Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eryasu canı tedavin hayırlı olsun umarım rabbim elini boş cevirmez zamancım bende aynı duyguları zaman zaman yaşıyorum bende anne olmaya cok özeniyorum öyle durumlarla karşılaşınca neyse rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin kızlar hepinize iyi geceler

çiçekcim banam dedin??? yoksa üstümemi alındım zemuszemus eğer beni sorduysan iyim ama akşamları salak gibi hissediyorum kendimi yaaaa..bitsin bu çile :1:

sana demedim canim bir arkadas daha vardi melis diye oo aklima geldi ona dedim girmiyor bayadir.

seninde iyi olmana sevindim gecer bugunlerde dayan baslayim deme tekrar birakmisken

haaa bu arada akşam üzeri ulun bey aradı bir kaç hormon testi söyledi 2 tanede vitamin verdi allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu sefer yüzüm güler.hepimizin güler inşallahhhhh

insallah bu sefer yüzün güler canim
allah hepimizin yardimcisi oldsun

belgincim ve tedaviye başlayacak arkadaşlarım, kardeşlerim..Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..İnş rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılar ve sizlere annelik ve babalık duygusunu tatmayı nasip eder..duam henüz tedaviye başlamayan arkadaşlarım ve kendim içinde geçerli :))) İnş kabul olur..

AMiN CANIM

merhaba arkadaşlar;TEYZE oluyorum kısmetse 5.olacak..ve küçük kardeşiminde bebeği oluyor.İnsan bir duyguyu ancak bu kadar karmaşık yaşayabilir,hem sevinç hemde o sevinç kadar acı..içimde ateş yok ateş olsa belki alevi hafifler bendeki kor..yüreğimde, üstünü kapatayım diyorum yakıp kavuruyo....ve ben rabbime şükür 5.kez TEYZE oluyorum,sabırla ANNE olmayı bekliyorum..bekliyorum....

selva gözün aydın canım. allah analı babalı büyütsün. darısı sana inşallah yakında sende anne olursun

belgin, espoir, çiçek, eryasu, didem ve tüm tedaviye başlayacak arkadaşlara hayırlısını diliyorum. inşallah kızlar müjdeler peş peşe gelir. hepiniz hamilelik haberleriyle topiği uçurursunuz.

kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur

slm kizlar
ya vallah benim bilgiissayayr kafayi yedi bir turlu olmasdi ama artik sorun olacagini zannetmiyorum
eee kizlar ne var ne yok

günaydın kızlar
ya sayfanın altında şuan kimler var gösteriyordu ama artık göstermiyor yada benim sayfa böyle gene eskisi gibi gösterse anam kimse yok sanıyorsun çıkıyorsunb insan iki lakırdı edicek birini arıyor

günaydın kızlar...girmeyeli ben baya sayfalar ilerlemiş yeni arkadaşlar katılmış allah kurtarsın zorlu yolculuk diyorum....bana gelince dün eşim tekrar bi tahlil daha yaptırdı 0 çıktı....tese olacağımız kesin ama bi mucize olur diye haftada 1 veriyoruz işte spermiyogram....o nedenle moralim düşük bugün 1 çıktığında hiç bir işe yaramayacağını bilsede insan çok mutlu oluyor....onun haricinde topikte kimsede bir gelişme olmamış sanırım....yeni katılımlar dışında...:(

demmi ve zcu...eşlerinizin kilolarıyla ilgili konuşmuşsunuz benim eşim 180 boyunda 66 kilo göbeği nerdeyse içeri doğru ama işte yok yok yok...bilmiyorum ne kadar ilgili ama tabi başka hastalıklar açısından zayıf olmak her zaman iyidir....

kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur

rabbim rüyanı gerçek kılsın zamacım..ne güzel demi rüyada bile olsa hamile olmak...bazen neden biz diyorum ama isyan etmekten korktuğum için susuyorum nerdeyse farkında olmadan isyan edicem canım çok yanıyo....

demmi...pataloji raporlarını açıklamışsın kısaca...bizim tese olduğumuz doktor senin kadar bile açıklamadı düşünsene...tüm hakkım haram olsun...dediği tek şey bi kez daha denemeyin yok sizde sperm ben bulamadıysam zaten kimse bulamaz....böyle insanların öldüklerinde bile yatacak yerleri yok...

bu cumartesi tekrar emre beye gideceğiz..bu defa kadın doğumcu süleyman beylede görüşeceğim daha hiç görüşmedim çünkü...topikte cumartesi gelen varmı???

selam kızlar...az önce yazdım ama yazdığım silinmiş nedense..bugün herkes için iyi geçer umarım..hoşaçakalın...

demmi...pataloji raporlarını açıklamışsın kısaca...bizim tese olduğumuz doktor senin kadar bile açıklamadı düşünsene...tüm hakkım haram olsun...dediği tek şey bi kez daha denemeyin yok sizde sperm ben bulamadıysam zaten kimse bulamaz....böyle insanların öldüklerinde bile yatacak yerleri yok...

sen bakma o densizin laflarına. Bulunacak inşallah bu sefer.

Back
X