Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Purplescarf

hoşgeldin canım. sen de benim gibi yenisin bu yolda. Allah yardımcımız olsun.

gerçekten de geçen gün söylendiği gibi hergün yenileri geliyo buraya..Gelmeye ihtiyaç duymamayı çok daha fazla isterdik eminim. ama madem ki böyle bir ihtiyacımız var iyi ki geldik..

iyi ki böyle bir site yapılmış iyi ki hepimiz burda paylaşımda bulunabiliyoruz.bu kadarı bile derdimizi bir nebze azaltmaya,en azından umudunu kaybetmemeye,moralimizi yüksek tutmaya yarıyor.bu da problemin yarısını çözmek demek zaten. bu birlikteliğin birer parçası olarak forumdaki bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.:61:

hoşbulduk lamyay. inşallah..Allah herkesin derdine derman versin.Dünyadaki herkes bir ya da birçok dertle uğraşıyo.Mevlam da bize bunu vermiş biz de arıyoruz dermanını vermesi için:)
bu arada bana hemen bir cevap yazmana çok sevindim bu kadar çabuk beklemiyordum. Duyarlılığın Allah razı olsun..Sormak istediğim çok şey var aslında.Siz ne zaman gittiniz ne zamandan beri bu tedavi ile uğraşıyorsunuz, değerlerde değişim var mı?Bir de fsh yüksek testesteron düşük yazmışsın lh da düşük mü o ne kadar etkiliyor acaba? eşimde sol testiste varikosel de var.kaan beye mail attık tedaviden bahsetmedi ama önce varikosel ameliyatı 6 ay sonra da mikro teseyi önerdi.gittiğimiz doktorlar varikosel ameliyatı olmadan tese yaptırmamızı ve sperm bulunursa tüp bebeği önerdiler.sperm bulunma olasılığı ise yüzde 30- 50 arası imiş.öyle olunca da tedavi ile bu olasılığı yükseltebilirmiyiz diye düşündük. o yüzden soruyorum..
bizim fsh dusmeye testesteronda yukselmeye basladi ilaclar iyi yonde etkiliyor yani,gecen yil martta itmistik doktora,bizim bir tane basarisiz tesede var zaten)):
kaan hoca iyi bir doktor ona uyun derim ama,emre beyde cok iyi diyolar aekadaslar icin rahat etsin belki daha farkli cozumu vardir onada gidebilirsiniz,bence sizin varikosalden kaynaklaniyodur genelde varikosal ameliyatindan sonra normal yolda sperm cikabiliyomus

mrb kızlar..

yarın ilaç kullanımından sonra ilk defa spermiyogram yaptıracagız..muhtemelen bırsey yok ama yınede kısmet bıze dua edebılırsınız..cok memnun olurum..bu arada yazamıyorum cok fazla ama herkesi takıp edıyorum..

çiçek.. belgin..umudunu kaybetme..melisa..duruderya denız..ve adını sayamadıgım herrksler selamlar

meraba canım sonucunuz inşallah güzel olur,Allah yardımcınız olsun.

gunaydin arkadaslar nasilsiniz yeni gelen arkadaslar hosgelmisler insallah derdlerimize derman buluruz tez zamanda hepimiz

merhaba arkadaşlar...bende yeniyim aranızda..4 yıldır azospermle uğraşıyoruz.tüm değerler sıfır olduğundan m.tese tek çaremiz.önerdiğiniz m.tesede başarılı cerrah varmı?bizim acil bu operasyonu yaptırmamız gerekiyor eşim 36 yaşında yaş ilerledikçede şansımızın çok çok düşüceğini söylüyolar:(

merhaba arkadaşlar...bende yeniyim aranızda..4 yıldır azospermle uğraşıyoruz.tüm değerler sıfır olduğundan m.tese tek çaremiz.önerdiğiniz m.tesede başarılı cerrah varmı?bizim acil bu operasyonu yaptırmamız gerekiyor eşim 36 yaşında yaş ilerledikçede şansımızın çok çok düşüceğini söylüyolar:(

hosgeldin demek addetten arkadasim insallah derdinize derman bulursunuz.. emre bakircioglu ve kaan aydos buradaki arkadaslarimizin gittigi doktorlardir her ikiside alanlarinda iyidirler sizin azo nun nedeni belli mi? birde erkekte yasin ne alakasi var anlamadim benim bildigim kadin icin onemli?

hoşbulduk nissan arkadaşım...çok teşekkür ederim..en son medikal parkta başlamıştık ama daha tedaviye başlamadan biyiğın para harcadık spermioğramlar,ilaçlar tahliller orada devam etmek istemedik bianönce önce beni hazırlayıp sonra eşime m.tese yapacaklardı güvenemedik bi türlü çünkü belkide tek şansımız bu..oradaki dr.lar söyledi yaşı geçtikçe şansınız %10lara kadar düşer diye bide eşimin tüm değerleri sıfır çıkıyo.hiçbir hareketli hücre yok maalesef

s.a. kızlar nasılsınız iysiniz inşallah hepinizde.. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde inşallah burda tüm sorularınızın yanıtını bulabilir iyi haberler verebilirsiniz.

bende iyiyim çok şükür. bu hafta sonu kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah herşey yolundadır günlerim kaygılı ve korkulu geçiyor sanırım kalp atışlarını duymadan da içimiz rahat olmayacak. bu hafta çalışmaya başladım çalışmak zor değilde havalar çok soğuk burda evde yatmayada alışmışım sabah kalkmak zor oluyor.

haber var canım :) burdayım. iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok bakalım.. sen nasılsın?

maşallah canım inşl kalp atışınıda duyarsınız herşey yolunda gider güzel haberler verirsin bize allah yardımcın olsun

mehtapsy canım inşl testte bu sefer 0değilde bir sayı görürsünüz hayırlı haberşler verirsin inşl bize

aramıza yeni arkadaş katılmış allah yardımcınız olsun canım inşl eşinde sperm bulunurda hamile kalıp kurtulursunuz bu dertten

Allah razı olsun çok soğol BLUEAVCI..RABBİM hepimizin yanında olsun..Emre bakırcıoğlunu araştırıyodum bi randevu günü ayarlıyıp gidelim bakalım sizlerle paylaşırım gelişmeleri.. inşallah GELİNCİK arkadaşımız gibi o güzel duyguyu tadarız bigün bizde ALLAH nazarlardan saklasın arkadaşım senin adına çok sevindim :)

merhaba kizlar

EMA78 hosgeldin arkadasim allahim tez zmanda kurtarsin

Gelincik iyi olmaniza sevindim insallah kalp atisidina duyarsin canim hayirlisiyla

Son düzenleme:
Hoşbulduk EBANA ,ÇİÇEK çok sağolun arkadaşlarım.iyikiki geldim ve sizlerleyim kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyodum.Arkadaşlarımın yazdıklarını okudukça epey moral oldu bana.

haber var canım :) burdayım. iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok bakalım.. sen nasılsın?

hosgeldin canim :71: insallah hersey yolunda gider kalp atisini da duyarsiniz:nazar: kendine de dikkat et canim havalar soguk. bende iyiyim calisiyorum beklemekteyim insallah ben ve burdaki herkes o guzel duyguyu yasamak nasip olur bizim icin de dua et arkadasim

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
Ben 1.5 yıllık evliyim ve yeni bebek düşünmeye başladık 10 aydır korunmuyorduk doktora gittik rütün tahlilleri ve esimden sperm testi istediler. Benimkiler normal çıktı. Ama eşimde azospermi çıktı ilk başta ne olduğunu anlıyamadık ama sonradan çok kötü olduk bir tüb bebek merkezi ile görüştük eşime tese yapacaklar ama sperm bulunmama ihtimali var ve biz bu sonuca nasıl dayanacağımızı bilemiyoruz o yüzden erteliyoruz ama eninde sonunda yapılacak bu şekilde hamile kalan arkadaşlarım varmı veya eşi bu durumda olanlar desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
:sm_confused:

slm canım benim eşimde azosperm aman dikkat et sen bizim düştüğümüz hataya düşme biz direk tüp bebek merkezine gittik ve sonuç 3 başarısız tüp bebek denemesi şu an urolojide tedavi görüyoruz araştır önce azosperm neyden kaynaklanıyor önce iyi bir uroloji dr bul önce tesede bakılsın ama tüp bebek merkezi değil ben şu an kaan aydosda tedavi görüyorum çok iyi bir dr ALLAH yardımcın olsun :58:

Back
X