Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar...geceleri giremiyorum evimde net yok ama aklım hep gamzedeydi sabahı zor ettim baktımki hala haber yok ....allahım inşallah olumsuz olmaz rabbim yüzüne baksın yardımcısı olsun ....allah gönlündekini versin....

demmicim....korkma allahın izniyle bişi olmaz bak benim arkadaşım polikistik overdi 5 yıldır çocuk olmuyodu bu sene tedaviye girdi 30 yumurta oldu öyle sendrom falanda gelişmedi bebeğide tutundu..şimdi hamile...sen güzel şeyler düşün...tabiki hepimiz bu tedavide sağlığımızdan bi parça kaybediyoruz mutlaka....ama başka yol yok allah ilk defada bebişini buldursunda son olsun korkuların arkadaşım.....bu arada kontrolün ne zaman malum biz yarın yine emre beydeyiz.....son 2.5 hafta değerlendirmeye çalışıyoruz...1 tane 1 tanedir diyerek....

slm kilzar gamzeden haber gelmedi mi daha
umutolsun napiyorsun canim ya
coktandir gorusemiyoruz ozeline mesaj attim gormedinmi

bugün evde olamayacağım ama aklım gamzeden gelecek haberde inşl geldiğimde güzel bir haber alırım

insallah önemli biseyin yoktur belgincim gecer insallah birdahada gelmez
inşallahhhh canım.
arada gelip yazdıklarınızı okuyorum ama benim yazacak bişeyim olmadığına beklemekte olduğum için yazmıyorum, BELGİNCİM geçmiş olsun canım, MELİSA senin adına çok sevindim inşallah darısı hamile hberlerine olur, GAMZEDE inşallah hayırlı haberlerle gelir...

sagol canım

melisela evet keşke dondursanız yada ne yapıp ne edip en kısa zamanda tedaviye başlasanız

melisela evet keşke dondursanız yada ne yapıp ne edip en kısa zamanda tedaviye başlasanız

canım gelecek aya kaan hoca gelin dedi..belki orda dondurtup geliriz..yeniden bi test yapalım demiş, istersen sende adetinle gel demiş ama biz henüz tedaviye başlayamayız..iş dolayısıyla..bide eşimin işi başka bi ilde oldu, izin sorun, yol mesafe sorun..bilmiyorum nasıl olacak..keşke rabbim doğal yoldan versede bu kadar zahmet çekmesek..hayırlısı bakalım..bu arada herkese hayırlı cumalar..çok hastayım bugün, resmen donuyorum yaa..gamzede gelmedi..inş iidir..

melisa canim sen yavas yavas zao illetinden kurtulmaya baslamissin
siz bunu icin naptiniz
esiniz ne kullanddi
beslenmesinde nelere dikkat etti

hayılı cumalar arkadaşlar.gamzecimden hala heber yokmu.arkadaşlar inşallah sevinçle unutmuştur bizlere haber vermeyi.aklıma başka şey getirmek istemiyorum.

slm kizlar nasilsiniz,bebegim 3 aylik oldu cok sukur ama bugun sabah kanamam oldu daha onceki gibi kahverengi lekelenme falan degil sabah lavaboya gittigimde kip kirmizi kani gordum,hersey cok yolundaydi daha 3 gun once dr a gittik ellerini oynattigini sicradigini gorduk ama bugun ne olduysa kanamam oldu hemen dr umuza kostuk cok sukur kipirdiyor kalbi atiyordu ama amniyon sivisi azalmis daha pazartesi hic bisey yoktu dr su kesen acilmis olabilir dinleneceksin dedi cok sukur kanamam durdu ama aklim su amniyon sivisina takildi neden azaldi nezaman azaldi anlamadim,tamda 3 ay doldu tehlike bitti derken... allahim yardim et.ona bisey olursa ben naparim her sey basa doner her sey
Handecim kaderde ne yazıldıysa o olur. sen Rabbimin tarifsiz büyüklüğünün capcanlı bir kanıtısın. sakin ve huzurlu ol doğal yoldan oluşan canın kucağına da gelecektir. Ben inanıyorum dua et bizim için.

gamzeden hala haber yok bu kadar geç kaldıgına göre hafizanaallah sonuç olumsuz olabilir yoksa çıkarsa hemen burdayım çıkmazsa gece gelirim demişti belki evlerine yeni gelmişlerdir ögleden sonra girer merak ettim ya

Amin adakçım. bugünkü kontrolümde süleyman bey herşey iyi gidiyor. çok güzel cevap vermiş bünyen dedi. 150 IU puregona 3 gün daha devam edip pazartesi yine gidicem 2 farklı iğne daha verdi onlar da öğle saatlerinde vurulacak.13-15mm arası 10 yumurtam olmuş hemen. Şimdi bunları büyüteceğiz dedi. Bakalım çok heyecanlıyım. sanırım haftaya cuma da toplama ve mikrotese olabilir. ama kesin günü pazartesi günkü kontrolde söyleyecek.

Back
X