- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
hadi cANIM gözün aydın yarınki sınavın da iyi olur inşallah.
canım notlarım açıklanmış..80-83 ve 85 almışım..çok şükür bunu atlattık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi cANIM gözün aydın yarınki sınavın da iyi olur inşallah.
canım notlarım açıklanmış..80-83 ve 85 almışım..çok şükür bunu atlattık..
kötü sonuç da olsa moralini bozma canım tabi inşallah gönlümden geçen güzel haberleri almanız,hakkınızda,hakkımızda hayırlısı olsun canım,Rabbim yüzlerimizi güldürsün en yakın zamanda inşallah.arkadaşlar siz merak ediyorsunuz ben heyecandan ölücem bugün saat yedide sonuç alıcaz yarın sizede söylerim ne olur bizim için dua edin azda olsa çıksın yoksa moralim alt üst olacak 600 liralık bitkisel ilaç aldık bir buçuk ay oldu bitiyorlar 4-5 ay daha devam edersek ne olur halimiz bilmiyorum.dahada eksik olanlar var.gerçi biz herşeye razıyız değilmi arkadaşlar yeterki bebişlerimiz olsun.hepimiz için dua ediyorum rabbim emeklerimizin karşılığını versin bizleri evlat hasretiyle yakmasın,görüşürüz kızlar![]()
iyiyiz canım şükür sen nasılsınlamyay nursen nasilsniz kizlar
iyiyiz canım şükür sen nasılsın
anlıyorum senii canım bende çok içmiştim hala daha olsa içerim aradada içiyorum zaten diyorum kendi kendime çocuğum olsun tekrar başlayacağım diye neyse konuşmayalım aklımıza düşmesin tekrar![]()
neyse canım ilk günü atlattım yani 24 saati geçti ilk sigarasız günüm. Ama çok çok zor, keşke başlamasak bir daha ben de eşime güvenmiyorum allah nasip eder de ilk denemede iyi sonuç alırsak, bizim ki kesin başlar ... Ama başlamayalım ya, hem keseye zarar, hem bünyeye...