Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabi ben görünce gittim birde inanılmaz yandı allahtan tam karımızda tıp merkezi efendim yaprakta varmış onuda onlar getireceklermiş eşimide arabayla yolladım ki taşıyamaz diye o dikişler gözler şiş kokteye gidemedim annemler merak etti yıldız parkındaydı nikaha gittik tabi aileme anlatamadım sakarlık dedim
dedim zaten kesin bayılmıştır diye.
ah canım dikkat et kendine Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi...
keisnlikle canım. tam bir komediler :1:
:16:napalım ayol komiksek suçumuz ne hem hangimiz değiliz ki:9::9:

sağol tatlışkom 3 4 gün sonra alınacak sarılı hiç bilmiyorum kaç dikiş umarım iz kalmaz
kalmaz kuzum artık eskisi gibi iz kalmıyo dikişten...sen dua et bi elin kesilmiş...içim bi tuhaf oldu..
sağol cnm birde koçişe ceza 10 kg domatesi erndelettim 10 kg fasulyeyi kestirdim kış için :66:
iyi ettin kız:1:

canlar ben çıkıyorum kociş geldi..sizi seviyorum:16:öptümmmmm:54:

ohhhhhh iyi yapmışsın anlasın nelerle uğraştığını :1:

kesinikle bebişim e senin yüzündenoldu havasındayım zaten çok üzüldü yemeklerde ondan suya sokmam yasak kızlar vallah dikkat etmeliyiz kendimize bizim sorunumuz azo değil morfoloji ve ileri hareketliliki1 yılın sonunda ilerledikte ne oldu benim ayarlar bozuldu tüm yük bizde ilaçtı dr kürdü ağlamaydı sonunda saat bozulabiliyor

dedim zaten kesin bayılmıştır diye.
ah canım dikkat et kendine Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi...

:16:napalım ayol komiksek suçumuz ne hem hangimiz değiliz ki:9::9:

kalmaz kuzum artık eskisi gibi iz kalmıyo dikişten...sen dua et bi elin kesilmiş...içim bi tuhaf oldu..

iyi ettin kız:1:

canlar ben çıkıyorum kociş geldi..sizi seviyorum:16:öptümmmmm:54:

kesinlikle bende şükürdeyim ya gözüme ya da şah damarıma devamıda korku filmi gibi tek taşım düştü üstümde kolyem koptu daha daha rabbim e şükürler olsun

bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öptümm :54:
sizi bende çooook seviyorummm iyiki varsınız :54:

bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öptümm :54:
sizi bende çooook seviyorummm iyiki varsınız :54:

sen de iyi ki varsın bebekimmmm
ben de çok seviyorum seni hepinizi :16:
ben de çıkıyorum kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::54::54:

Çogu zaman fazlaca delı dolu yasanmıs bır zaman dılımının ardından oyle zor kı dostlarımı(yada dost dıye bıldıklerımı),muhabbet ıcın yada derde ortak olmak ıcın feda ettıgım uykularımı,ettıgım kavgalarımı bırakmak........

geldım elımden gelenın en ıyısını yapmaya calıstım ve gıdecegım..

neler gordum neler yasadım bugune kadar
bu fakırı burda unutamazlar
kalacak bır turku soyler gıderım......
selam kızlar bu güzel sözü paylaşmak istedimmm...
buarada kimse yok galiba herkes kocişiyle ilgileniyo.ee napalım dönüp dolaşıp geleceğiniz yer yiine burası çünkü hepimizin kocişleri erkenden uyuyooo teselliye ihtiyacımız oluyo değilmiii? :9:

1. HZ ZEKERİYYA'NIN DUASI 7000 KERE OKU
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..Al-i İmran Suresi 38
2. Ve onlar: “Rabbimiz bize göz aydınlığı olacak eşler ve çocuklar bağışla ve bizi takva sahiplerine önder yap “derler.FURKAN SURESİ 74
الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).

3. Her gün Sabah namazının farzı ile sünneti arasında 41 defa Fatiha okuyan kişi; makam ve mevki sahibi olur. Fakirlik görmez, hastaysa şifa, zayıfsa kuvvet bulur. Emniyet içinde bulunur. Kısırsa çocuğu olur. İzzet ve şeref elde eder.( abdestli olarak 41 gün 41 fatiha oku)

4. ÇOCUĞU OLMAYANLAR İÇİN:
Ya Samed ve Al-i İmran Suresi 38. ayet-i kerimesi 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur.Sonra gecenin üçte birisinde "Ya Samed" 313 defa çekilerek 41 gün 1 kg bala üflenir.Erkek ve kadın işraktan sonra iki rekat hayırlı çocuk için namaz kılıp balı 41 gün yer.Ve aynı tertip 3 defa yapılırsa Allahın izniyle çocuk sahibi olunur.

5. ÇOCUĞU OLMAYAN ÇİFTLER İÇİN:
Al-i İmran Suresi 37. ayet-i kerimesi aşağıdaki karışıma 71 defa okunacak:
1 kg hakiki bal,50 gr arı sütü,250 gr çörek otu,250 gr ısırgan tohumu,100 gr antep fıstığı tedarik edilip,ısırgan tohumu ile çörek otu öğütülüp arı sütü ve bala karıştırılıp cam bir kap içerisinde saklanıp cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için folyo sarılacak.Sabah akşam aç karnına 41 gün devam edilecek.

6. 4444 Salati Tefriciye
…………………………………………………………………………………………………………………………….
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.) (12) (13) (14)
Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:

1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

2- Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.

3- Âyât-i hırz, usulüne uygun okunur ve yanında taşınırsa, murat hasıl olur.

4- Adakta bulunmalı. Mesela, (Şununla evlenirsem, sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumak nezrim olsun) denince, bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir.

6- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]

Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.

Namaz kılmayanın, haram işleyenin ve kalbi gafil olanın duası kabul olmaz. Ehl-i sünnet itikadında olmayanın okuması fayda vermez. Hak teâlâ, her şeyi bir sebep ile yaratmaktadır. Bir şeye kavuşmak isteyen, o şeyin sebebine yapışmalıdır. Rabbimiz, insana sıhhat, şifa vermek için, dua etmeyi, sadaka vermeyi ve ilaç kullanmayı sebep yapmıştır.

Duanın kabul olması için
Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz.

Önce çalışmak, sonra dua dinin esası!
Kabul edilir ancak, çalışanın duası!

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Çocuğun olması için Kur'an'dan Dualar

İmran'ın karısı: "Rabbim, karnımdakini tam hür olarak sana adadım, benden kabul buyur, şüphesiz sen işitensin, bilensin." demişti....

(İz kaletimraetü ımrane rabbi innı nezertü leke ma fı batnı muharranan fe tekabbel minnı inneke entes semıul alım)

Ali imran süresi 38. ayet

38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')

Ali imran suresi 40. ayet

40- Zekeriyya: "Ey Rabbim, benim nasıl oğlum olabilir? Bana ihtiyarlık gelip çattı, karım ise kısırdır." dedi. Allah: "Öyledir, fakat Allah dilediğini yapar." buyurdu.

(Kale rabbi enna yekunü lı ğulamüv ve kad beleğaniyel kiberu vemraetı akır kale kezalikellahü yef'alü ma yeşa')

Meryem suresi 9. ayet

(Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."

(Kale kezalik kale rabbüke hüve aleyye heyyinüv ve kad halaktüke min kablü ve lem tekü şey'a)

Meryem suresi 10 ayet

Zekeriyya şöyle dedi: "Rabbim! Bana alâmet ver." Allah: "Senin alâmetin, sapasağlam olduğun halde, üç gün, üç gece insanlarla konuşamaz hale gelmendir." buyurdu.

(Kale rabbic'al lı ayeh kale ayetüke ella tükellimen nase selase leyalin seviyya)

Kasas suresi 12. ayet

Biz (annesine geri vermezden) daha önce, onun süt analarının sütünü kabulüne müsade etmedik. Bunun üzerine ablası, "Size, onun bakımını sizin namınıza üstlenecek, hem de ona iyi davranacak bir aile göstereyim mi?" dedi.

(Ve harramna aleyhil meradıa min kablü fe kalet hel edüllüküm ala ehli beytiy yekfülunehu leküm ve hüm lehu nasıhun)

Kasas suresi 13. ayet

Böylelikle biz onu, gözü aydın olsun, gam çekmesin ve Allah'ın vaadinin gerçek olduğunu bilsin, diye anasına geri verdik. Fakat yine de pek çoğu (bunu) bilmezler.

(Fe radednahü ila ümmihı key tekarra aynühaa ve la tahzene ve li ta'leme enne va'dellahi hakkuv ve lakinne ekserahüm la ya'lemun)

Fatır suresi 11. ayet

Hem Allah sizi bir topraktan, sonra bir damla sudan yarattı. Sonra sizi çiftler kıldı. O'nun bilgisi olmadan ne bir dişi hamile olur, ne doğurur. Kendisine ömür verilenin de ömrünün uzatılması da, ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Şüphe yok ki bu, Allah'a göre kolaydır.

(Vallahü halekaküm min türabin sümme min nutfetin sümme cealeküm ezvaca ve ma tahmilü min ünsa ve la tedau illa bi ılmih ve ma tahmilü min ünsa la tedau illa bi ılmih ve ma yüammeru min müammeriv ve la yünkasu min umurihı illa fı kitab inne zalike alellahi yesır)

Saffat suresi 100. ayet

"Ey Rabbim! Bana salihlerden (bir oğul) ihsan et!"

(Rabbi heb lı mines salihıyn)

Fussilet suresi 47. ayet

Kıyamet zamanını bilmek ancak Allah'a havale edilir. Onun bilgisi dışında hiçbir meyve kabuğundan çıkmaz, hiçbir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz. Allah onlara: "Bana koştuğunuz ortaklarım nerede?" diye seslendiği gün, onlar: "Senin ortağın olduğuna dair bizden hiçbir şahit olmadığını sana arz ederiz." derler.

(İleyhi yüraddü ılmüs saah ve ma tahrucü min semeratüm min ekmamiha ve ma tahmilü min ünsa ve la tedau illa biılmih ve yevme yünadıhim eyne şürakaı kalu azennake ma minna min şehıd)

Şura suresi 49. ayet

Göklerin ve yerin hükümranlığı yalnız Allah'a aittir. O dilediğini yaratır, dilediğine kız çocuk, dilediğine de erkek çocuk bahşeder.

(Lillahi mülküs semavati vel ard yahlüku ma yeşa' yehebü li mey yeşaü inasev ve yehebü li mey yeşaüz zükur)

Şura suresi 50. ayet

Yahut Allah onları erkek ve kız olmak üzere çift verir, dilediğini de kısır yapar. Şüphesiz ki O her şeyi bilir. O'nun her şeye gücü yeter.

(Ev yüzevvicühüm zükranev ve inasa ve yec'alü mey yeşaü akıyma innehu alımün kadır)

Zariat suresi 29. ayet

Bunun üzerine karısı (Sâre) bir çığlık atarak geldi ve elini yüzüne vurarak: "Ben kısır bir kocakarıyım, nasıl çocuğum olur?" dedi.

(Fe akbeletimraetuhu fi sarratin fe sakket vecheha ve kalet acuzun akıym)

Zariat Suresi 30. ayet

Misafir melekler: "Evet bu böyledir. Rabbin böyle buyurdu. Gerçekten O hüküm ve hikmet sahibidir. Herşeyi hakkıyla bilir." dediler.

(Kalu kezaliki kale rabbuk innehu huvel hakimul alim)

İnşeallah bu mübarek ayetleri (Arapçasını) ezberleyerek 5 vakit Namazlarınızın içinde okursak umulur ki Allahu Teala (c.c.) evladı olmayanlar için bi

gunaydinlar:3::3::3::3::3::3::71::71::71::71:
bu dualar sifa ve cocuk olmasi icin netten bulduklarimi topladim,dileyen okuyabilir ,kabul olmasi umidiyle

Son düzenleme:
günaydın canlar :71::71::71::71::71:
ben bugece içimde bi sıkıntıyla 4,5 da uyandım kocişi uyandırmamak için kalktım diğer odaya gittim :85:
kociş sabah uyanınca şok oldu...
allah hayıra çıkarsın inş öyle böyle bi sıkıntı değil :5:

Son düzenleme:
allah iyilik versin tatlım :70: sizde ne yemek var bugün :56:
şimdi gördüm canım bizde de tarhana çorbası ve bamya yemeği vardı.
herkese slmlar daha once belırtıgım gıbı yegenım bugun amelıyat oldu
amelıyat3 saat surdu sımdı cok sukur durumu iii
yazıyı yazdıgım gun okuyup yasın okuyan baharcıma ve maslcıma
ve herkese tesekkur ederım alah hepımızın dualarını kabul etsın inşlh
canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
kızlar ben duygusal açlık yaşıyorum sanırım...canım durmadan bişey çekiyor..çikolata krizim tuttu...ama hepsini dün bitirmiştim:1:
ne yaptım bilin bakalım......
deprem çantasında iki tane çikolatalı kek vardı gittim sinsine açıp aldım içinden bi de konuşuyorum kendi kendime aman derem çantasında ne işiniz var bakiyim ben yiyim sizi diye...
sonra kendi kendime güldüm:9:
Allah iyiliğini versin canım yaa sabah sabah ne güldürdün beni :60::60::60::60:
ben bugece içimde bi sıkıntıyla 4,5 da uyandım kocişi uyandırmamak için kalktım diğer odaya gittim :85:
hayır olsun canımcım sıkıldığın zaman dua oku bol bol hemencecik geçer inşallah

gunaydinlar:3::3::3::3::3::3::71::71::71::71:
bu dualar sifa ve cocuk olmasi icin netten bulduklarimi topladim,dileyen okuyabilir ,kabul olmasi umidiyle

günaydın canımmm :71::71::71:
dualar için teşekkürler canım. ben tefriciye okuyorum ama hala bitiremedim :59:

günaydın tatlım :71::71::71:
noldu sana bitanem. niye öyle canın sıkıldı ki. hayır olsun inşallah. okulda kuzucuklarınla ilgilenirken geçer inşallah sıkıntın canım.

kesinlikle bende şükürdeyim ya gözüme ya da şah damarıma devamıda korku filmi gibi tek taşım düştü üstümde kolyem koptu daha daha rabbim e şükürler olsun
aman Allahımmmm bu ne aksilikler ard arda gelmiş....bişey al dağıt bari bebekim veya sadaka ver.
bahar hayırdır niye sıkıldın bu kadar bişeye canını mı sıktın ki....
şimdi gördüm canım bizde de tarhana çorbası ve bamya yemeği vardı.

canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

Allah iyiliğini versin canım yaa sabah sabah ne güldürdün beni :60::60::60::60:

hayır olsun canımcım sıkıldığın zaman dua oku bol bol hemencecik geçer inşallah

gül tabi canım....ama emin ol benim kadar gülmemişsindir iki saat kendime güldüm:)))

iyiyim birtanem ne olsun benimde ablamlar bende 2 kızı var.Allah bağışlasın.biri 5 yaşında biri 3 yaşında küçük olanı benim mucizem doğduğu zaman mosmordu.doktor kalbinin damarlarının ters olduğunu ameliyat olması gerektiğini söyledi .fakat %1 şansı bile yok yaşamaz.yeni doğan bebek bu ameliyatı atlatmaz ama yinede bebeği diri diri mezara koyamayız dedi.sonra ameliyatını yaptı.sonra ameliyatı yaptım ama yine durumu çok ağır dedi şimdi uyutuyoruz beş gün uyuttular kızımı.neyse uyandı bebeğim Allah ın izniyle yaşıyor.şimdi kalbinin tek damarı eksik ama benim hayat kaynağım kucağımda.hemde bana anne diyor.iyiki de onun için bu kadar mücadele etmişim.onun sayesinde imkansız diye bir şeyin olmadığını Rabbim istedikten sonra herşeyin olacağını tekrar anladım.inşallah şimdide kendi bebeğimin olması için mücadele edicem ve bir gün buradan kendi hayat hikayemi yazıcam.inşallah Rabbim o günleri hepimize yaşatsın
amin canım:3:Rabim ol derse olmiycak hiçbirşey yok.......
merhaba arkadaşlar.
birşey soracaktım.
hem klomen, hem proxeed, hem m-sure, hem endol kullanan yani bunların hepsini bir arada kullanan varmı?
Biz kullanıyoruz canım.Allah hepimize şifa versin:71::71::71:
canım bizde 3 yıllık evliyiz.eşim ocak ayında m.tese oldu ama malesef sperm bunamadı.genetik testtede mikrodelasyonlar çıktı.yaklaşık 3 aydır kaan hocada tedaavideyiz.eşimde proxed.m sure.endol kullanıyo.bakalım sonuç ne olacak bizde sabırla bekliyoruz tatlım..

Allah hepimize şifalar versin:49::49::49::49:Rabim bu imtihandan hayırlısıyla bizleri kurtarsın

Back
X