Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol canım benim :70:
ama bizim durumumuzda ortada olan bişey yok sadece kaan hoca çok umutlu...
ben de nursen, eseslim ve cemremin şansının yüksek olduğunu düşünüyorum...
çünkü nursenler bikaç tane canlı spermi gördüler...
eseslimle cemremlerde de olgunlaşmamış hücreler çıktı bunlar iyiye işaret...
darısı bizim başımıza artık canım...

evet canım inşallah. güzel haberlerimiz ardı ardına gelir. sertoli cell only içinde bize söylenen o pataloji alınan parçalarda sperm üreten hücrelerin olmadığı şeklindeydi. bilmiyorum bakalım. hayırlısı.

şekerciğim biz şuan sadece klomen ve endol kullanıyoruz. msure ve proxeed 1 ay kullandık. sonra kaan hoca şimdilik bırakın, dedi işte 5 ekimde de eşim muayene olacak. bizimde ilk muayenemiz.

m-sureyi biz almakta tereddüt ettik canım ya
peki siz teseden sonra hiç sperm testi yaptırdınızmı ? randevunuzada az kalmış canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende.

valla canım araştırdığıma göre sperm üreten hücre yok anlamına geliyormuş. bize birdaha tese önermedikleirni söylemişti önceki dr lar o zamn çok yıkılmıştık. hiç çocuğunuz olmayacak anlamında söylediler ve bizi sperm donasyonuna yönlendirmişlerdi :47: çok kızğınım bunu diyenlere olsun çocuğumda llah nasip ederse gidip sokacam gözlerine.

allah böyle kötü yürekli insanları ıslah etsin :47:
ne demek sperm donasyonu :47:
madem durum okadar kötüydü de şimdi nasıl çıkıyor bu olgunlaşmamış hücreler???
bebekimmm allahım sana en kısa zamanda verecek ikizlerini hayırlısıyla :emir_bebek::emir_bebek:
hele bi olsun ikizlerin gidip sokarsın gözlerine gözlerine :47:

evet canım inşallah. güzel haberlerimiz ardı ardına gelir. sertoli cell only içinde bize söylenen o pataloji alınan parçalarda sperm üreten hücrelerin olmadığı şeklindeydi. bilmiyorum bakalım. hayırlısı.

inş canım :49::49::49::49:

m-sureyi biz almakta tereddüt ettik canım ya
peki siz teseden sonra hiç sperm testi yaptırdınızmı ? randevunuzada az kalmış canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende.

yaptırmadık.zaten kaan hocada böyle bişeyi istemedi.fakat tahlilleriniz istediğim gibi gidiyor endişe etmeyin demiş en son mailinde.bakalım canım ya. ama eşime sizi anlattım. anatoliada tahlil verdiğinizi ve oradaki laborant arkadaşın çok deneyimli olduğunu.. sanırım gitmeden oda tahlil verecek.

su son zamanlarda o kadar umitsizlige kapilmistimdiki anlatamam cok kotuydum anliycam,ama buradan aldigim guzel haberler beni kendime getirdi,dedim demekki mikrotesede cikmasa bile normal yollada cikabilir bak ornekleri var dedim,ESELIM var CEMREN var dedim....su an cok mutluyum arkadaslar,insaalah butun duam hepimizin guzel haberler vermesi ,insss hepimiz kavusucazzz bebislerimize.....BANA DUA EDERMISINIZ YARIN TAHLIL GUNUMUZ....

bebekimmm allahım sana en kısa zamanda verecek ikizlerini hayırlısıyla :emir_bebek::emir_bebek:

aminnnnnn

su son zamanlarda o kadar umitsizlige kapilmistimdiki anlatamam cok kotuydum anliycam,ama buradan aldigim guzel haberler beni kendime getirdi,dedim demekki mikrotesede cikmasa bile normal yollada cikabilir bak ornekleri var dedim,ESELIM var CEMREN var dedim....su an cok mutluyum arkadaslar,insaalah butun duam hepimizin guzel haberler vermesi ,insss hepimiz kavusucazzz bebislerimize.....BANA DUA EDERMISINIZ YARIN TAHLIL GUNUMUZ....

allah yardımcın olsun canım ne olur uzulme
ıyıde cıksa kotude cıksa olacak sonunda bebısın ınşallh:emir_bebek:
dualarımız senınle

aynen canım dedik biz dinlemek istemiyoruz bilgi almak istemiyoruz deidk. sizin yine aklınızda bulunsun diyo bide hay allahım yaa :47:
direk başından savdı heralde bizi. allah nasip ederse olursa bebeklerim götürecem valla bak oldu diye.

tüm dualarım seninle canım benim...
inş tahlil sonuçlarınız çok iyi çıkar ve bize güzel haberler verirsin...

yaptırmadık.zaten kaan hocada böyle bişeyi istemedi.fakat tahlilleriniz istediğim gibi gidiyor endişe etmeyin demiş en son mailinde.bakalım canım ya. ama eşime sizi anlattım. anatoliada tahlil verdiğinizi ve oradaki laborant arkadaşın çok deneyimli olduğunu.. sanırım gitmeden oda tahlil verecek.

versin canım bencede hatta biizm ismimize söylesin ben san özelden ismi söyleirm. durumunuzu anlatırsınız. hoca bizede gerekyok dedi sperm tahlili vermemizi istememişti ama biz verdik vermekte fayda var bence ona göre yoluna bakıyorsun sonra. acaba diyip durcağımıza baktırmak en iyisi..

kesinlikle canım herşey allahtan ümitsizliğe kapılma neler oluyor burda hep şahit oluyoruz. inşallah dahada güzel haberler duyacağız. rabbim bizim sesimizi duyuyor. bizede en kısa zmanda mucizelerimizi gönderecektir canım.
tüm dualarım seninle canım inşallahh yarın tahlillerinizde çok güzel çıkar.

canlarım ben cıkıyorum kocıs gelecek
bırazda onunla ılgıleneyım gorusuruz :34:

aynen canım dedik biz dinlemek istemiyoruz bilgi almak istemiyoruz deidk. sizin yine aklınızda bulunsun diyo bide hay allahım yaa :47:
direk başından savdı heralde bizi. allah nasip ederse olursa bebeklerim götürecem valla bak oldu diye.

alın kucağınıza bebeğinizi gidin o dr un yanına...
siz bize hiç umut yok dediniz ama bakın bizim mucizelerimiz burada...
bundan sonra böyle bi hata yapıp insanların umudunu kırmayın" deyin...
görsünler ozaman günlerini :21:

alın kucağınıza bebeğinizi gidin o dr un yanına...
siz bize hiç umut yok dediniz ama bakın bizim mucizelerimiz burada...
bundan sonra böyle bi hata yapıp insanların umudunu kırmayın" deyin...
görsünler ozaman günlerini :21:

dimi ama :1:
görsün bakalım allah ne kadar büyük insanların umudunu kırmaya değermi anlasınlar.

dimi ama :1:
görsün bakalım allah ne kadar büyük insanların umudunu kırmaya değermi anlasınlar.

aynen öyle bebekimmm :21:
buarada kociş geldi acil tarafından yemeğimizi yedik yine gitti :85:
yalnız olmaktan nefret ediyorum ya :5:
bide üstüne hava soğuk buz gibi evin içi kaloriferde yanmıyo iyice hasta olucam :43:
evde elektrikli soba vardı oda bozulmuş kaldım böyle :59:

aynen öyle bebekimmm :21:
buarada kociş geldi acil tarafından yemeğimizi yedik yine gitti :85:
yalnız olmaktan nefret ediyorum ya :5:
bide üstüne hava soğuk buz gibi evin içi kaloriferde yanmıyo iyice hasta olucam :43:
evde elektrikli soba vardı oda bozulmuş kaldım böyle :59:

kıyamam canım sana :70:
senin koçişte çok çalışıyor. evde yanlız kalıyoruz böyle. battaniyenin altına gir yat canım. sıcak sıcak otur üşütme sakın.

kıyamam canım sana :70:
senin koçişte çok çalışıyor. evde yanlız kalıyoruz böyle. battaniyenin altına gir yat canım. sıcak sıcak otur üşütme sakın.

çok çalışıyor bebekim :59:
eşim bi yol yapım şirketinin balıkesir bölge koordinatörü...
şimdi tüm yollarda çalışma var ya işler çok sıkı hiç boş kalmıyor...
sürekli çalışma olan yerleri kontrol ediyor ben de yalnız kalıyorum böyle :43:
bebekimm zaten battaniyenin altındayım kucağımda da pc :1:
bitürlü ısınamıyorum yaaa :5:

Back
X