Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçekcim banam dedin??? yoksa üstümemi alındım zemuszemus eğer beni sorduysan iyim ama akşamları salak gibi hissediyorum kendimi yaaaa..bitsin bu çile![]()
haaa bu arada akşam üzeri ulun bey aradı bir kaç hormon testi söyledi 2 tanede vitamin verdi allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu sefer yüzüm güler.hepimizin güler inşallahhhhh
belgincim ve tedaviye başlayacak arkadaşlarım, kardeşlerim..Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..İnş rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılar ve sizlere annelik ve babalık duygusunu tatmayı nasip eder..duam henüz tedaviye başlamayan arkadaşlarım ve kendim içinde geçerli :))) İnş kabul olur..
kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur
demmi...pataloji raporlarını açıklamışsın kısaca...bizim tese olduğumuz doktor senin kadar bile açıklamadı düşünsene...tüm hakkım haram olsun...dediği tek şey bi kez daha denemeyin yok sizde sperm ben bulamadıysam zaten kimse bulamaz....böyle insanların öldüklerinde bile yatacak yerleri yok...