Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım en son allah izin verirse şubat sonu dedik. Rabbim dediğin gibi bütün isteyenlere nasip etsin, çok bekletmesin... Bi de adakçım bişeyler yedirsen içirsen eşine, sanki hatırladğım kadarıyla siz pek bitkisel kür falan kullanmadınız şu 3 aylık dönemde birşeyler deneseniz canım yaaa..

evet canım haklısın..ne yapabilirim bilmiyorum mesela keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor?onu yapmak istiyorum ayrıca başka ne işe yarar?bizde kalite yok ....

Kızlar...spermin kalitesi için ne yapılabilir ??bişi duyan bilen varmı??keçiboynuzu kürü nasıl yapılır ??en azından onu başlamak istiyorum....

Kızlar...spermin kalitesi için ne yapılabilir ??bişi duyan bilen varmı??keçiboynuzu kürü nasıl yapılır ??en azından onu başlamak istiyorum....
kurler topiginden yasem adli arkadasimizdan alinti yapiyorum canim senin icin. bende bu kuru birbucuk aydir uyguluyorum bakalim bizde nasil bir sonuc vericek..
Yapılışı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız

bebeğimizi kaybettikten sonra oturup eşimle konuştuk...ayrılmak nasıl fikir diye eşimde çok üzgün ama bu tedaviler de nereye kadar kolaymı bir tedavide dünyanın hormonunu alıyoruz...ilk başta allah affetsin ayrılma fikri bana çok sıcak geldi çok yorulmuştum upuzun bir yola yeniden girmektense baştan kopartmak çok cazip geldi....sonra aklıma bu topik ve burda mücadele eden sizler geldiniz kimsenin ağzından boşanma kelimesi duymadım ve utandım kendimden....sonra eşim utana sıkıla bu defa çok yaklaşmıştık bir kez daha deneyelimmi dedi hakkım yok istemeye eğer sen istersen dedi...ve boynuna sarılarak bir deneme daha hakediyoruz dedim....o kadar ağladı ki anlatamam onun gözlerindeki minnet duygusunu gördüm....şimdi rabbimin izniyle süleyman beyde bir engel koymazsa ve spermler çıkarsa tekrar şubatta tekrar deneme kararı aldık...gebeliği o kağıtta gördüm ya şimdi daha inançlı ve umutluyum...
işte sabırlı ve inatcı adak bu.Allah yolunu açık etsin. tabi zaman zaman bizde yoruluyoruz bu yük çok ağar taşımaksa zor onun içinde doğru düşünemediğimiz zamanlar oluyor.bu günlerde geçeçek...

adak cok uzudum canim insaalah en yakin zamanda dogal yolla hic beklemedigin bir anda hamile olursun

adakcım gecmış olsun..canım sızın sorun hormonlardamıydı acaba..kusura bakma azo sebebınızı haırlayamadım canım..ama sakın yılmaz bak bırcogumuz ıın ımkansız olan sonucları gordun..rabbım hepımızede sanada nasıp eder ınş

arkadaşlar padutin tb.diye bir kısırlık ilaçı duydunuzmu bir arkadaşımız bize önerdi bilgisi olan varmı yada daha önce kullanmış olan varmı denesekmi türkiyede yokmuş dışardan geliyormuş.
canım onu bizede önermişlerdi hareket için ama o ilaçta domuzdan alınan şeyler olduğunu öğrendik, o yüzden vazgeçmiştik biz..anlatılanlara göre baya etkili bir ilaçmış ama benim eşim ve ben pek sıcak bakmadık o ilaca..

bebeğimizi kaybettikten sonra oturup eşimle konuştuk...ayrılmak nasıl fikir diye eşimde çok üzgün ama bu tedaviler de nereye kadar kolaymı bir tedavide dünyanın hormonunu alıyoruz...ilk başta allah affetsin ayrılma fikri bana çok sıcak geldi çok yorulmuştum upuzun bir yola yeniden girmektense baştan kopartmak çok cazip geldi....sonra aklıma bu topik ve burda mücadele eden sizler geldiniz kimsenin ağzından boşanma kelimesi duymadım ve utandım kendimden....sonra eşim utana sıkıla bu defa çok yaklaşmıştık bir kez daha deneyelimmi dedi hakkım yok istemeye eğer sen istersen dedi...ve boynuna sarılarak bir deneme daha hakediyoruz dedim....o kadar ağladı ki anlatamam onun gözlerindeki minnet duygusunu gördüm....şimdi rabbimin izniyle süleyman beyde bir engel koymazsa ve spermler çıkarsa tekrar şubatta tekrar deneme kararı aldık...gebeliği o kağıtta gördüm ya şimdi daha inançlı ve umutluyum...
canım benim çok geçmiş olsun..ama bak zoru başardınız ve Allah sana az da olsa hamileliği nasip etti..bunu bundan sonra inş 9 ay boyunca yaşayacaksın..Rabbim verecek sana bebeğini..çok ümitliydik ve sonu kötü olsada ümitlerimiz boşa çıkmadı..sizin için herşey güzel olacak inş..Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim..

kaderde gelmis hosgeldin..canim iyi demek adet olmus iyiyim aslinda iyi degilim..
sen nasilsin attimi yorgunlugu üzerinden

Son düzenleme:
evet canım haklısın..ne yapabilirim bilmiyorum mesela keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor?onu yapmak istiyorum ayrıca başka ne işe yarar?bizde kalite yok ....

slm arkadaşım bizde sper tahlili yaptırdık ilkinde sınırdaydı aşılama yaptırcagım ay keci boynuzukuru bide bal polen arı sütü karışımı kullandık oda eşim tam kullanmadı salladı biraz ama sonuc süper cıktı dr bile maşallah dedi krci boynuzu kürü 5-6 keci boynuzunu kırıp 1 litre kaynamiş suya atıyoruz 5-10 daha kaynatıyoruz sabah aksam ac karnına içiliyor ballı karısımıda sabah aksam ac karnına bi tatlı kasıgı alıyorsun ben ii geldigine inanıyorum dene istersen

belgin, cicek ,nissan ...iyiyim kizlar bende bugun attim yorgunlugu sukur ama simdide gelen gidenle ugrasiyorum...kizlar ari sutu, polen. bal karisimini kullandinizmi ben esime yapmak istiyorum nasil yapildigini bilen varmi kacar gr katiliyor

Back
X