acısı en taze olarak ben seni çok iyi anlıyorum roseciğim.hiç sperm yoksa gelmeyin dedi öylemi bak sana ne anlatacam banada annem anlattı bir gün hz.musa pazarda gezerken genç bir çift yanına gelir ve '' ya musa bizim çocuğumuz olmuyor Allah a dua et bize bir evlat versin '' derler hz.musa ''tamam'' diyip gider ertesi hafta pazarda yine o çiftle karşılaşırlar genç çift heyecanla sorar ''söylesene musa peygamber bizim için dua ettin mi ''der hz.musa da başı önde üzülerek''ben sizin için dua ettim ama rabbim sizin çocuğunuzun asla olmayacağını söyledi'' der çift ağlayarak eve döner bu olaydan beş yıl sonra hz.musa genç çifti yanlarında bir çocuk ile görür şaşırarak sorar '' bu kim'' çift '' bizim bir çocuğumuz oldu '' der hz.musa şaşırır ve Rabbine sorar '' bu iş nasıl oldu diye ve Allah buyurur'' o gençler sen onlara çocuğunuz olmaz dedikten sonra bile bana dua etmeyi hiç bırakmadılar benim hazinemden istediler peygamber diliyle onlara haber gönderdiğim halde inançlarını hiç kaybetmediler''der ya roseciğim bunu bana annem anlattı çok etkilendim seninlede paylaşmak istedim umutlarımız hiç bitmesin inşallah hayırlı gecelermrb arkadaşlar. ben zaman zaman bu sayfaya girip yazılarıızı takip ediyordum. şuan da çok doluyum. göz yaşlarıma hakim olamıyorum. sadece paylaşmak istedim.
eşim bir kez ameliyat oldu ancak hiç bir ilaç tedavisi falan görmeden. sonra sperm bulunamayınca bir kaç doktora gittik. kapılar suratımıza kapandı. sonra bir aktar bulduk. ballar, bitki çayları... olumlu sonuç da aldık. neyse sonra kaan hoca çıktı karşımıza. veeeeee o umut verdi yeniden... şimdi bizimle görüşmek istiyor yeniden. biz de belki sperm bulunur daha doğrusu bulunabilme olasılığını arttırmak için ender saraça gidelim dedik. randevu aldım sekreterinden, tabii belki okur mailimi diye bu arada da msj atım. cevap geldi, hiç sperm yoksa gelmeyin diye.
allah elimizden ümitlerimizi almasın. ne diyeyim bilmiyorum gam yok allah var...