Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melisela ikimiz kaldık bu gecenin nöbetçileri

ayyy efet..herkes gitti bacım..bende gidcem canom..12 oldu, namazımı kılayım, abimle biraz oturayım..Seni çok öpüyorum..yrın görüşürüz inş..Sen değerlendir bu geceyi bacım bizden tık yok :))))

geceden beri gelen olmamış
kızlar bizim sonuçlar herzaman ki gibi kötü fsh 2 katından fazla falan filan bildiğiniz gibi yani
inşallah belgin güzel haberler verir
benden bu kadar

kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef kocaman bir negatifle geldim

kızlar malesef bizde elimizde kocaman bir sıfırla döndük fsh ise 16 işte bu kadar alıştık bu sonuca kısmet canlarım

kızlar akşamın yorgunluğunu atamadınız mı hala bizi merak edipte girmemmişsiniz bile gerçi sizde alıştınız arytık sıfırlara...

kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef kocaman bir negatifle geldim
cnm sakın allahtan ümidini kesme allahım isterse olamayac şey yoktur,sakım üzülme ben iannıyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmayacak sabırlı olun ve kafanıza takmayın,bakarsın normal yoldan olur

kızlar akşamın yorgunluğunu atamadınız mı hala bizi merak edipte girmemmişsiniz bile gerçi sizde alıştınız arytık sıfırlara...

canım ben girdimde sizin gelmediğinizi görüp bir şey yazmadan çıktım..Rabbim hayırlısını versin..ya bir şey sormak istiyorum..normalde FSH kaç olmalı? Bizim için önemli olan değer kaç, ben bilmiyorumda..bizimde 3 küsürdü sanırım..normal mi yani??

Birde Asi tüp bebek mi yaptırmıştı merak ettim de?

Back
X