Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hormaonları iyi çıktı canım eşimin çocukluktan gelen rahatsızlığı yada ameliyatı yok doktor tesede buluruz dedi bakalım herşey 15 gün sonra belli olacak canım ayrıca bizimki genetik değilmiş

inşallah güzel haberler alırsın.bizler hiç kötü şeylerin birgün bizim başımıza geleceğini düşünmemiştik.hani derlerya insan oğlu kendine ne ölüm geleceğine nede hastalık geleceğine inanmazmış onların hep ondan uzak olduğunu onların hep başkasının başına geleceğini düşünürmüş.rabbim ne bize nede ümmeti muhammed'e dermansız dert vermesin .bizlerin ve eşlerimizin dermanı nerdeyse bulmayı nasip etsin.önümüzdeki uzun zaman su gibi akıp gitsin birgün gelsin bizde bu günlerimizi bir hikaye olarak anlatalım çocuklarımıza.

iyim bacım buralardayımda arada bakıp çıkıyorum yazcak bişeyim yok ki evet yenenler var onların sevinçlerini paylaşıyorum anca biz yenemedik nşallah diğer bekleyenler yener 4 yıl oldu dile kolay her günü hüzünle 4 yıl aklımdan hiç çıkmıyor ama Rabbim vermeyincede olmuyor işte gene umreye gidiyoruz inşallah tek umudum o bu sefer inşallah dualarım kabul olurda sperm çıkar anne olurum yaşta gidiyor malum

zaman canim nasilsin gorusmeyeli
rabbimden umudunu hic kesme insaalah bir zamani vardir sana da banada isteyen herkese verir.bugun bir yerde okudum yasanmis bir olay birisine doktorlar diyorki bacagin kesilecek hicbir caresi yok,o kisi bir hafta kadar bir dua var onu okuyorve ayni zamanda zeytinyagi suruyor bacagina ve 1 -2 hafta icinde bacagi iyilesiyor(o dua yi buldum bende okumayi dusunuyorum esim isin),hersey Allahin elinde bizede dua ve sabir dusuyor
sana hayirli yolculuklar insaalah o kutsal beldede butun dualarin kabul olur canim ,bana da dua etmeyi unutma

Son düzenleme:
inşallah güzel haberler alırsın.bizler hiç kötü şeylerin birgün bizim başımıza geleceğini düşünmemiştik.hani derlerya insan oğlu kendine ne ölüm geleceğine nede hastalık geleceğine inanmazmış onların hep ondan uzak olduğunu onların hep başkasının başına geleceğini düşünürmüş.rabbim ne bize nede ümmeti muhammed'e dermansız dert vermesin .bizlerin ve eşlerimizin dermanı nerdeyse bulmayı nasip etsin.önümüzdeki uzun zaman su gibi akıp gitsin birgün gelsin bizde bu günlerimizi bir hikaye olarak anlatalım çocuklarımıza.

amin canım inşallah sizin tedaviniz ne aşamada peki

hormaonları iyi çıktı canım eşimin çocukluktan gelen rahatsızlığı yada ameliyatı yok doktor tesede buluruz dedi bakalım herşey 15 gün sonra belli olacak canım ayrıca bizimki genetik değilmiş

melda sizin GEN testleriniz nasıl çıktı? doktor %kaç veriyor şans?

canım bizim gen testi yapılmadı çünkü hormonlarında probşem yokmuş doktora göre gerek yok dedi sadece umudumuz hormonları iyi doktor yüzde 80 buluruz dedi

umutlu konuşması iyi ama hormanlar iyi çıksada neden gen testi yapılmamış anlamadım? tese yapılacak hastalar için bu çok önemli içeride üretim varmı yokmu onun kesin cevabı bu..hormonlarla bunu bilemez..
neyse %80 çok güzel inşallah olur canım inşallahh..

umutlu konuşması iyi ama hormanlar iyi çıksada neden gen testi yapılmamış anlamadım? tese yapılacak hastalar için bu çok önemli içeride üretim varmı yokmu onun kesin cevabı bu..hormonlarla bunu bilemez..
neyse %80 çok güzel inşallah olur canım inşallahh..

inşallah canım aynı anda tedavide olucaz bu arada yüreğim çıkacak gibi adetimi dört gözle bekliyom son adedimiz olur bu ay inşallah nisanda gebe kalırız :)

inşallah canım aynı anda tedavide olucaz bu arada yüreğim çıkacak gibi adetimi dört gözle bekliyom son adedimiz olur bu ay inşallah nisanda gebe kalırız :)

inşallah canım inşallah hepimizin dileği bu.bende çok heycanlıyım Allah hakkımızda hayırlısını versin bizde sevinelim inşallah..buarada olursa mart gebesi olcaz kız :1: son adet döneminden hesaplıyorlar :emir_bebek:

Slm kızlar nasılsınız inşallah benim içinde dua edin nolur haftaya muane olucam ededimin 2.günü gel dedi doktor iğnelere ve ilaçlara başlıcaz eğer eşimde tesede bulunmazsa çok korkuyom bu yolla hamile kaln varmı aranızda bizim ilk tedavimiz olacak eşim 3 kere spermiogram testi yaptırdı 0 çıktı hormon testleri normal dedi doktor bulurz dedi fhs 6,34 çok iyi dedi ama bakalım herşey martın ortsaında belli olacak

canım durumumuz çok benziyo...bizde buay başlıyoruz adetimin 2.günü gidicem oda bu pzt değil öbür pzt. ve iğne ilaçlara başlıycaz sonra eşime tese...bakalım kısmet ne çıkacam? heyecan korku karışık bi duygu yaşıyoruz.biz defalarca 10larca spermmiyogram yaptırdık sıfır.!!! benimde FHS 6,71 banada doktor çok iyi dedi
sanırım tedavilerimizz hemen hemen bir başlıycak birbirimize destek olalım beraber başlıyacağımız bu yolda rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..

siz nerede başlıyorsunuz tedaviye?

ikinizede simdiden hayirli olsun tedavileriniz demek istiyorum insallah guzel sonuclarla donersiniz:nazar:

kızlar hepınıze merhaba
hepinize guzel sozlerınız ıcın tesekkur ederım ıyıkı varsınız yanımdasınız
yarın saatı bellı degıl amelıyatın saat 8 de hastanede olacagız kaan hoca galıba gırmeyecek gıremeye bılırım ben ama sonuclara ben bakacam dedı. moralım bozuk korkuyorum sonuc ınsallah guzel olur allahım kımseyı zorda koymasın cok zor
bu ıkıncı oldugu ıcın dahada cok korkuyorum
kendınıze ıyı bakın görüsürüz

canim icini ferah tut hersey guzel olucak insallah senden de guzel haberler alir halaylara devam ederiz canim

rabbim ikinizin tedavisinede yardımcı olsun dualarım bu derdi çeken herkez için

zaman canim nasilsin gorusmeyeli
rabbimden umudunu hic kesme insaalah bir zamani vardir sana da banada isteyen herkese verir.bugun bir yerde okudum yasanmis bir olay birisine doktorlar diyorki bacagin kesilecek hicbir caresi yok,o kisi bir hafta kadar bir dua var onu okuyorve ayni zamanda zeytinyagi suruyor bacagina ve 1 -2 hafta icinde bacagi iyilesiyor(o dua yi buldum bende okumayi dusunuyorum esim isin),hersey Allahin elinde bizede dua ve sabir dusuyor
sana hayirli yolculuklar insaalah o kutsal beldede butun dualarin kabul olur canim ,bana da dua etmeyi unutma

peki neymiş bu dua bizlerlede paylaşırmısın canım benim eşimde bir ay önce böyle birşey yaşadı öldüm öldüm dirildim şimdi ALLAH'a şükür damar tıkanıklğı atar damarda değilmiş toplar damardaymış .rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın.inşallah çocuk içinde hayırlı haberler alırız canım mevlam HZ.MERYEM'İ babasız evlat sahibi yapmış bizim içinde inşallah şifa verir

bacılar özelden mesajları aldım ismen verenleri ve vermeyenleri nicleri ile yazdım bacılar tabiki sadece bebek konusunda değil istediğiniz her konuda dua isteyin inşallah dua edicem bu sefer daha bilinçliyim kızlar inşallah cennet bahçesinde isimleriniz ve istekleriniz için dua edicem gerci çok kalabalık oluyor cennet bahcesi ama edebildiğim kadar edicem sonra mekkeye gecince isimlerinize tavaf yapmayı planlıyorum ve hicirde isimleriniz okuyup namaz kılıcam biliyorsunuz hicr önceden kabenin içindeymiş taş yetmeyince dışında kalmış YANİ ORASI KABENİN İÇİ Efendimiz kız Hz. Fatmaya orda namaz kıl der inşallah bu sefer daha farklı daha bilinçli geçicek kızlar sizin de bildiğiniz şunuda yap dediğiniz bişey varsa özelden haber verin inşallah yaparım
kader-nl bacım sana özelden attım bi bakta ona göre cevap ver emi
sayes bacım Allah razı olsun ne kadar içten bir temenniydi benim adım esra herifinki adem inşallah dua edersen sevinirim

canım benim allahım ettiğin duaları kabul etsin..

anlamadim tam olarak onceden cikis vardi sonradan mi azo oldu ve mikrotesede bulunmadi....??
eger oylyse bence tedaviyle ins cikis olur sanslisiniz ,vucut uretiyomus demekki onceden,peki hormonlariniz ve testis boyutlariniz normalmi

canım hormonlarımız normale yakın, sadece testosteron düşük.testisler ise biri normale yakın diğeri biraz daha ufak .dediğim gibi 2007 de çıkış vardı artık hep sıfır inşAllah ilaçlar işe yarar Allahıma sığınıyorum Kaan hocayada güveniyorum elimizden geleni yapıyoruz Rabbim dualarımızı kabul etsin...:26:

sapol canım inşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırız bakalım heycanla adet günümü bekliyom inşallah eşimdede sperm bulunur ya bulunmazsa diye çok korkuyorum istemedende olsa

ikinizede simdiden hayirli olsun tedavileriniz demek istiyorum insallah guzel sonuclarla donersiniz:nazar:

canim icini ferah tut hersey guzel olucak insallah senden de guzel haberler alir halaylara devam ederiz canim

Allah razı olsun arkadaşlar rabbim hepimizin yyüzünü güldürsün dualarını kabul etsin inşallah

kızlar mrb nasılsın hepinizden benim için dua etmenizi istiyorum buna cok ihtiyacım var

meldacım meraba hangi doktora tedavi oluyorsunuz ....benimeşiminde hormonları normal....%80 hangi doktor şans verdi

Back
X