Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincigim martin ilk haftasi esim m tese olacak canim
hadi hayırlısı canımmm
arkadaşlar hepinize ayrı ayrıçok teşekkür ediyorum hep dualarımdasınız rabbim hepimizi kurtarsın..bugün aradım 2 yumurtam döllenmiş yarın birini en kalitelisini transfer edecekler içim o kadar tuhafki ben bunu hayal bile etmemiştim sadece belki bulunur diye umutediyordum..rabbim o kadar büyük ki...yaradana çok yalvardım çok gözyaşı döküp dua ettim ve inanın hepimiz için ediyorum..kızlar duanızı eksik etmeyin yarın 11 de transferim var..size sonucu yazamam ablama geleceğim orda net yok..rabbime emanet olun...
canım allah yardımcın olsunn
Olmazları olduran yüceler ulusu rabbime sonu sınırı olamayan hamdlaar olsun!!
amin
günaydın kızlar nasılsınız yeni arkadaşlar katılmış sanıyorum aramıza inşallah Rabbim tez zamanda kurtarır hepimizi geçmiş olsun diyorum hoşgeldiniz diyorum üzülerek keşke gelmeseydiniz ama elden gelen yok napalım inşallah bu günlerimiz de geçecek biz de evlatlarımıza kavuşacağız.:81:
nasılsınnn
gunaydın kızlar nasılsınız?ne cok kaynatmısnız aksam oku oku oldum:)))))UMUTOLSUN CANIMkaan hoca ya tekrara maıl atmıstım.sızde normal cıkıs asla olmaz.tekrar mıkrotese onerılır demıs.allahtan umıt kesılmez ama ne denırkı bızım duruma baksana gelıncık de dusrdu yanı olussa bıle gebeleık 2aylıkkken dusuk olur denılmıstı zaten bana....allahım sıfa versın ınsalalh tum hastalara ....hastalıklara derman olsun.CICEKCIM yolunuz acık olsun kardesım ınsaalaalh kalbıne gore guzellıklerle donersınız evınıze mart ayında tatlım...ama sakın kucuklugunu kafana takma esımın bır testısı o kadar ufakkı yok desen yalan olmaz.dr 2 saat boyunca bıraz daha ırı olan testısınde arama yabmıs bulamamıs ama sonra bır umıt dıyerek o ufak olanda aramıs ve sok olmus cunku sukurler olsun 6 tane cıkmıs.yanı ufaklık sperme degılde testıse zarar verırı dıye aramyr drlr.ama bızımkı ugrasmıs.ınsaalalh sızde olumlu sonucla devam edersınız .bızımkı olmadı bılıyrsn.OLURMU 83 allah razı olsun tatlım ıyıyım okula devam.. sen neler yabyn yorucudr nobetler kolay gelsın VCR GUZEL PAYLASIMLARIN ICIN TESEKKUR EDERIZ ALLAH RAZI OLSUN
canım inşallah alllahım bizede güzel günler yaşatacak.
hayırlı günler kızlar.....

selvacım senin adına çok sevindim canım inşallah hamile haberlerinide verirsin .........

bluavcı canım nasıl sevindim anlatamam doğal yoldan hamile kaldın darısı buradaki bütün arkadaşların başına olsun inşallahhhhh

nerelerdesin nasılsın harzemcim

hadi hayırlısı canımmm

canım allah yardımcın olsunn

amin

nasılsınnn

canım inşallah alllahım bizede güzel günler yaşatacak.

nerelerdesin nasılsın harzemcim

bluavcım,canim senindemi esin azoydu?bu arada hamileliyin hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin butun arkadaslarin basina insallah...ve sizn doktorunuz kimdi?

kizlar,azoda genetik test onemlimi?birde esinin menisi az olan var mi aramizda benim esimde cok az.bilgisi olan varsa,yazarsa sevinirim...allahim bu aciya cekenlere evvlat nasib et insallah 2011 sonuna kadar hepimiz anne oluruzz bir araya gelib hatira resmi cekinizz insallahhhhh allah hepimize yaramaz bebisler versin geceler uyutmasin bizi ama versinnnn buyuk allahimmmm....

nasilsin arkadasim insallah hersey yolundadir :nazar: kendine iyi bak.. evet umarim selvanin transferi de iyi gecmistir :nazar:

hosgeldin aramiza umarim tez zamanda kurtulursun.. uzulme desemde bosuna biliyorum insallah tedavinizin sonunda olumlu sonuclar alirsiniz sanirim yurtdisindasin kendine iyi bak
canım benim çok teşekkür derim şükür iyiyim sen nasılsın hayatım
bluavcım,canim senindemi esin azoydu?bu arada hamileliyin hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin butun arkadaslarin basina insallah...ve sizn doktorunuz kimdi?

sağol canım allah razı olsun.evet canım benim eşimde azoluydu ama sebbi hipogonodzme bağlı azospermdi lh fsh ve testesteron hormonları düşüktü tedaviyle bu günlere geldik şükür doktorumuz emre bakırcıoğlu zaten burda hemen hepimiz emre bakırcıoğlu ve kaan aydosa gidiyoruz ikisinden de çok memnunuz

günaydin arkadaslar....nasilsiniz....

ben cok üzgünüm ya:43: bugun sabah doktorla konustu esim malesef hic canli sperm bulunamamis:43: oysaki cok umudum vardi...olacak diyordum ama kismet degilmis....

malesef benim umutlarim gene baska bir bahara ertelendi..doktor ilac tedavisine baslayalim belki o zaman biraz daha sansimiz olabilir demis..o da en az 6 ay sürecekmis...hayirlisi bakalim artik...ne yapacagimizi da sasirdik valla.....öyle bozulduki morelimiz..halbuki sabah erkenden kalkip mutlu haber bekliyorduk esimle..ama olsun bunda da vardir bir hayir..belki su an dogru bir zaman degildir kimbilir...

kücücük tohuma can veren rabbim bizlere de verir elbet bir gun..benim gibi olupta sonradan sperm bulunan varmi aranizda kizlar?????? umut ite belki morel olur bize
canım üzülme var demekki var vakti saati 6 ay uzun bir süre değil canım alışıyosun yeterki tedavi olumlu olsun sabır dile Allahtan
arkadaşlar hepinize ayrı ayrıçok teşekkür ediyorum hep dualarımdasınız rabbim hepimizi kurtarsın..bugün aradım 2 yumurtam döllenmiş yarın birini en kalitelisini transfer edecekler içim o kadar tuhafki ben bunu hayal bile etmemiştim sadece belki bulunur diye umutediyordum..rabbim o kadar büyük ki...yaradana çok yalvardım çok gözyaşı döküp dua ettim ve inanın hepimiz için ediyorum..kızlar duanızı eksik etmeyin yarın 11 de transferim var..size sonucu yazamam ablama geleceğim orda net yok..rabbime emanet olun...

canım hadi yaz artık bizleri fazla bekletme

yade canım geçmiş olsun çok üzüldüm sonucun olumsuz gelmesine ama sıkmayın canınızı çünkü arkadaşlarında dediği gibi sizinki mikrotese değil sanırım inşl mikrotesede bulunur ve göreceğiniz ilaç tedaviisyle herşey yoluna girer canım

kizlar,azoda genetik test onemlimi?birde esinin menisi az olan var mi aramizda benim esimde cok az.bilgisi olan varsa,yazarsa sevinirim...allahim bu aciya cekenlere evvlat nasib et insallah 2011 sonuna kadar hepimiz anne oluruzz bir araya gelib hatira resmi cekinizz insallahhhhh allah hepimize yaramaz bebisler versin geceler uyutmasin bizi ama versinnnn buyuk allahimmmm....

canım eşimin menisi normal az olmasıyla ilgili bir bilgim yok ama genettik test önemli tedavi süreci ona göre ilerliyo geçmiş olsun.Emre beyde kaan beyde istiyor genetik testleri önemli olmasa istemezler

canım eşimin menisi normal az olmasıyla ilgili bir bilgim yok ama genettik test önemli tedavi süreci ona göre ilerliyo geçmiş olsun.Emre beyde kaan beyde istiyor genetik testleri önemli olmasa istemezler
tesekkur ederim arkadasim ben burda okuduktan sonra bir cok seyi ogrendim sagolun ama burda doktora soyluyorum daha birsey istemdedi benden bizde artik gelicez isatnbula orda tetavi olmayi dusunuyoruz ama tek onbriyo transferi ben cok uzdu.

selam kızlar nasılsınız eşim dr.a gitti ama yarına olucakmış testleri hayırlısı olur inşallah yüzümüz güler inşallah sağolun kızlar iyi dilekleriniz için.

tesekkur ederim arkadasim ben burda okuduktan sonra bir cok seyi ogrendim sagolun ama burda doktora soyluyorum daha birsey istemdedi benden bizde artik gelicez isatnbula orda tetavi olmayi dusunuyoruz ama tek onbriyo transferi ben cok uzdu.

canım siz hangi ildesiniz bence çok iii araştırın acele etmeyin bu süreç uzun bir süreç zaten burdaki arkadaşların çoğu Kaan bey ve Emre bey de Kaan bey Ankarada Emre bey İstanbulda

günaydin arkadaslar....nasilsiniz....

ben cok üzgünüm ya:43: bugun sabah doktorla konustu esim malesef hic canli sperm bulunamamis:43: oysaki cok umudum vardi...olacak diyordum ama kismet degilmis....

malesef benim umutlarim gene baska bir bahara ertelendi..doktor ilac tedavisine baslayalim belki o zaman biraz daha sansimiz olabilir demis..o da en az 6 ay sürecekmis...hayirlisi bakalim artik...ne yapacagimizi da sasirdik valla.....öyle bozulduki morelimiz..halbuki sabah erkenden kalkip mutlu haber bekliyorduk esimle..ama olsun bunda da vardir bir hayir..belki su an dogru bir zaman degildir kimbilir...

kücücük tohuma can veren rabbim bizlere de verir elbet bir gun..benim gibi olupta sonradan sperm bulunan varmi aranizda kizlar?????? umut ite belki morel olur bize

yade canım çok geçmiş olsun üzüntünü anlıyorum Allah tan umut kesilmez napalım birçok kişi bizim gibi aslında dediğin gibi vardır bunda da bir hayır

canım siz hangi ildesiniz bence çok iii araştırın acele etmeyin bu süreç uzun bir süreç zaten burdaki arkadaşların çoğu Kaan bey ve Emre bey de Kaan bey Ankarada Emre bey İstanbulda

biz moskivadayiz oturuyoruz.burda doktora gediyoruz ama turkiyeye gelicez emre bey hangi merkezde calisiyor? bide tup bebek uzmani kimi oneriyorsunuz ? biz istanbulda amerkan hastanesini biliyoruz orda muayine olmusduk ama o zaman esimin ozosperim oldugunu bilmiyorduk.ama simde sagolun ki doktor ismi verdiniz yoksa biz yine oraya gedicektik size tesekkur ediyorum bide merkezin ismini deseniz sevinirim.allah hepimize yardim etsin

Araf 189.ayet
isra 31. Ayet
murselat 20-24 e kadar
hud suresi 72,73.ayetleri
yasin 82.ayetlerini
suya okuyun 2 rekat hacet namazı kılın suyu ikiniz.lütfen bunu özellikle ameliyat öncesi yada transfer öncesi yapın .vede dua ederken en içten kalbinizle ve ağlayarak kendi acizliğinizi göstererek dualarınızı yapın.unutmayın ki allah'ın bizi tabi tuttuğu bu sınav peygamberlerinide tabi tuttuğu bir sınavdır.allah'ım bizede peygamber sabrı ver vede bizlerede peygamberlerine verdiğin gibi mucizeler ver.arkadaşlar bu duaları isterseniz hiç sıkılıp üşenmeden sizlere gerek arapçasını gerek türkçe mealini yazabilirim yeterki size yardımcı olabileyim biliyorumki dertler paylaştıkça azalacaktır

Allah razı olsun kardeşim , bu duaları inş. OPU öncesi okuyacağım

yine kimseye sesimi duyuramadım :(
ama birazcık okudum hamileler varmış aramızzda hepicinizi tebrik ederim kızlar allahım geride kalanlara (yani banada)nasip etsin inşallah tek isteğim bu şu kısacık hayatta allah herkesi evlat sahibi etsin inşallah....

Back
X