Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bişey sormak istiyorum size ben hiç rahim filmi felan çektirmedim acaba çektirmelimiyim ama bir kez tüp bebek denemem oldu orda rahime felan alttan bakmışlardı herkes çektiriyor acaba bende çektirmelimiyim gerek varmı bi problem olsa söylerlerdi sanırım ilk denememde dimi..

ayakta uyuyordum ama handenin haberiyle kendime geldim:))) Rabbimin mucizesi işte hiç belli olmaz arkadaşlar ben boşuna demiyorum.

hande allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah... çok çok çokçok çok sevindim. :nazar::nazar::nazar::nazar: kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah seni de babayı da çok tebrik ederim.

kızlar bizler bence bizlerde rahim filmi çektirelim nasip ya bizim de oluverir bizimde bir tane şaşırır yolu rabbim tarafından buluverir hande arkadaşın bu olayını duyduktan sonra bende gelecek ay yaptırmayı düşünüyorum

handecim canım azo sebebiniz neydi.hormonlarınız nasıl yazarmısın...:ecrin_bebek:
cnm öncelikle iiyi dilekleriniz için hepinize çooooook teşekkür ederim allahımdan dileğim isteyen herkesin bebeğinin olması,allah inanıyorum ki dualarımızı geri çevirmeyecek,
bizim azo sebebi belli değil hormonlar genel anlamda iyiydi testosteron biraz düşük çıkıyordu bazen,bugün kadın doğumcuda diyor yaaa heryerin kıl dolu nasıl bir iş anlamadım diyor eşime testosterona,ama biz şu saatten sonra tıkanıklık üzerinde duruyoruz,kaan aydosa ulaşmaya çalışıyoruz tatildemi acaba bilen var mı?
belkide tıkanıklıktı kısmet olduğu gün çıkış oldu belkide bu yüzden tek tük çıkış olan arkadaşlar bence sık sık spermogram yaptırın,dr da söyledi tıp mucizelerle doludur dedi
allahım tamamına erdirsin inşallah,kalp atışını duyduğumuz gün 10-15 gün sonra ilk adağımızı inşallah allah kısmet ederse keseceğiz,
inşallah allahım kucağıma almayı nasip eder,mucize yaaa mucizeee
şükürler olsun yarabbim sana,hala rüyada gibiyim inanamıyorum:CüvCüv:

Kızlar bişey sormak istiyorum size ben hiç rahim filmi felan çektirmedim acaba çektirmelimiyim ama bir kez tüp bebek denemem oldu orda rahime felan alttan bakmışlardı herkes çektiriyor acaba bende çektirmelimiyim gerek varmı bi problem olsa söylerlerdi sanırım ilk denememde dimi..

merhaba belgincim. Bende tüp bebek yaptırıken, ondan sonra gittiğim doktorlarda hep alltan muayene oldum, herşeyin yolunda olduğu söylediler rahim gayet iyi dendi ama geçen ay çektirdiğim rahim filminde sağ tüpüm kapalı çıktı, film çekilirken verilen ilaç sayesinde açıldı. Çektirme imkanın varsa "bence" mutlaka çektir. Ne olur ne olmaz.

cnm öncelikle iiyi dilekleriniz için hepinize çooooook teşekkür ederim allahımdan dileğim isteyen herkesin bebeğinin olması,allah inanıyorum ki dualarımızı geri çevirmeyecek,
bizim azo sebebi belli değil hormonlar genel anlamda iyiydi testosteron biraz düşük çıkıyordu bazen,bugün kadın doğumcuda diyor yaaa heryerin kıl dolu nasıl bir iş anlamadım diyor eşime testosterona,ama biz şu saatten sonra tıkanıklık üzerinde duruyoruz,kaan aydosa ulaşmaya çalışıyoruz tatildemi acaba bilen var mı?
belkide tıkanıklıktı kısmet olduğu gün çıkış oldu belkide bu yüzden tek tük çıkış olan arkadaşlar bence sık sık spermogram yaptırın,dr da söyledi tıp mucizelerle doludur dedi
allahım tamamına erdirsin inşallah,kalp atışını duyduğumuz gün 10-15 gün sonra ilk adağımızı inşallah allah kısmet ederse keseceğiz,

inşallah arkadaşım hayırlısıylada kalp atışlarını duyar rahatlarsın çok çok sevindim kendini hiç sitrese sokma hayırlısıyla güzel bebegini kucagına alacaksın kendimin olmuş kadar sevindim rabbim dünya gözüylede göstersin inşallah :Saruboceq::ecrin_bebek:

:nazar::nazar:Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Nasıl şaşkın ve mutluyum anlatamam. Bu gerçekten mucize ve mucizene çok ama çok iyi bak. Ne olur bi bekleyenlerden de duanı eksik etme. Allah yardımcın olsun canım, hepimize umut oldun tekradan...

handecim seni çok ama çok tebrik ediyorum rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhh

merhaba belgincim. Bende tüp bebek yaptırıken, ondan sonra gittiğim doktorlarda hep alltan muayene oldum, herşeyin yolunda olduğu söylediler rahim gayet iyi dendi ama geçen ay çektirdiğim rahim filminde sağ tüpüm kapalı çıktı, film çekilirken verilen ilaç sayesinde açıldı. Çektirme imkanın varsa "bence" mutlaka çektir. Ne olur ne olmaz.

canım yaa bakıyorlar bizde güveniyoruz onlara yaa bana şöyle uzun bişey sokmuşlardıkaydirigubbakcemile3altan bakmişlardı o neydi acaba aslında yapmaları lazım net-t-yse ikinci tedaviye başlamadan bi yaptırıyım bende..sagol canım.

belgincim canım benim çevremdede oldu böyle durumlar.yani rahim filmi çekildikten sonra hamile olanlar.bende daha önce çektirmiştim ,tekrar düşünüyorum.bellimi olur mucizelere.ben dört yıl önce myom ameliyatı olmuştum tıkanma olmuştur diye düşünüyorum.işte her şeyden medet umar olduk.bilmiyorumkismile

belgincim canım benim çevremdede oldu böyle durumlar.yani rahim filmi çekildikten sonra hamile olanlar.bende daha önce çektirmiştim ,tekrar düşünüyorum.bellimi olur mucizelere.ben dört yıl önce myom ameliyatı olmuştum tıkanma olmuştur diye düşünüyorum.işte her şeyden medet umar olduk.bilmiyorumkismile

canım nasıl bi işlem bu bana biraz anlatırmısın ilk denememde bişeyler yaptıklar bana ama bilmiyorum o rahim filmimiydi

arkadaşlar bugün topik hareketli umutlu olmak böyle bişey işte.ALLAHumutsuz bırakmasın ,umduğumuza nail etsin:Saruboceq:

canım nasıl bi işlem bu bana biraz anlatırmısın ilk denememde bişeyler yaptıklar bana ama bilmiyorum o rahim filmimiydi
belgincim...nasıl anlatsamki .normal sedye gibi masaya yatıyorsun, üzerinde büyük bir makina çihaz var.rontgen galiba, bacaklarını acıyorsun alttan,15cm kadar bir hortum gibi bişey var onu içine sokuyorlar .hortum gibi şeyden içine basınçlı ilaç veriyorlar.o sırada üstten makina ile film çekiyorlar.ve adet sancısı gibi bir ağrın oluyor.bende birde kanama oldu.inşallah anlata bilmişimdir.bu kadar.kafamçokkarıştı

canımcım kaan hoca tatile çıkacaktı. kendisi eylüle kadar yokmuş..bu arada bende rahim filmi çektirmeye karar verdim..zemuszemus

slmmmmmmmmmmmmmmmmm handecimmmmmmmmm canım çok sevindim allaha kucağınızadasağlıkla almayı nasip etsin inana bana okurken gözlerim doldu sanki keneim hamile kaldım benim içimde hep umut vardı zaten doktorları hiç umursamıyom sonuçta verecek allah ve işte örneği burada hande hamile ve daha kimbilir burada üye olmayan ve eşleri bizim gibi 0 spermle hamile kalan kaç kişi daha vardır allahıma şükürler olsun inşallah bu topikte hamile kalmayan kimse kalmıcak

adakcığıım daha öncede yazdım ama cvp vermeyi unutdun galiba tatalım bu emre beyin verdiği vitaminleri gnc ürünlerini eczanedenmi aldınız yoksa sitedenmi bide bunlar reçetesiz veriliyormu herhangi bir yan etkisi oldumu

canımcım kaan hoca tatile çıkacaktı. kendisi eylüle kadar yokmuş..bu arada bende rahim filmi çektirmeye karar verdim..zemuszemus
Çektirin kızlar büyük etkisi var,benim zten kanallar acıkmış ama belkide 1tane sperme yol verecek kadar iyce açılmıstir belkide,hamile kaldığım gunü bile biliyorum zaten rahim filminden sonra 1 hafta ilaç kullanıyorsun,1gun boyunca kanamam olmuştu
iyi dilekleriniz için coook sagolun hepinize duaciyim,tek tek yazamiyorum ama hepinizin yazdıklarını okuyorum Allahım inşallah hepimiz sağlıklı cocuklarımızı kucaklarız
bu arada Kaan aydos a mail attım olanları anlattım bakalım ne yazacak

Back
X