Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar siz merak ediyorsunuz ben heyecandan ölücem bugün saat yedide sonuç alıcaz yarın sizede söylerim ne olur bizim için dua edin azda olsa çıksın yoksa moralim alt üst olacak 600 liralık bitkisel ilaç aldık bir buçuk ay oldu bitiyorlar 4-5 ay daha devam edersek ne olur halimiz bilmiyorum.dahada eksik olanlar var.gerçi biz herşeye razıyız değilmi arkadaşlar yeterki bebişlerimiz olsun.hepimiz için dua ediyorum rabbim emeklerimizin karşılığını versin bizleri evlat hasretiyle yakmasın,görüşürüz kızlar:54:
kötü sonuç da olsa moralini bozma canım tabi inşallah gönlümden geçen güzel haberleri almanız,hakkınızda,hakkımızda hayırlısı olsun canım,Rabbim yüzlerimizi güldürsün en yakın zamanda inşallah.

nur sen canım iyi dileklerin için çok sağ ol .tabiiki hayırlısı Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bu eşte olsa evlatta malda hayırlısı.

Son düzenleme:
ohh kızlar baya kalabalığız nasılsınız zcu inşallah güzel haberler alırsın canım melise sevindim kız aferinnn allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

melisela tebrikler canım gözün aydın inşl yarınki sınavında en az bunlar kadar iyi geçer

zcu canım heyecanla senden gelecek haberi bekliyordum valla yarın akşama kadar beklemek zorundayım malesef çünkü bilgisayarım olmayacak bi kaç günlüğüne eşim işyerinden getiriyor sağolsun neyse sen güzel haber verde varsın ben geç alim :61:

sayes inşl bırakırsın arkadaşım sigarayı eltinin yaptığıda hiç hoş değil insan hamileyim bari içmeyeyim der yazık günah o bebeğeya

merhaba zcu kardeş.merkaktan çatlattın bizleri desek yeridir :1: sabah namazında bi bakayım dedim girdim nete ama sevinçli haberleri alamadığımızı gördüm.inş hayırlı haberlerle herkesi sevindirmiş olursun kardeşim.

anlıyorum senii canım bende çok içmiştim hala daha olsa içerim aradada içiyorum zaten diyorum kendi kendime çocuğum olsun tekrar başlayacağım diye neyse konuşmayalım aklımıza düşmesin tekrar:68:

neyse canım ilk günü atlattım yani 24 saati geçti ilk sigarasız günüm. Ama çok çok zor, keşke başlamasak bir daha ben de eşime güvenmiyorum allah nasip eder de ilk denemede iyi sonuç alırsak, bizim ki kesin başlar ... Ama başlamayalım ya, hem keseye zarar, hem bünyeye...

zcu ve adak inşallah bugün güzel haberleri alırız. Adakı çok merak ediyorum, ne olabilir ki, olumsuz olsa yazardı kesin, acaba olumlu da doktor dinlen falan mı dedi, çünkü onun evde bilgisayar yok diye hatırlıyorum. İnşallah düşündüğüm gibi olur inşallah olumludur da, dinleniyordur....

eşimin yeni bitkiselleri geldi:) hayırlısıyla hem onlara hem nohut kürüne başlıcaz, nohut kürü 2 ay, son bir ay da keçiboynuzu kürü yaparım, ondan sonra allah kerim. Yalnız ben kaçacak yer arıyorum vallahi :78:, benim de bişeyler kullanmam lazım :4:

gunaydın sabırlı guzel hanımlar?nasılsınız?valla ben aslında bır ıyı bır kotuu hayat devam edyr ıste.ADAK ZCUUU NIRDESINIZ KIZLARRRRRRRR.GERCI KIZMAMAL LAZIM VALLA BENDE TEDAVIMDE HIC GIREMEDIM telastan yogunluktan bır de bana yasak da etmıstı doktor.ondan da olabılır ınsaaalah adakl tutmustur da yasak old ıcın gırmıyrsndr kardesım

Back
X