Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler kızlar.........

bayadır girmiyordum çok güzel haberler gelmiş tedavideki arkadaşlar ne güzel sonuçlar almış spermler bulunmuş inşallah devamıda gelir hayırlısıyla bebeklerinede kavuşurlar....herkes gamzeden haber bekliyor inşallah olumlu sonuç almıştır eşimde sperm bulunmuştur kendide hazırlanmışmıydı acep bulunursa dondurulacakmıydı haklarında hayırlısı........yeni arkadaşlarda gelmiş inşallah burdan işlerine yarayacak bilgiler alırlar ........bizdede pek gelişme yok eşim pazartesi kismet olursa hormon testleri yaptıracak bakalım hayırlısı sonuçları kaan hocaya gönderecem bakalım bize nasıl tedavi uygulayacak......hade ben kaçar hepinize iyi geceler iyi sohbetler

gamzeden hala haber yok
harzem kız ugrarmıydın inşallah kaan hocada sizdede sperm çıkarda kavuşursun bebene

harzem bacı nerelerdesin kızlar gecmişi okuyamadım kimden sperm bulundu gamzede henüz gelmemiş uykum geldi ben artık uyuyacagım hepinize iyi gecelller

melisela canım çok çok sevindim iş yerinden giremedim bugün problem oldu sitede. Allah inşallah bebişini de göstersin en kısa zamanda. gamzeden de iyi haberler alalım bugün olmasa da yarın inşallah. Allah çok büyük hepimiz bi gün anne olucaz, buna canı gönülden inanıyorum ve dua ediyorum herkese.

SAYES'im çok saol bitanem..Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi versin bize..Allah'ım kimseyi utandırmasın, kurban olduğum bugün bize bir mucize verdi, gelecek ayda inş bebeğimi verir bana..:ecrin_bebek::emir_bebek:

kızlar herkese iyi geceler..Yarın sabah inş güzel bir haber alırız..yarın iş var, uyumam lazım..Allah'a emanet olun bacılar..

Bu arada bugün bana iyi dilekler sunan, dualarını eksiltmeyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun..Rabbim gecenin hürmetine ve gecenin ardından sabahı vermesi hürmetine bütün kardeşlerime ve onlarla birlikte bana inş hayırlı evlatlar nasip eder..:Saruboceq:

Hepinizi kocaman öptüm..
opuyorumnanaktan

Back
X