• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım cıvan percemı ıse yaradı mı
nasıl oldun ya kusura bakma gec aklıma gelşdı ama:17:

canım sadece pazar günü içtim acı geliyor tatı bana zorla içtim bikaç bardak...
bidaha içmemiştim bugün regli oldum...
bende ta topiğe yazcaktım kızlar regli oldum diye :1:
senin yazını gördüm saol bitanem benim düşündüğün için :70:
az geliyor ama bu defa ağrım çok oldu iyice düzenim bozuldu :31:
bakalım ulun hoca gidince ne diyecek...

Son düzenleme:
..............................

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz.

eseslim cigim yildönümünüz kutlu olsun. esinle coluklu cocuklu nice yillar gecirmenizi dilerim.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

eseslim evlilik yıldönümüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu olun inşallah.

baharcım cnm duzelır o da yola gelır gorursun:1:
aman zaten 9 ay hıc gelmıcek sımdıden alıstırma yapıyo sana:49:

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz.

eseslim cigim yildönümünüz kutlu olsun. esinle coluklu cocuklu nice yillar gecirmenizi dilerim.

iyi akşamlar canım.
çook teşekkür ederim allah razı olsun.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

eseslim evlilik yıldönümüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu olun inşallah.

iyi akşamlar canım benim.
çook sağol teşekkür ederim. aminnnnn

bacılar malum yarın misafir geliyor saat 12.30 gibi gelicekler şimdi diyorum ki kısır patates salatası yoğurtlu kereviz lazanya yapsam ortaya koysam yeter mi tatlı olarak baklava ve dondurma bu menü olurmu azmı

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

bacılar bugün markete gittim yarın eski siteden bir komşu ve arkadaşım gelcek gene malum şu bu dr muhabbetleri niye olmuyor soruları ve laf alma seramonisi yaşançak ben bunları düşünüp gelmeseler diye düşünürken marketten çıktım karşımdan da 3 tane bayan geliyor 3ününde bebek arabasında bebekleri var bir tanesinin kızı nasıl ağlıyor anneside kızıyor sus falan diye yanımdan geçerken kızına Allahın cezası atcaksın yola çarpsın araba geberip gitsin ömür törpüsü kurtul rahatla falan dedi arkamı döndüm baktım oysa ben onları gördüm andan itibaren ne kadar özenmiş imrenmiş içim akmıştı şimdi benimde olsa yarının derdini çekmezdim diyodum millet biri gelceği zaman ne yapsam derdine düşer ben nasıl bebek konusu kapatsam derdine düşüyorum kadın öyle diyince Rabbim nolur istemeye veriyorsun bizede ver dedim

haklısın
bazen öğrencilerimin annelerine kızıyorum 4-5 kardeşler bakamıyorlar ilgilenmiyorlar
Allahım hepimize hayırlısını nasip eder inşallah

Kızlar şu ibrahim saraçoğlunun ilaçları hakkında bilgisi olan varmı yada ona ulaşabileceğimiz bir numara bana bi deyiverin ya bende almayı düşünüyom kullanan arkadaşlar yardımmmmmmmm

canım netten ibrahim saraçoğlu yaz çıkyor ve iletişim bölümünü tıkla orda numaralar var ve pazartesi sali ve çarşamba günleri bir otuz ve 430 arası saraçoğluna ulaşabilirsin sizin sorun neydi geçmiş olsun canım yarın arayabilirsin ama çok zor düşüyor tlf çünkü çok yoğun

kızlar merhaba,biraz geçmişi okudum ve geldim.geçen salı babannemin ameliyatla kanserli bölgesi temizlendi.yüzeysel ve rahatlatmak amacıyla yapılan bir operasyondu.başka bölgeden parça alınarakta yaranın üzeri kapatıldı.öğlen okula gitmeden akşamda okul çıkışı yanında olduğum için katılamadım size.
eseslim, inşallah son kez üzülmen olur ve sonrası hep umduğundan daha güzel olur.bu dileğim hepiniz için kızlar. '' belki hiç bir şey yolunda gitmedi ama hiç bir şeyde beni yolumdan etmedi '' diye bir söz okumuştum. Eşleriniz elinden geleni yapıyor ya da yapmaya çalışıyorsa pes etmeyin arkadaşlar.Bakın ben bütün ilaçları bırakan eşime son bir test yaptır bile diyemiyorum hala. O böyle yaptıkça artık bende mücadele etmiyorum.ne bir merkez araştıralım diyor, ne ailesinin borçlarını ödemekten tedavi parası koyabiliyoruz kenara.ailemde herkes üzülmesin diye üstüne titriyor ama sevgili ailesi düşelim artık yakalarından demiyor. ben beklemedeyim hala ve yaza umudum vardı tüp bebek için ama artık o da kalmadı. şu an onunla konuşursam çok kırıcı olacağım biraz sakinleşmeyi bekliyorum ama olmuyor.geçmedi öfkem....:57:

kızlar merhaba,biraz geçmişi okudum ve geldim.geçen salı babannemin ameliyatla kanserli bölgesi temizlendi.yüzeysel ve rahatlatmak amacıyla yapılan bir operasyondu.başka bölgeden parça alınarakta yaranın üzeri kapatıldı.öğlen okula gitmeden akşamda okul çıkışı yanında olduğum için katılamadım size.
eseslim, inşallah son kez üzülmen olur ve sonrası hep umduğundan daha güzel olur.bu dileğim hepiniz için kızlar. '' belki hiç bir şey yolunda gitmedi ama hiç bir şeyde beni yolumdan etmedi '' diye bir söz okumuştum. Eşleriniz elinden geleni yapıyor ya da yapmaya çalışıyorsa pes etmeyin arkadaşlar.Bakın ben bütün ilaçları bırakan eşime son bir test yaptır bile diyemiyorum hala. O böyle yaptıkça artık bende mücadele etmiyorum.ne bir merkez araştıralım diyor, ne ailesinin borçlarını ödemekten tedavi parası koyabiliyoruz kenara.ailemde herkes üzülmesin diye üstüne titriyor ama sevgili ailesi düşelim artık yakalarından demiyor. ben beklemedeyim hala ve yaza umudum vardı tüp bebek için ama artık o da kalmadı. şu an onunla konuşursam çok kırıcı olacağım biraz sakinleşmeyi bekliyorum ama olmuyor.geçmedi öfkem....:57:

babaannene acıl sıfalar
haklısın bırı bırakınca tedavıyı oburu cabalasada olmuyo
ben senı anlıyorum cnm ama aslında kendı aılesı destek olacakken kostek oluyu demekkı
sabırda bu gunlerın mukafatını alırsın sen cnm rabbım sabredenelrle bırlıkte
allh yardımcın olsun:16:

Back
X