Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadaşlar. ben zaman zaman bu sayfaya girip yazılarıızı takip ediyordum. şuan da çok doluyum. göz yaşlarıma hakim olamıyorum. sadece paylaşmak istedim.

eşim bir kez ameliyat oldu ancak hiç bir ilaç tedavisi falan görmeden. sonra sperm bulunamayınca bir kaç doktora gittik. kapılar suratımıza kapandı. sonra bir aktar bulduk. ballar, bitki çayları... olumlu sonuç da aldık. neyse sonra kaan hoca çıktı karşımıza. veeeeee o umut verdi yeniden... şimdi bizimle görüşmek istiyor yeniden. biz de belki sperm bulunur daha doğrusu bulunabilme olasılığını arttırmak için ender saraça gidelim dedik. randevu aldım sekreterinden, tabii belki okur mailimi diye bu arada da msj atım. cevap geldi, hiç sperm yoksa gelmeyin diye.

allah elimizden ümitlerimizi almasın. ne diyeyim bilmiyorum gam yok allah var...
acısı en taze olarak ben seni çok iyi anlıyorum roseciğim.hiç sperm yoksa gelmeyin dedi öylemi bak sana ne anlatacam banada annem anlattı bir gün hz.musa pazarda gezerken genç bir çift yanına gelir ve '' ya musa bizim çocuğumuz olmuyor Allah a dua et bize bir evlat versin '' derler hz.musa ''tamam'' diyip gider ertesi hafta pazarda yine o çiftle karşılaşırlar genç çift heyecanla sorar ''söylesene musa peygamber bizim için dua ettin mi ''der hz.musa da başı önde üzülerek''ben sizin için dua ettim ama rabbim sizin çocuğunuzun asla olmayacağını söyledi'' der çift ağlayarak eve döner bu olaydan beş yıl sonra hz.musa genç çifti yanlarında bir çocuk ile görür şaşırarak sorar '' bu kim'' çift '' bizim bir çocuğumuz oldu '' der hz.musa şaşırır ve Rabbine sorar '' bu iş nasıl oldu diye ve Allah buyurur'' o gençler sen onlara çocuğunuz olmaz dedikten sonra bile bana dua etmeyi hiç bırakmadılar benim hazinemden istediler peygamber diliyle onlara haber gönderdiğim halde inançlarını hiç kaybetmediler''der ya roseciğim bunu bana annem anlattı çok etkilendim seninlede paylaşmak istedim umutlarımız hiç bitmesin inşallah hayırlı geceler

iyi akşamlar arkadaşlar
Bizim geri sayım başladı.Şubatta adetin 2. yada 3. günü gel dedi doktor. Bakalım hayırlısı ama aldı beni bir korku. Arkadaşlar tecrübeli olanlarınız lütfen cevap yazın. Hemşire sadece kan değerlerinize bakılır muayeneniz yapılır dedi ama, muayeneden kastı nedir acaba. Daha önce hiç bu şekilde muayene olmadım. Açıkçası çok korkuyorum. :18:Dualarınız ve yazacaklarınız benim için çok önemli Allaha emanet olun:58:

SAKLAMBAC tedavın hayırlı ve olumlu olsun ınsaalah .canım rahımın duvarına, kıst, mıyom herhangı bırsey var mı ,yumurtaların kalıtesıne , sayısına,yumurtalıkların durumuna alttan vagınal ultrasonla bakar ve hormonlar ıcın de kan testıne bakılır.genel muayene yanı ılk muayene budur .herhangı bır problem var mı dr ınceler.fakat sen ıgnelere basladgn zamanda 2 gune 1 kanda hormonlarına yıne vagınal ultrasonla da yumurta sayısına ve adetıne bakar.korkulacak bır sey yok canım.rabbım yardımcın olsun ınsaaalh olumlu sonuc alırsın.

Son düzenleme:
SAKLAMBAC tedavın hayırlı ve olumlu olsun ınsaalah .canım rahımın duvarına, kıst, mıyom herhangı bırsey var mı ,yumurtaların kalıtesıne , sayısına,yumurtalıkların durumuna alttan vagınal ultrasonla bakar ve hormonlar ıcın de kan testıne bakılır.genel muayene yanı ılk muayene budur .herhangı bır problem var mı dr ınceler.fakat sen ıgnelere basladgn zamanda 2 gune 1 kanda hormonlarına yıne vagınal ultrasonla da yumurta sayısına ve adetıne bakar.korkulacak bır sey yok canım.rabbım yardımcın olsun ınsaaalh olumlu sonuc alırsın.

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim, ben daha öncde yazmıştım belki bilirsin , bu bizim son denememiz olacak hayırlısı Allah tan tabiki, ben biraz da bu yüzden çok gerginim vara yoğa ağlayıp duruyorum, tabiki kimselerle de durumumu paylaşamıyorum iyiki sizler varsınız. Normal ultrason olur sanmıştım ama napalım artık, sen daha önce yaptırdın herhalde zormudur çok canım yanar mı ?:17:

acısı en taze olarak ben seni çok iyi anlıyorum roseciğim.hiç sperm yoksa gelmeyin dedi öylemi bak sana ne anlatacam banada annem anlattı bir gün hz.musa pazarda gezerken genç bir çift yanına gelir ve '' ya musa bizim çocuğumuz olmuyor Allah a dua et bize bir evlat versin '' derler hz.musa ''tamam'' diyip gider ertesi hafta pazarda yine o çiftle karşılaşırlar genç çift heyecanla sorar ''söylesene musa peygamber bizim için dua ettin mi ''der hz.musa da başı önde üzülerek''ben sizin için dua ettim ama rabbim sizin çocuğunuzun asla olmayacağını söyledi'' der çift ağlayarak eve döner bu olaydan beş yıl sonra hz.musa genç çifti yanlarında bir çocuk ile görür şaşırarak sorar '' bu kim'' çift '' bizim bir çocuğumuz oldu '' der hz.musa şaşırır ve Rabbine sorar '' bu iş nasıl oldu diye ve Allah buyurur'' o gençler sen onlara çocuğunuz olmaz dedikten sonra bile bana dua etmeyi hiç bırakmadılar benim hazinemden istediler peygamber diliyle onlara haber gönderdiğim halde inançlarını hiç kaybetmediler''der ya roseciğim bunu bana annem anlattı çok etkilendim seninlede paylaşmak istedim umutlarımız hiç bitmesin inşallah hayırlı geceler

olurmu83 tatlım bizim konuyla ilgili duyduğum en güzel hikayeyi anlattın inan beni ne kadar çok mutlu ettin bilemezsin.ne kadar güzel bir hikaye inşanlah doğrudur rabbim den bizde ümidimizi kesmedik bizlerede nasip eder inşanlah.olurmu83 sana çok teşekkür ediyorum bunu bizimle paylaştığın için gerçekten çok güzel miş öpüldün tatlım beni mutlu ettin Allahta seni mutlu etsin

olurmu83 tatlım bizim konuyla ilgili duyduğum en güzel hikayeyi anlattın inan beni ne kadar çok mutlu ettin bilemezsin.ne kadar güzel bir hikaye inşanlah doğrudur rabbim den bizde ümidimizi kesmedik bizlerede nasip eder inşanlah.olurmu83 sana çok teşekkür ediyorum bunu bizimle paylaştığın için gerçekten çok güzel miş öpüldün tatlım beni mutlu ettin allahta seni mutlu etsin

canım benim umutlarımız hiç bitmesin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tez zamanda

mrh hanımlar yarın yola çıkıyoruz şimdi valizleri falan hazırlayacağım desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum adetimin 10. günü çağırdılar birşey yapaçaklarmı bilmiyorum 25 oçakta start veriyorlar tahminime göre iğne falan verip gönderecekler şubatta transver yapaçaklar çünkü diğer arkadaşlar adetlerini 2. veya 3. günü başladılar diye biliyorum. gidiyoruz Allahtan ümit kesilmez dualarınızı bekliyorum desteklerinizi hissediyorum hepiniz A.e.olun sizleri seviyorum

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim, ben daha öncde yazmıştım belki bilirsin , bu bizim son denememiz olacak hayırlısı Allah tan tabiki, ben biraz da bu yüzden çok gerginim vara yoğa ağlayıp duruyorum, tabiki kimselerle de durumumu paylaşamıyorum iyiki sizler varsınız. Normal ultrason olur sanmıştım ama napalım artık, sen daha önce yaptırdın herhalde zormudur çok canım yanar mı ?:17:

SAKLAMBAC canım neden son denemenız anlamadım?hem ılk hem son deyınce anlamadım?canım zor degıl kandını kasma rahat bırak canın hıc yanmaz .zaten doktor da yumurtalık ve yumurta kontrolu yaptıgı ıcın ıncıtmeden bakıyr.allah yardımcın olsun.esım 5 ay once mıkrotese oldu sukur rabbıme 6 adet bulundu ama tutmadı maalesef canım

mrb kızlar ben bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olacam mutluluğumuz buraya kadarmış cumartesi kalp atışlarını duymak için gittiğimizde artık atmadığını öğrendik bu en zoruymuş bulup kaybetmek daha zor geldi takdiri ilahi tabiki ama Rabbim kimseye yaşatmasın... vazgeçmek yok inşallah kendimizi toparlayınca yeniden başlayacam tedaviye...

GELINCIK mesajımı aldın mı?tatlım ne olur uzulme,bırakma kendını,bıraz baska ssylerle ugras,bızım durumumuz cok agır.yanı gebe kalıyrz ama dusukkkkkk...rabbım ne eylerse guzel eyler canım.ımtıhandayız ne olur yenık cıkma ,dun de namazımda topıktekı herkese sana kendıme dua ettım.fetıh suresını okudum.aksamında aklıma sen dustun mesaj attım sana.ama ne bılem dusuk yasadıgını dun...rabbım su an okadar cok uzuldumkı....anlatamam olsun vardr bundada bır hayr.hayır bıldıklerımızde ser ,ser bıldıklerımızde hayır varmıs....rabbım gunahlarına kefaaret etsın cektıklerını ınsaalaah

GELINCIK ne guzel bırakmıcam tekrar baslıcam demısın ya esın tekrar mı mıkrotese olcak yoksa dondurulumus var mı?1 kez oldu tese dımı esın?

Gelincik canım çok üzüldüm..şu anda ezan okunuyor ve tüm kalbimle hepimizin anne olmasını diliyorum..rabbim en kısa zamanda üzüntünü hafifletsin yeni bir bebişle..durmak yok yola devam..

mrb kızlar ben bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olacam mutluluğumuz buraya kadarmış cumartesi kalp atışlarını duymak için gittiğimizde artık atmadığını öğrendik bu en zoruymuş bulup kaybetmek daha zor geldi takdiri ilahi tabiki ama Rabbim kimseye yaşatmasın... vazgeçmek yok inşallah kendimizi toparlayınca yeniden başlayacam tedaviye...

canım allah sabır versin, çok üzüldüm..

Bu arada herkese selam..kızlar bizim bu çilemiz ne zaman bitecek yaa...bunun yanında başka dertler 3 gündür nerdeyse 2 kilo verdim sıkıntıdan, iştahdan kesildim..lütfen dua edin..Allah'ım tez zamanda geçer inş..

gelincik çok üzüldüm arkadaşım allah yardımcın olsun ve sabır versin inşl bidahaki tedavinizde yine hamile kalırsında bu sefer rabbim tamamına erdiri kucağına alacağın günleride gösterir yarın içinde şimdiden geçmiş olsun hayatım

durudenizderya gül güle git canım allah gönlüne göre versin inşl hamilelik haberlerini verirsin bize

melisela dikkat et arkadaşım kendine allahım sıkıkntılarını hayra çıkarsın feraha erdinrsin

durudenizderya gül güle git canım allah gönlüne göre versin inşl hamilelik haberlerini verirsin bize

melisela dikkat et arkadaşım kendine allahım sıkıkntılarını hayra çıkarsın feraha erdinrsin

saol canım Allah razı olsun..sen nasılsın? herşey yolundadır inşAllah..dualarını bekliyorum..günün geçmiş sanki inş bebeğin en kısa zamanda gelir..

gelincik neti açar açmaz senin yazın geldi karşıma üzüntümü kelimelerle anlatamıyorum .ne güzel vazgeçmeyeceğim diyorsun rabbim sabrını şimdiden vermiş nazardan kazadan korusun çok dua ettik ama nasip değilmiş be gülüm.bizler inançlı insanlarız inşanlah üstesinden geliriz CANIN SAĞOLSUN .zaman herşeyin ilacı seni nasıl teselli edeceğim bilemiyorum ama yalnız değilsin biz hep burdayız senin için ve hepimiz için hep hep dua ediyorum

Back
X