospem yani fsh düşük geçen sen mikrotese oldu fakat gewlişmemiş sperm hücreleri ulundu onlarla iki embriyo tarnsfer edildi ama olmadı

sevgidolu canım senin sayende buraya geldim bir türlü karşılaşamadık. kısmet bu güneymiş. varmı gelişme ne durumdasın.

canım şuanda eşim klomene ve proxed pulus vitamine devam ediyo bu hafta kaan aydosa gitcek trkrardan bakalım biz ikinci mikrotese için acele etmiyoz yani elimizden geleni yapalım sonra olmazsa ikinci çünkü bu son şansımız allah korusun çıkmazsa çok üzülürüz o yüzden biraz daha tedaviye devam sonra kısmetse aaralık ocak gibi deneriz

firuze spermler 72 günde yeniliyor kendini. bencede bir süre daha kullansın sonra test yaptırın. inşallah faydası olur. iyi haberlerini bekliyoruz

inşallah ebane bizde o süreyi bekliyoruz ayrıca ben eşime keçi boynuzu kürü ballı poen arı sütü ceviz zeytin yagı karışımı yaptım incir üzüm dut kurusu kayısı birde medineden bir bitki geldi onu ballı arışımla eşime yediriyorum bende nasipse sogan kürüne başlıyacam iki gün sonra rabbim cümlemizin emeklerini boşa çıkartmasın

inşallah ebana tatlım yaaaaaaaaaa hep sana gelen mucizenin hayalini krdum biliyomusun inşallah olurya sana ve daha başkalarına gelen mucize ne den izede gelmesin dimi allahım inşallah verecek sağlıklı hayırlı evlatlar

ebana canım siz şuan ikinciyi düşünüyomusunuz yani yanlış anlamazsan eşinin durumu için sordum sperm var değilmi şuan sayda bir eksilme oldumu

canım şuanda eşim klomene ve proxed pulus vitamine devam ediyo bu hafta kaan aydosa gitcek trkrardan bakalım biz ikinci mikrotese için acele etmiyoz yani elimizden geleni yapalım sonra olmazsa ikinci çünkü bu son şansımız allah korusun çıkmazsa çok üzülürüz o yüzden biraz daha tedaviye devam sonra kısmetse aaralık ocak gibi deneriz

allah gönlüne göre versin canım. inşallah mikroya gerek bile kalmadan hamiş olduğunu duyarız

canım yaaaaaaaaaaaa ağzın bal yesin allah söyletti galiba hamile değilim ama yakında inşallah hamile olurum canım benim eşim hormonel azospem yani fsh düşük geçen sen mikrotese oldu fakat gewlişmemiş sperm hücreleri ulundu onlarla iki embriyo tarnsfer edildi ama olmadı[/QUinşallah arkadaşım allah hepimizin kucagını boş bırakmasın bizim bu yanlızlıgımızı biran önce bitirsin hepimize yavrularımızın kokusunu duymayı nasip etsin inşallah hep birbirimize dua edelim inşallah:Saruboceq:

inşallah ebana inşallah bu dedimiz isteğimiz olur allah herkesin gönlüne göre muradını versin kimseyi avlatsız koymasın ben daha üç yıllık evliyim ama bu üç yıl hep bunu düşünmekle geçti kafamın boş olduğu an yoktu hep beynimin bir yerlerin bebek özlemi vardı

ikinciyi istiyorum elbette. son altı aydır korunmuyoruz. eşime hadi doktora gidelim dedim ama adam korkmuş bikere. boşver sen ot ,çöp ne verirsen ben yer içerim diyo. ben gittim fsh biraz yüksek benim. aslan pençesini deniyeceğim bakalım.

Back
X