Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nazmiyehan anam Allah razı olsun bakarsın sperm çıkar Allah büyük ay varya hayel gibi rüya gibi nezaman bunu düşünsem yüzümde aptal bir gülümseme oluyor nasıl bir lütuf heyacan olurdu Rabbim inşallah yarın sperm çıkar

hem yazıyor hem gülüyorum herifte diyoki kimle konuşuyon gülerek diyooo bende halay çekiyoruz diyorum..

amaaaannnnnnnnnnnnnnn pek rahatladım wallaaa.süper moral oldu.inşllah belgincim birlikte hamileliklerimizi kutladğımız günlerde gelcek......

kızlar Zaman la bizim spermlerin çıkışınıda inşallah yarın kutlarız böyle hepimizinkini...

kılzarv bence varya yakında bu topikte hamile paatlaması yaşancak aman nazar değmesin :nazar:mendilleri mavi bocukları hazırların kız gerçekten görün peşi peşine hamiileleik yaşanacak sonra kadınlar kulübü yılın en çok hamile kalan topiği ddiye ödül vercekler

içtik mi ne bu gece??? demekki herkkesin içinde varmış..ohhh bee bi günde sorun konuşmadan takılalım anacım...

kılzarv bence varya yakında bu topikte hamile paatlaması yaşancak aman nazar değmesin :nazar:mendilleri mavi bocukları hazırların kız gerçekten görün peşi peşine hamiileleik yaşanacak sonra kadınlar kulübü yılın en çok hamile kalan topiği ddiye ödül vercekler

inşallahhhhh canım benim

ya bu acayip moral oldu her akşam yapalım azolu hatunlar oynama seyansı ay çok iyi geldi gülmek bile yettihihoyyythihoyyyt

vallaha ben bu gece çok eğlendim sanki hepiniz yanımdasınız beraber eğleniyoz gii bunu kalpten söylüyorum arada yapalım bu tarz geceleri

Back
X