Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamzecigim cok uzuldum canim ne desek ne soylesek bos ama elden gelir bir sey yok her sey allahdan canim rabbim buyuk insallah bakarsin 1 gun dogal yoldan hamile kalirsin insallah patoloji raporun iyi gelir canim kendi cok uzme cocuk hasretiyle yansak kivransakda sagligimizda onemli kendi cok yipratma canim
evet canım sabır etmekten başka çare yok allahtan çalışıyorsun ya benim gibi çalışmayıpta evde olanlar ne yapsın ben ilkinde hiç bişey bilmiyordum bunda daha çok üzülürüm eğer çıkmazsa...
belgincigim bende ayni ilkinde cok bilmemisdim ama seneler gecdikce insana cok zor oluyo simdi 2. de bend ecok korkuyorum cokda umudum olmasada ama allah diyorum rabbim buyuk o guzel mucizelerini insallah bizlere verirde bu azo illetinde hepimiz kurtuluruz
neyse ben çıkıyorum kızlar gamzecim unutma yanlız değilsin
Canim kesinlikle icmelisin
Hatta multuvitamin veriyor benim doktorum sende onu al adi Elevit icinde folik asitte var zaten digerleride . Hamilelik oncesi ve hamilelik boyunca iciliyor bu vitamin . Ama sadece folik icecegim dersen ozaman sadece 400 mg folik asit alabilirsin.
aslında ilk teseden önce yapılan tüm testler normal çıkmıştı.ama üretim yok canım..doğuştan olan bişey sanırım.eşimin kardeşinde de yok çünkü..emre bey DNA sperm üretmeyi okumuyo gibi bişey demişti.akrabalarda yok ama sizin nesille bu başlamış olabilir dedi.
BEBEK ÖZLEMİ - UMUDA DOĞRU (Sedat Yıldırım)[/QUOTE
sanki kalbime tercuman olmuş ne kadarda içimden geçenleri anlatıyor içimizden geçenleri rabbim sabır versin sınavımızı anlımızın akıyla geçmemizi nasip etsin:ecrin_bebek:
BEBEK ÖZLEMİ - UMUDA DOĞRU (Sedat Yıldırım)[/QUOTE
sanki kalbime tercuman olmuş ne kadarda içimden geçenleri anlatıyor içimizden geçenleri rabbim sabır versin sınavımızı anlımızın akıyla geçmemizi nasip etsin:ecrin_bebek:
ay canım valla ağladım hüngür hüngür ..rabbim nolur bizede ver en kısa zamanda..
gamzecim ne olur üzülme buda gecer..bızde bugun spermıyogram yaptıık ve cıkmadı yıne ..yüzmilyonda 1 de olsak bulamıyoruz...ınan kendımın basına gelmiş kadar üzüldüm canım..cok merak ettım senı..bu ıkıncı denemenızmıydı onu merak ettım yalnızca ..bu arada canım sakın unutma senınle bırlıkte bu derdı yasayan ve bu sorunları en az senın kadar acı cekerek yasayan bızler ve haberımızın olmadıgı bır cok ınsan var..bu hayat okdar kısakı bız eşimizle dolu dolu yaşamalıyız demekki..bılmıyorum neyazsam tesellısı olmaz bılıyorum ama olsun kardesım