Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
s.a. kızlar... nasılsınız...

ben bugün başladım tedaviye.. bu 3. denemem ama sanki ilk defa deniyormuşum gibi heyecanlı, umutlu ve mutluydum...tek farkı vardı o da tecrübeliydim buna sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum...neyse artık geçmişi düşünmemeye çalışıyorum demekki Rabbim böyle uygun gördü bizde yaşadık... şimdi önüme bakıyorum yeni bir merkez yeni doktor ve hemşireler ile start verdik...
adetimin 2. günü 225 gonalf ile başladım 3 gün daha aynı dozda vuracağım sonra muayeneye gidecem...bakalım yumuşlar büyümüşmü bakacaz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın arkadaşlar zor ve meşakkatli bi süreç gerçekten...
inşallah yavrularımızı kucağımıza aldığımız da herşeyi unutacaz...
hayırlısı olsun canım inşallah Allahın izniyle son denemen olur .Allah kucağını boş cevirmesin be:Saruboceq:bişlerle doldursun.

LEYLAK CIM sen karstrdn sanırım benı DEMMI dıye baslamısın ya bızım amelıyatı ne kaan bey ne de emre bey ıkısı de yapmadı.normal bır tup bebekmerkezınde oldu esım amelıyatı.sperm bulundu ama dusukle sonuclandı canım embrıyo tutundu fakat gelısemedı.umarım senın kı guzel sonuclaanır canım

kusura bakma JKLM canım karıştırmışım yoğundum o aralar yazarken çalışırken bir taraftan da sizi takip ediyorum eee olcak o kadar opuyorumnanaktan cevabın için teşekkürler

kızlar bu gün espoir in transferi olacaktı diymi.Allah yardımcısı olsun güç kuvvet versin güzel haberlerle gelsin.

arkadaşlar.....yarın malum ameliyat günü...15 günde senelik iznimi aldım evde yatacağım...evimdede internet olmadığından sizi haberdar edemeyebilirim....inşallah toparlanır kaynanama gidersem ordan yazacağım veya da kendi annemden....ama yarın kendimi iyi hissdersem ve umuttaki internet açık olursa hemen sıcağı sıcağına en azından ilk gelişmeleri yazacağım....yani merak etmeyin giremezsem olusuz şeyler düşünmeyin....rabbim hepimizin yarında benim yardımcımız olsun.....

s.a. kızlar... nasılsınız...

ben bugün başladım tedaviye.. bu 3. denemem ama sanki ilk defa deniyormuşum gibi heyecanlı, umutlu ve mutluydum...tek farkı vardı o da tecrübeliydim buna sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum...neyse artık geçmişi düşünmemeye çalışıyorum demekki Rabbim böyle uygun gördü bizde yaşadık... şimdi önüme bakıyorum yeni bir merkez yeni doktor ve hemşireler ile start verdik...
adetimin 2. günü 225 gonalf ile başladım 3 gün daha aynı dozda vuracağım sonra muayeneye gidecem...bakalım yumuşlar büyümüşmü bakacaz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın arkadaşlar zor ve meşakkatli bi süreç gerçekten...
inşallah yavrularımızı kucağımıza aldığımız da herşeyi unutacaz...

gelincik tedavin hayırlı olur yeni merkez sana uğur ve bebeğini getirsin inşallah

ADAKÇIM tabii ki herşey yolunda gidecek, olumlu düşünüyorum ben de hepiniz için, sen eşimden bol bol sperm bulundu diyeceksin, demmi hamileyim diyecek, espoir de öyle mutlu mesut bir haftasonu bizi bekliyor bol halaylı :))) Allah aşükür eve internet bağlandı da haberleriniz 4 gözle bekliyor olacağım :)))

sağol arkadaşımın allahın izniyle topik şenlenecek....arkamızdan ilk gelenlerde sen ve belgin olacak inşallah...ve sırayla ben inanıyorum bu topikte bir gün bebeğine kavuşmayan kalmayacak.....süprizzzzz

Adak yarın herşey yolunda gidecek stres yapma allah yardımcın olsun bebeğne kavuştursun seni. Demmi bi güzel haber de senden gelir inşallah. Espoir inşallah senin de transferin iyi geçer hepinizin ve hepimizin allah yardımcısı olsun dualarımızı kabul eylesin

jklm tesekkur ederim canım.Bızım amelıyatın uzerrınden 8 ay geçti dediğin gibi yükselme başladı inşallah devamı da gelir:)))Metaboliks de galiba IMSI gibi bir sistem olsa gerek öyle mi?Memorial de var diye ve erkek infertilitesinde başarılı diye orayı tercih edelim diyoruz bakalım.Hakkımızda hayırlısı.İnşallah sende tez zamanda kavuşursun hasretine;))
metabolomiks embriyo atığından imsi ise çok yüksek mikroskop büyütmesinden yola çıkıyor herasles ikisi apayrı teknolojiler. memorial da imsi var metabolomiks yok bildiğim kadarıyla her ikisini de bünyesinde barındıran tek yer bahçeci benim bildiğim şu anda. Erkek infertilitesinde başarılı diyorlar ama ürolog doktoru semih özkan bence hiç iyi değil tavsiye etmem. Emre bey daha iyi umuttaki. hatta Türkiyenin en iyisi diyebilirim. .
arkadaşlar.....yarın malum ameliyat günü...15 günde senelik iznimi aldım evde yatacağım...evimdede internet olmadığından sizi haberdar edemeyebilirim....inşallah toparlanır kaynanama gidersem ordan yazacağım veya da kendi annemden....ama yarın kendimi iyi hissdersem ve umuttaki internet açık olursa hemen sıcağı sıcağına en azından ilk gelişmeleri yazacağım....yani merak etmeyin giremezsem olusuz şeyler düşünmeyin....rabbim hepimizin yarında benim yardımcımız olsun.....
Oh sefaan olsun adakçım bol bol dinlen bize haber verememeyi düşünme keyfine bak. sonra bol bol sevinecek zamanımız olur zaten. Umutta onca koşuşturman varken bize mesaj vermeyi mi düşüneceksin? eşinle, kendinle ilgilen adakçım biz tatlı bir heyecanla bekleriz senden haberleri

Adak yarın herşey yolunda gidecek stres yapma allah yardımcın olsun bebeğne kavuştursun seni. Demmi bi güzel haber de senden gelir inşallah. Espoir inşallah senin de transferin iyi geçer hepinizin ve hepimizin allah yardımcısı olsun dualarımızı kabul eylesin

İnşallah Nissancım

Allah'ım bu mübarek günde kalbimizden geçenler için "ol" desin inşallah.
Herkese hayırlı cumalar.
Ol demesiyle çürümüş kemiklerin dirileceği gibi,
ol demesiyle sarsılmaz medeniyetlerin yerlebir göçüp gittiği gibi,
Ol demesiyle heryerin gözgözü görmez sisleri içinde kalıp sonra bir ol demesiyle daha pasparlak, berrak aydınlanması gibi İnşallah.

LEYLAK CIM sen karstrdn sanırım benı DEMMI dıye baslamısın ya bızım amelıyatı ne kaan bey ne de emre bey ıkısı de yapmadı.normal bır tup bebekmerkezınde oldu esım amelıyatı.sperm bulundu ama dusukle sonuclandı canım embrıyo tutundu fakat gelısemedı.umarım senın kı guzel sonuclaanır canım

Herkese hayırlı cumalar.
Ol demesiyle heryerin gözgözü görmez sisleri içinde kalıp sonra bir ol demesiyle daha pasparlak, berrak aydınlanması gibi İnşallah.

amin ardadaşım İŞALLAH

Herkese hayırlı cumalar.

canım ne güzel bir dua bu tüm kalbimle AMİN !!!

sağolasın arkadaşım yer gök dua üstüne...bu kadar güzel dualarla inanıyorumki herşey yolunda gidecek.....

gelincik inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur demmi ve adak yarın bize güzel haberler verin kızlar ben çokk kötüyüm ya eşim test verdi sonucu aldık 2 sene boyunca ınca şeyler yemesine rağmen 2 aydır da saraçoğlunun ilaçlarını kullanıyodu ama kağıdın üstü koca koca 0 larlka dolu gene en altında da sperm hücresine rastlanmadı eve gelince çok kötü oldum helle bide eşimi teselli etmersi o bende de cesaretsiz bana diyorki ya benden ayrıl yada seni mutlu etmek için erken den ölcem kafayı yedi artık adam ama biraz teselli ettim

gelincik inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur demmi ve adak yarın bize güzel haberler verin kızlar ben çokk kötüyüm ya eşim test verdi sonucu aldık 2 sene boyunca ınca şeyler yemesine rağmen 2 aydır da saraçoğlunun ilaçlarını kullanıyodu ama kağıdın üstü koca koca 0 larlka dolu gene en altında da sperm hücresine rastlanmadı eve gelince çok kötü oldum helle bide eşimi teselli etmersi o bende de cesaretsiz bana diyorki ya benden ayrıl yada seni mutlu etmek için erken den ölcem kafayı yedi artık adam ama biraz teselli ettim

canim ya butun esler ayni durumda benimde esim ickiye vurdu kendini ya isimiz cok zor intihara bile kalkisti duusun artik napacagiz bene bilmiyorum

canim ya butun esler ayni durumda benimde esim ickiye vurdu kendini ya isimiz cok zor intihara bile kalkisti duusun artik napacagiz bene bilmiyorum

evet çok zor onlara üzülmek tenn kendime üzülemiyorum allahtan içki sigara yokk test leri öyle görünce kendime bu hayyata en çok isteğim şey diyorum içimdeki, o umut birazdaha yok oluyo allah tan ümit kesilmez tabi napalım allaha siğınmaktan başka çaremiz yok herhallde allah yardımcımız olsun

canım üzülme işallah bir dahakine güzel sonuçlar çıkar Allahım işallah bizleri de sevindirecek ben inanıyorum..Rabimin merhameti çoktur ...Pes etmek yok yolla devam

allah'ım bu mübarek günde kalbimizden geçenler için "ol" desin inşallah.
Herkese hayırlı cumalar.
ol demesiyle heryerin gözgözü görmez sisleri içinde kalıp sonra bir ol demesiyle daha pasparlak, berrak aydınlanması gibi inşallah.

arkadaşım ne güzel paylaşmışsın bizle negüzelde yazmış yazan....rabbim ol dedikten sonra olmayacak ne var...allahıma şükürler olsunki inancımız var ....bizler isteyelim allah mutlaka sesimizi duyacaktır ....çüünkü bizler boş boş oturupta oturduğumuz yerden istemiyoruz...araştırıyoruz koşturuyoruz her türlü sıkıntısını çekiyoruz maddi manevi elimiz taşın altında...yani emek sarfedip sonra istiyoruz rabbim tevekkülümüzü mutlaka ödüllendirecektir....

canım sonuçta daha yeni yaptınız testi eşinin böyle olması böyle şeyler söylemesi normal...ilk şok geçtikten sonra oturup mantıklı düşünüp nasıl bir yol alacağınıza karar verin inan insan bir yola girince daha mutlu oluyor sonunu bilmesede...daha önce hiç tese olmuşmuydunuz ??emre beyle hiç görüştünüzmü??şahsen ben o ibrahim saraçoğlunun ve onun gibi bir iki doktor daha var verdiklerine inanmıyorum hatta vakit kaybı diye düşünüyorum...en doğrusu bu konuda uzmanlaşmış biriyle belki ilaca başlamak belkide tese denemek...geçmişini çok bilmediğim için arkadaşım....sana söyliyeceğim allah mutlaka bir kapı açmıştır....

Back
X