- 18 Şubat 2009
- 588
- 137
- 323
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçek zaman slm nasılsınız kızlar
hoşgeldin canım hayırlısı olsun bende seni düşünüyordum nerde ugramıyo belkide tatildedir dedim bizde ekimde başlıyacağız allah yardımcımız olsun.Merhaba arkadaşlar uzunca bir aradan sonra yine burdayım.. öncelikle hepnizin ramazan ayı hayırlı olsun....bizde bi değişiklik yok kaan hoca eylül adetinle başlayalım dedi fakat oda bayrama denk geliyo bakalım bekliyoruz sanırım biz ekimde başlıyacağız..
canım eşine geçmiş olsun .canım sen o zamana kadar değil inşallah yakında hamile olcaksın..hayırlı ramazanlar kızlar........
nazmiyecim ben rast gelirsem sana yazarım gızzzz........sen ne yapıyosun tedaviye başlayacakmısın yine dondurulmuşların vardı yanlış hatırlamıyosam eşinde sperm çıkmıştı senin inşallah hande gibi sende doğal yolldan kavuşursun bebeğine canım............
tedavideki bütün arkadaşlarım bu mübarek ramazan ayı hürmetine inşallah kavuşursunuz evlatlarınıza her namazımda dua ediyorum inşallah kabul olur.....ben kendi kendime tedaviye tekrar erteledim çünkü eşim bağırsak enfeksiyonu yüzünden kortizon ilaçları alıyor yan etkilerindede erkeğin spermlerini aşırı derecede etkilediği yazıyor sonuçta kimyasal hormon alıyor..buda eminim eşimin homonlarını etkiler yanlış tedavi görmesini istemiyorum 10 kutu ilaç var kullanacağı buda 2.5 yada 3 ay sürecek anlayacağınız yılbaşından sonraya kaldı yine tedavi allah nasip kismet ederse tabii aslında birde dr sormam lazım ama neyse herşeyin hakkımızda hayırlısı.........
ya kızlar birkaç günden beri aklımı meşgul eden bir konu var geçenlerde yazmıştım eltim hamile diye ama kendisi 45 yaşında annemden 4 yaş küçük annemin 5 torunu var onun daha ilk çocuğu olacak bazen hayal ediyorumda eltim yaşınıda çok belli ediyo zaten o yaşta bebek sahibi olacak belki bencilce gelebilir size ama yaşlı duruyo bana komik geliyo hani yaşlı bir adam görürüz yanında bir çocuk torununuzmu diye sorarlar adamda hayır çocuğum der zönk olur donar kalırız ya buda onun gibi bişe olacak işte ilkokula başladığında 50 nin üstünde olacak okul bitene kadar 60 geçecek herbişey farklı olacak allahın taktiri ilahisi ona bu yaşta anne olmayı nasip edecek inşallah düşünür oldum acaba bende o yaşlarda anne olsam şu anki fikrim değişirmiydi bende kendi kendime gülermiydim gerçi gülmeyi çok seven biri olaraktan kesin gülerim yani bilemiyorum kızlar anlatabildimmi bir yandan evlat sahibi olamamanın farklı düşünceleri bir yandanda bu durum karmakarışık oldum yane galiba oruçta vurdu başıma
amin canım sağol.hayırlı ramazanlar arkadaşlar;RABBİM bidaha ki ramazana da bebeklerinizle karşılamayı nasip etsin inşl...
çiçek zaman slm nasılsınız kızlar
selamlar..nasılsınız?? bizim vakit yaklaşıyor 19:23 de..bende o vakte kadar şöle bir bakim dedim..adak gelmemiş daha..inş hayırlı bir haberle gelir..görüşürüz kızlar..
günaydın arkadaşlar
merhaba belgin nasılsın kız ne zaman gelsem kimseyi bulamıyorum
merhaba canım nasılsın.