• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım kırıkkalede aydın ecnasi var. 0318 2184266 numarası öğleden sonraya kadar depoya baktıracaklar. öğleden sonra saat 14.30 gibi ara istersen. sağlık bakanlığından dağıtım olduğunu söyle. sabah aramıştık dersin bulabildiniz mi dersin .bulacaklar büyük bir ihtimalle.tamam canım.haberleşelim yine.inşallah bulunurda şifa olur hepimize

canım allah razı olsun inşallah bu sefer bulabiliriz aeo

inşallah tutunur bebeğiniz, sizin hormon değerleriniz nasıldı peki ?

1.4 çıkıyordu fsh
Hatta o kadar para harcayıp profesörlerle tedavi olmaya çalıştık. hiç umut vermediler. hatta olmayacak uğraşmayın dediler tese de bile canlı hücre çıkmamıştı...
ama şimdi normal yoldan canlı sperm üretimi oluyor. şu an sayı 2 milyon. umudunuzu yitirmeyin canım hormon eksikliğinden meydana gelen azospermi 1 sene gibi bir sürede tedavi edilebiliyormuş.bunu öğrendik tecrübeyle. 7 sene boşa uğraşmışız trabzonda...
sende çok dua et bana ne olur. cuma günü dönüyoruz trabzona 8 nisan pazara denk geldiğinden 9 nisanda test yaptırcam. dualarınıza çok ihtiyacım var

Ben çıkıyorum arkadaşlarr iyi gecelerr:16:
bi süre olamıycam burda annem perşembe günü ameliyat olucak
dua edin arkadaşlar ne olur inş. güzel geçer ameliyatt ..:26:
allaha emanet olun görüşmek üzere:16:

canım Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde çıkar annen ameliyattan
dualarımız seninle

günaydın kızlar
ben çok hastayım ölüyorum öksürükten:2::2:
bütün vücudum ağrıyo kursa bile gidemedim.......
gene bronşitim azdı:47::47:
ben bugun bol bol yatıcam galiba aman sakın hasta olmayın kendinizie iyi bakın:54::54:
flazsk cnm inşllh annen tez zamanda sağlığına kavuşur

geçmişolsun tatlım sen bugün yat dinen kendine dikkat et ilaçların varsa ihmal etme:34:

nurdah cım transferde değilde bebek büyürken ciddi ağrılar sancılar oluyor benim görümcen yaptırdı hastane kalıyodu o sancılar gelince ama tabi herkeste böyle olacak diye bişey yok RABBİM hayırlısın versin inşlh
:16:

amin ins canm ya bebegmz olsunda ben razym her acyi cekmeye allah tum olmaynlara wersn ins kimseyi ewlada mahrum birakmasn ins.

evet trabzonda oyuruyoruz ve 7 sene sonunda doğru yeri bulduk diyorum...
umut çok ama çok doğru biryer. Şafak bey Özel karadenizdeki şafak beyse arkana bile bakmadan kaç derim. çok ilgisizler. bizi çırakların eline bıraktı o ve eşi. eşilabarotuvar sorumlusuydu o zaman şimdi nedir bilmiyorum çokta umrumda değil açıkcası. yüzünüze gülüyorlar ama sonrası malum... eşime tese operasyonu orada yapılmıştı ve hiç sperm bulunamamıştı. ALLAH Emre Bakırcıoğlundan Razı olsun. 10 embriyo oluşturduk 7 sinin durumu çok iyiydi. en iyilerinden 2 tanesini transfer ettiler bana bugün. diğerlerini perşembe günü donduracaklar.... Zaman kaybetme canım bence trabzonlarda. Biz cuma günü dönüyoruz Trabzona. 8 nisanda test yapılması lazımmış. ama o gün pazar gününe denk geliyor. 9 nisana kaldı. offf :))

evet canim ozel karadenizdeki safak bey ve esi..2 basarisiz denemem var onlarda...gercekten cokk ozr gunler gecirdim..dedigin gibi ciraklarin eline birakiyolar..o kadar tecrubesizki ekip...bende umut tup bebek ve ulun bey hep kafamda olan...kaca mal oldu zie tup bebek islemi ve nerede kaldiniz siz? yani demek istedigim tatlim tum bu isleminiz kac liraya mal oldu umut tup bebekte ve insallah pozitif sonuc alirsin..bu ugurda emek veren herkes insallah sonunda bebislerini kucaklarina alirlar

1.4 çıkıyordu fsh
Hatta o kadar para harcayıp profesörlerle tedavi olmaya çalıştık. hiç umut vermediler. hatta olmayacak uğraşmayın dediler tese de bile canlı hücre çıkmamıştı...
ama şimdi normal yoldan canlı sperm üretimi oluyor. şu an sayı 2 milyon. umudunuzu yitirmeyin canım hormon eksikliğinden meydana gelen azospermi 1 sene gibi bir sürede tedavi edilebiliyormuş.bunu öğrendik tecrübeyle. 7 sene boşa uğraşmışız trabzonda...
sende çok dua et bana ne olur. cuma günü dönüyoruz trabzona 8 nisan pazara denk geldiğinden 9 nisanda test yaptırcam. dualarınıza çok ihtiyacım var

inşallah canım Allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz .:)

1.4 çıkıyordu fsh

peki sizn tam olarak sorununuz neydi azospermiyi neye bağladılar arkadaşım

canım evet hormonlar düşmüş...
Kaan hoca sizin fshı kaç düşürmeyi planlıyordu ??
Erkeklerde beta hcg cervanın anlattıklarını yanlış hatırlamıyorsam eğer 0-1 arasıydı :44:
Sizinkinide iğneler yükseltmiştir ama bırakınca düzeliyormuş...
Sen yine de kaan hocaya yaz ama...

cnm bizim fsh kaan hocaya gittiğimizde 4 tü onu yükseltmeye çalışıyordu ameliyat ettiğinde bile 9 du kaç aydırda 15 in üzerindeydi bu ay çok düşmüş ovitrelle iğneledenmi düştü bilemedimde bizde fsh yükseltmeye çalışıyor cnm bakalım bu ay ne olacak....

slm canım pregly iğne buldun mu? Cuma günü haber gelmedi bize bugün geldi.eczane 5 adet vermiş eşime .bütün illere dağıtım olmuş.eczanelere bir sorun isterseniz.fazla veremiyor eczane. Kargoyla gönderemezsiniz demiş.soğuk yerde korunan bir iğne özelliği bozulur demiş.eczanelere bir sor istersen.haberleşelim yine.

cnm dün com vitexi almak için iş çıkışı ecza deposuna gittim gelmemiş bugün gelecekmiş ozaman oradaki tanıdığımız sizin için 2 adet pregni ayarladım dedi geldiğinde sizi arayacağım dedi bakalım

bana 29 mart da transfer yapacaklarını söylemişlerdi
ama bugün aradılar ve çağırdılar 10 embriyo oluşmuştu bunların 7 tanesi çok iyi durumdaydı ve 2 tanesini bu gün transfer ettiler. çok heyecanlıyım 8 nisanda test yaptırmam gerekiyormuş. Ne olur çok dua edin :))))))))
cnm sizin adınıza çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun inşlh rabbim tez zamanda ikiz olarak kucağını doldursun çok şanslısınız maşallah maşallah sende bizi dualarından eksik etme cnm..

bahar bebekim napyosnn:54::54:
Bebemmm tam uyumak üzereydim azcık direneyim dedim.
Ne öyle ya tavuklar gibi erkenden uyucam dimi ama.
Giremiyodum günlerdir tpiğe bi bakayım dedim...

cnm merhaba nasılsın topiğe gelmiyorsun seni aradım bi kaç defa telefonun kapalıydı
özlettin kendini dön artık...

ben çıkıyorum arkadaşlarr iyi gecelerr:16:
Bi süre olamıycam burda annem perşembe günü ameliyat olucak
dua edin arkadaşlar ne olur inş. Güzel geçer ameliyatt ..:26:
Allaha emanet olun görüşmek üzere:16:

cnm allahım annene acil şifalar versin inşlh
sıkma canını allah büyüktür

Merhabalar,

Bizim sperm testi sonucunda 0,3 milyon/ml sperm yazıyor fakat tüm Grade 0-1-2-3-4 değerleri %- yazıyor, en altta ise total rakam 1,34 milyon olmasına rağmen total motil, progresif ve fonksiyonel değerler 0,0 milyon. Bu sonuc hiç sperm olmadığını mı gösteriyor. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim, doktora gösterene kadar meraktayım...

canım benim hayılısıyla atlatacak annen inş...
dualarım sizinle...
allah yardımcınız olsun :16:

günaydın kızlar
ben çok hastayım ölüyorum öksürükten:2::2:
bütün vücudum ağrıyo kursa bile gidemedim.......
gene bronşitim azdı:47::47:
ben bugun bol bol yatıcam galiba aman sakın hasta olmayın kendinizie iyi bakın:54::54:
flazsk cnm inşllh annen tez zamanda sağlığına kavuşur

merhaba bitanem çok geçmiş olsun...
nasıl bu kadar kötü oldun yaa :26:
aman dikkat et kendine tatlım...
dinlen güzelce hemen iyileş :70:
allah şifa versinnn :54:

ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

merhabalar,

bizim sperm testi sonucunda 0,3 milyon/ml sperm yazıyor fakat tüm grade 0-1-2-3-4 değerleri %- yazıyor, en altta ise total rakam 1,34 milyon olmasına rağmen total motil, progresif ve fonksiyonel değerler 0,0 milyon. Bu sonuc hiç sperm olmadığını mı gösteriyor. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim, doktora gösterene kadar meraktayım...

valla cnm hiç sperm göremediğimiz için birşey söyleyemeyeceğim bilen arkadaşlar sorunu cevaplar inşlh iyi birşeydir...

Baharcığım tatlım nasılsın okuldan geldin dinleniyormusun
ben hiç işten bu şekil erken gelemicem :((
bende senin gibi olmak istiyorum çok güzel bir mesleğin var cnm ne mutlu sana
nasıl iyisin biraz daha değilmi
bendeki durumlarda bi farklılık yok
dün eşimle ayak üstü konuştum
bana hayır bu iş olacak diyor başkada birşey demiyor:(((:43:

bebekimmmmmmmm hoşgeldin :70:
görmedim geldiğini kimse yok diye çıkmıştım...
dayanamadım bidaha gireyim yatmadan dedim :1:
iyi ki gelmişim sen varmışsın :16:
aman uyu dinlen bitanem yaaa...
hatta uykundan biraz da bana gönder...
bende günlerdir böyleyim :53:
uyku falan yok :50:
özlemişim valla senle topikte yazışmayı :29:
telde görüşüyoruz ama burada da bi başka valla :1:

off yaaa cervan yazımı görmeden çıktı :84::84::84:

bebekim ben dün yazarken sen topikteydin sonra bir baktım okuyamadan çıkmışsın:50:
bende ne güzel bebeem burda muhabbet ederiz diye sevinmiştim ama kısmet olmadı..
uykularına noldu canımmm kafaya bişeyler takıyosundur kesin ondan uykun kaçıyordur:20:
yaaaa bende çok özlemişim burda muhabbet etmeyi dediğin gibi telde mhabbet ediyoruz ama yinede burası bizi buluşturan biraraya getiren yer.
yeri gerçekten farklı.
canım normalde o kadar erken uyumam ama dün çok yorgundum ondan erkenden uyku bastırdı:1:
bebekim buarada bakım yağlarını aldınmı kullanıyormusun?
seviliyosun vedeee öpülüyosun bidenemmm:54::54:

canım benim inşallah annenin ameliyatı çoook iyi geçer çabucak iyileşir inşallah.
dualarımız annenle olacak rabbim acil şifalar versin.
kendine çok iyi bak bidenem öpüyorum:54:

Son düzenleme:
selamün aleyküm canlarım ben geldim
nasılsınız görüşmeyeli topiğe yeni katılan arkadaşlar olmuş sanırım
inşallah tez zamanda bebişlerine kavuşurlar.
biz de eşimle geçen hafta Ankaraya gittik tüpbebek raporu çıkarmak için evraklarımızı verdik bakalım ne zaman çıkacak
10 günde çıkar denmişti inşallah daha fazla uzamadan çıkar raporumuz ve biz de bir an evvel başlarız tedavimize.

cnm bizim fsh kaan hocaya gittiğimizde 4 tü onu yükseltmeye çalışıyordu ameliyat ettiğinde bile 9 du kaç aydırda 15 in üzerindeydi bu ay çok düşmüş ovitrelle iğneledenmi düştü bilemedimde bizde fsh yükseltmeye çalışıyor cnm bakalım bu ay ne olacak....

cnm dün com vitexi almak için iş çıkışı ecza deposuna gittim gelmemiş bugün gelecekmiş ozaman oradaki tanıdığımız sizin için 2 adet pregni ayarladım dedi geldiğinde sizi arayacağım dedi bakalım

cnm sizin adınıza çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun inşlh rabbim tez zamanda ikiz olarak kucağını doldursun çok şanslısınız maşallah maşallah sende bizi dualarından eksik etme cnm..

cnm merhaba nasılsın topiğe gelmiyorsun seni aradım bi kaç defa telefonun kapalıydı
özlettin kendini dön artık...

cnm allahım annene acil şifalar versin inşlh
sıkma canını allah büyüktür

canım merhaba.
iyiyim canım şükür sen nasılsın?
evet epeydir giremiyorum topiğe babannem hastaydı babam geldi çanakkaleden 20 gün kaldı.
birkaçgün oldu döneli.
o yüzden pek giremedim hastaneye git gel vakit bulamadım birtürlü.
ee biizm ameliyatta olumsuz sonuçlanınca birazda uzaklaşmak istedim açıkçası.
artık umutda yok bıraktık herşeyi hayatımıza böyle devem edeceğiz artık.
sağlığımız huzurum yerinde olsun napalım artık demekki kısmetimizde yokmuş.
rabbimin bir bildiği vardır elbet.
bende sizleri çok özledim canım benim :16:
canım telefonumu hiç kapatmam ben belkide numarayı yanlış kaydetmişsindir..
kendine çok iyi bak canım benim öpt.

bebekim ben dün yazarken sen topikteydin sonra bir baktım okuyamadan çıkmışsın:50:
bende ne güzel bebeem burda muhabbet ederiz diye sevinmiştim ama kısmet olmadı..
uykularına noldu canımmm kafaya bişeyler takıyosundur kesin ondan uykun kaçıyordur:20:
yaaaa bende çok özlemişim burda muhabbet etmeyi dediğin gibi telde mhabbet ediyoruz ama yinede burası bizi buluşturan biraraya getiren yer.
yeri gerçekten farklı.
canım normalde o kadar erken uyumam ama dün çok yorgundum ondan erkenden uyku bastırdı:1:
bebekim buarada bakım yağlarını aldınmı kullanıyormusun?
seviliyosun vedeee öpülüyosun bidenemmm:54::54:

canım ben görmedim geldiğini dün gece...
kimse yok diye çıktım...
sonra dayanamadım geri girdim...
baktım sen varsın topikte hemen yazdım...
hatta yazdığımda bile topikteydin sen ama sonra çıktın :1:
bi sohbet edemedik diye üzülmüştüm iyi oldu geldiğin :70:
valla uykularıma ne oldu bilmiyorum ama kafamın dolu olduğu doğru :31:
amannn napıyım bende koyun falan sayarım artık :9::9::9:
bakım yağlarını almadım daha canım alıcam en kısa zamanda :34:
sende çok seviliyorrrrrsun bebekimmmm benimmm :54::54::54:
bugün nasılsın bakalım ??

Baharcığım tatlım nasılsın okuldan geldin dinleniyormusun
ben hiç işten bu şekil erken gelemicem :((
bende senin gibi olmak istiyorum çok güzel bir mesleğin var cnm ne mutlu sana
nasıl iyisin biraz daha değilmi
bendeki durumlarda bi farklılık yok
dün eşimle ayak üstü konuştum
bana hayır bu iş olacak diyor başkada birşey demiyor:(((:43:

iyiyim canım dediğin gibi dinleniyorum...
ahh canım yaa deme öyle üzülürüm bak :26:
inş sende ileride daha rahat edeceğin bi işe geçersin...
iyiyim canım iyi olmak zorundayız...
üzüldüm canım allah akıl fikir versin eşine :19:
inş pişman olmaz verdiği karardan :20:

canım merhaba.
Iyiyim canım şükür sen nasılsın?
Evet epeydir giremiyorum topiğe babannem hastaydı babam geldi çanakkaleden 20 gün kaldı.
Birkaçgün oldu döneli.
O yüzden pek giremedim hastaneye git gel vakit bulamadım birtürlü.
Ee biizm ameliyatta olumsuz sonuçlanınca birazda uzaklaşmak istedim açıkçası.
Artık umutda yok bıraktık herşeyi hayatımıza böyle devem edeceğiz artık.
Sağlığımız huzurum yerinde olsun napalım artık demekki kısmetimizde yokmuş.
Rabbimin bir bildiği vardır elbet.
Bende sizleri çok özledim canım benim :16:
Canım telefonumu hiç kapatmam ben belkide numarayı yanlış kaydetmişsindir..
Kendine çok iyi bak canım benim öpt.

çok geçmiş olsun cnm umarım babannen iyileşmiştir
umudunu kesme cnm sen yinede mücadeleni ver rabbimin işine belli olmaz ummadığın anda bi çıkış oluverir
birazda kafanı dinledin şimdi daha iyisindir inşlh biz ovitrelle iğnelere başladık
eşim pazartesi günü 9.iğneyi vurundu
perşembe 10. Iğneyi vurunacak bakalım naibimizde varsa birşey bahanesi olacak
eşin kaçtane ovitrelle kullanmıştı cnm 1 ay kullandınızya haftada 2 adetmi kullanıyordu
inşlh ummadığın anda doğal yolla hamile kalırsında büyük bir mucize yaşarsın cnm ...

Back
X