Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese slm nasılsınız canlarım birisi müjdeli haber versede sevinsek .24 aralıkta operasyonumuz var günler geçmiyor çok heyecanlıyım fakat birazda korkuyorum bize doğru dürüst bi açıklama yapan yok git şunu yaptır git bunu yaptır 24 aralıkta operasyon ne bileyim yanlışmı yapıyoruz doğru mu.işte para vermeden konuşmuyorlar aslında bişey çıkmadı deyip gönderecekler bizi bakın görün

canim ins bol bol sperm bulunur...allah yardimciniz olsun

ıyı geceler kızlar!kımsecıkler yok.bugun temızlık gunumdu yoruldum ama deydı dogrusu.her taraf mıs gıbı oldu .anca bu saattte gırebıldım:)TATLI UYKULARRRRRRRRRRRRRRRR IYI GECELERRRRRRRRRRRRRR

selam jklm nasılsın canım? kimse yok topikte, benimde eşim gitti :(( kendimi burda buldum :)) 12 günlük bir ayrılık daha, haftaya gelemicek..offffff bitsin bu yaa..

selam nissan saol iyidir, sen nasılsın? valla benim içinde yorucuydu..kurs vardı, yarında var..bu hafta tatil yok malesef bana..zaten onlarda olmazsa bu hayat geçmez :(( uğraşcak bi bebişimiz olsa böyle olmazdık..Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur hepimizin inşAllah..

İYİ GECELER hanımlar ....nsılsınız kürler devammı ...bizde ilaçlar kürler devam bakalım .. bu ayın sonunda hormon tahlili düşme olursa inş allhım belki bi umut işte :44:

sa. bacılr sizleri unutmadım unutmam ama zaman bulamıyorum oğlumdan ;RABBİM sizlerede bu nete zaman ayırmayack bebişler versin inş.hasta oldu hastane hastane geziyruz bakalım umudunuzu kaybetmeyin inş. örnekleriniz var işte bende en büyük örneklerinizdenim ALLAH a emanet olun inş.:64:

Back
X