Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sa. bacılr sizleri unutmadım unutmam ama zaman bulamıyorum oğlumdan ;RABBİM sizlerede bu nete zaman ayırmayack bebişler versin inş.hasta oldu hastane hastane geziyruz bakalım umudunuzu kaybetmeyin inş. örnekleriniz var işte bende en büyük örneklerinizdenim ALLAH a emanet olun inş.:64:

geçmiş olsun nesı var?allah acıl sıfalar versın:nazar:

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır yokum buralarda ama dualrım sizinle bizde henüz gelişme yok kaan hocanın tedavisine devamdayız.

gunaydin kizlar nasilsiniz 1 aydir yokdum turkiyedeydim dun geldim cok kotu bi yolculuk gecirdim ucak az kalsin dusuyordu amsterdam havalanina hava sartlari nedeniyle inemedi ucak belcikaya indi ama ne inisdi firtina ucagi dusurecekdi cok kortum ama sukur sag saglim indik ordanda otobuslerle amsterdama geldik cok uzun bi yolculukdu ..... kaan hocaya gittik esim nebido diye igne kullnaiyordu 3 aylik fsh sadece 4 sayi dusmus yeniden ayni igneyi verdi bide testojel verdi temmuza kadar bunlari kullanacagiz temmuz sonunda microtese olucak benide hazirlayacaklar insallah spermler bulunur kaan hoca hemen yapmak istedi ameliyati ama biz istemedik yaza birakdik hayirlisi bakalim rabbim hepimize yardim etsin sizlerde ne var ne yok kizlar 1 aydir giremiyordum gecmisi okuyamadim yeni habeler vardir insallah

gunaydin kizlar nasilsiniz 1 aydir yokdum turkiyedeydim dun geldim cok kotu bi yolculuk gecirdim ucak az kalsin dusuyordu amsterdam havalanina hava sartlari nedeniyle inemedi ucak belcikaya indi ama ne inisdi firtina ucagi dusurecekdi cok kortum ama sukur sag saglim indik ordanda otobuslerle amsterdama geldik cok uzun bi yolculukdu ..... kaan hocaya gittik esim nebido diye igne kullnaiyordu 3 aylik fsh sadece 4 sayi dusmus yeniden ayni igneyi verdi bide testojel verdi temmuza kadar bunlari kullanacagiz temmuz sonunda microtese olucak benide hazirlayacaklar insallah spermler bulunur kaan hoca hemen yapmak istedi ameliyati ama biz istemedik yaza birakdik hayirlisi bakalim rabbim hepimize yardim etsin sizlerde ne var ne yok kizlar 1 aydir giremiyordum gecmisi okuyamadim yeni habeler vardir insallah

geçmış olsun arkadaşım sağ salim ınmışsınız allah korusun kotu havalarda uçak yolculuğu zor.umarım tedavınız de ıyı sonuçlanır hayırlısı neyse olsun

canim olumlu dusunki dua niyetine gecsin ve guzel sonuclansin,dusuncelerimiz cok onemli ,siz teseolacaktiniz degilmi

ben hüsrana uğramaktan ve sonra kendimi toprlayamamaktan korkuyorum.bizimkisi tese değilmiş mesa mış kafam allak bullak girdim netten araştırdım pek birşey anlamadım.biz üniv.hastanesinde tedavi oluyoruz onun için doğru düzgün cevap vermiyorlar .bize dua edin ne olur.

ben hüsrana uğramaktan ve sonra kendimi toprlayamamaktan korkuyorum.bizimkisi tese değilmiş mesa mış kafam allak bullak girdim netten araştırdım pek birşey anlamadım.biz üniv.hastanesinde tedavi oluyoruz onun için doğru düzgün cevap vermiyorlar .bize dua edin ne olur.

dualarım sızınle arkadaşım ıyı duşun ıyı olsun stres yapma az kaldı inşallah herşey yolunda gıder:nazar:

dualarım sızınle arkadaşım ıyı duşun ıyı olsun stres yapma az kaldı inşallah herşey yolunda gıder:nazar:[/QUO

öncelikle günaydın ,inşanlah canım inşanlah ama ben çok stresliyim dün gece bir arkadaşa gittim orada bi bebek vardı durup duruken ağladı oradaki bir arkadaş bebğin niye ağladığı belli deyilmi dedi yani beni kasdediyor...işte böyle şeyler beni yıkıyor oysa ben bebeğe içimden nazar deymesin diye hep felak ve nas suresini okuyordum.

sa. bacılr sizleri unutmadım unutmam ama zaman bulamıyorum oğlumdan ;RABBİM sizlerede bu nete zaman ayırmayack bebişler versin inş.hasta oldu hastane hastane geziyruz bakalım umudunuzu kaybetmeyin inş. örnekleriniz var işte bende en büyük örneklerinizdenim ALLAH a emanet olun inş.:64:

cok gecmis olsun allahim sifa versin

kadercigim hosgeldin canim ne cabuk bitti bir ay...
cok gecmis olsun canim neyseki sag salim geldin..
hava cok kötüydü kac gündür karlar altinda kaldik cok suguktu..
nasilsin nasil gecti tatil ailen nasil?..ilac ise yaramis demek canim cok sevindim insallah devamida gelir sperm bulunur mtesede bebegine kavusursun

canim aklima gelmisken birde soru sorayim
kaan beye gittiginizde tekrardan 200 tl ödedinizmi..ben ödenmiyecek diye hatirliyorum bir soruyum dedim

kadercigim hosgeldin canim ne cabuk bitti bir ay...
cok gecmis olsun canim neyseki sag salim geldin..
hava cok kötüydü kac gündür karlar altinda kaldik cok suguktu..
nasilsin nasil gecti tatil ailen nasil?..ilac ise yaramis demek canim cok sevindim insallah devamida gelir sperm bulunur mtesede bebegine kavusursun

canim aklima gelmisken birde soru sorayim
kaan beye gittiginizde tekrardan 200 tl ödedinizmi..ben ödenmiyecek diye hatirliyorum bir soruyum dedim

hos bulduk canim sukur sag saglim geldik izin cok guzel gecdi ailemde cok iyiler canim bayramda hep bir aradaydik cok guzeldi
canim ilac ise yaramis ama cok az bi sayi dusmus o yuzden testojelide beraberinde kullanin dedi esim ordaki diger hastalarla konusmus birinin fsh 50 mis testojel kullanmis 19 dusmus ama bizde olmuyo boyle dusus bende anlamadim ..... canim biz para odemedik yazin odemisdik iceri girerken kaan hocaya test sonuclarimizi gosterecegiz dedik almadilar para

canim insaalah bulunur dualrim seninle sikma canini

arkadaslar laremin azospermdi galiba esi ve bebkleri oldu,problemi neydi biliyormusunuz yani azosperm sebebini hoemonal mi yuksekmi dusukmu?

kadercim tamam sagol canim
canim iste her bünye bir degilki kisiden kisiye denisiyor demekki..ins olumlu sonuc alirsiniz canim tedavinin sonunda
tatilinin iyi gecmesine sevindim moral olmustur biraz sana

hos bulduk canim sukur sag saglim geldik izin cok guzel gecdi ailemde cok iyiler canim bayramda hep bir aradaydik cok guzeldi
canim ilac ise yaramis ama cok az bi sayi dusmus o yuzden testojelide beraberinde kullanin dedi esim ordaki diger hastalarla konusmus birinin fsh 50 mis testojel kullanmis 19 dusmus ama bizde olmuyo boyle dusus bende anlamadim ..... canim biz para odemedik yazin odemisdik iceri girerken kaan hocaya test sonuclarimizi gosterecegiz dedik almadilar para

biizmde 6 ay once 20ydi fsh,simdi 16

kizlar biz yurttdisindayiz kaan hocada bizi bu ay cagiriyor ankaraya yuzyuze goruselim diyor ,ama biz marta yada gelecek yil marta gidebiliriz ,hatta bu marta gitmemeiz cok zor,gelecek yil marta gitsek tedavimize devam edermi sizce maille?

Son düzenleme:
lamyay canim bence eder gelemeyecegi soyle..

Son düzenleme:
Back
X