- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
E1 ne ilaci?...............
akvit.nete gır orda yazar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E1 ne ilaci?...............
saol canım benim
ama bizim durumumuzda ortada olan bişey yok sadece kaan hoca çok umutlu...
ben de nursen, eseslim ve cemremin şansının yüksek olduğunu düşünüyorum...
çünkü nursenler bikaç tane canlı spermi gördüler...
eseslimle cemremlerde de olgunlaşmamış hücreler çıktı bunlar iyiye işaret...
darısı bizim başımıza artık canım...
şekerciğim biz şuan sadece klomen ve endol kullanıyoruz. msure ve proxeed 1 ay kullandık. sonra kaan hoca şimdilik bırakın, dedi işte 5 ekimde de eşim muayene olacak. bizimde ilk muayenemiz.
valla canım araştırdığıma göre sperm üreten hücre yok anlamına geliyormuş. bize birdaha tese önermedikleirni söylemişti önceki dr lar o zamn çok yıkılmıştık. hiç çocuğunuz olmayacak anlamında söylediler ve bizi sperm donasyonuna yönlendirmişlerdiçok kızğınım bunu diyenlere olsun çocuğumda llah nasip ederse gidip sokacam gözlerine.
evet canım inşallah. güzel haberlerimiz ardı ardına gelir. sertoli cell only içinde bize söylenen o pataloji alınan parçalarda sperm üreten hücrelerin olmadığı şeklindeydi. bilmiyorum bakalım. hayırlısı.
m-sureyi biz almakta tereddüt ettik canım ya
peki siz teseden sonra hiç sperm testi yaptırdınızmı ? randevunuzada az kalmış canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende.
allah böyle kötü yürekli insanları ıslah etsin
ne demek sperm donasyonu
madem durum okadar kötüydü de şimdi nasıl çıkıyor bu olgunlaşmamış hücreler???
bebekimmm allahım sana en kısa zamanda verecek ikizlerini hayırlısıyla
hele bi olsun ikizlerin gidip sokarsın gözlerine gözlerine
aminnnnnn
su son zamanlarda o kadar umitsizlige kapilmistimdiki anlatamam cok kotuydum anliycam,ama buradan aldigim guzel haberler beni kendime getirdi,dedim demekki mikrotesede cikmasa bile normal yollada cikabilir bak ornekleri var dedim,ESELIM var CEMREN var dedim....su an cok mutluyum arkadaslar,insaalah butun duam hepimizin guzel haberler vermesi ,insss hepimiz kavusucazzz bebislerimize.....BANA DUA EDERMISINIZ YARIN TAHLIL GUNUMUZ....
allah böyle kötü yürekli insanları ıslah etsin
ne demek sperm donasyonu
madem durum okadar kötüydü de şimdi nasıl çıkıyor bu olgunlaşmamış hücreler???
bebekimmm allahım sana en kısa zamanda verecek ikizlerini hayırlısıyla
hele bi olsun ikizlerin gidip sokarsın gözlerine gözlerine![]()
su son zamanlarda o kadar umitsizlige kapilmistimdiki anlatamam cok kotuydum anliycam,ama buradan aldigim guzel haberler beni kendime getirdi,dedim demekki mikrotesede cikmasa bile normal yollada cikabilir bak ornekleri var dedim,ESELIM var CEMREN var dedim....su an cok mutluyum arkadaslar,insaalah butun duam hepimizin guzel haberler vermesi ,insss hepimiz kavusucazzz bebislerimize.....BANA DUA EDERMISINIZ YARIN TAHLIL GUNUMUZ....
yaptırmadık.zaten kaan hocada böyle bişeyi istemedi.fakat tahlilleriniz istediğim gibi gidiyor endişe etmeyin demiş en son mailinde.bakalım canım ya. ama eşime sizi anlattım. anatoliada tahlil verdiğinizi ve oradaki laborant arkadaşın çok deneyimli olduğunu.. sanırım gitmeden oda tahlil verecek.
canlarım ben cıkıyorum kocıs gelecek
bırazda onunla ılgıleneyım gorusuruz![]()
aynen canım dedik biz dinlemek istemiyoruz bilgi almak istemiyoruz deidk. sizin yine aklınızda bulunsun diyo bide hay allahım yaa
direk başından savdı heralde bizi. allah nasip ederse olursa bebeklerim götürecem valla bak oldu diye.
canlarım ben cıkıyorum kocıs gelecek
bırazda onunla ılgıleneyım gorusuruz![]()
alın kucağınıza bebeğinizi gidin o dr un yanına...
siz bize hiç umut yok dediniz ama bakın bizim mucizelerimiz burada...
bundan sonra böyle bi hata yapıp insanların umudunu kırmayın" deyin...
görsünler ozaman günlerini![]()
dimi ama
görsün bakalım allah ne kadar büyük insanların umudunu kırmaya değermi anlasınlar.
aynen öyle bebekimmm
buarada kociş geldi acil tarafından yemeğimizi yedik yine gitti :85:
yalnız olmaktan nefret ediyorum ya
bide üstüne hava soğuk buz gibi evin içi kaloriferde yanmıyo iyice hasta olucam
evde elektrikli soba vardı oda bozulmuş kaldım böyle![]()
kıyamam canım sana
senin koçişte çok çalışıyor. evde yanlız kalıyoruz böyle. battaniyenin altına gir yat canım. sıcak sıcak otur üşütme sakın.