kızlar merhaba,biraz geçmişi okudum ve geldim.geçen salı babannemin ameliyatla kanserli bölgesi temizlendi.yüzeysel ve rahatlatmak amacıyla yapılan bir operasyondu.başka bölgeden parça alınarakta yaranın üzeri kapatıldı.öğlen okula gitmeden akşamda okul çıkışı yanında olduğum için katılamadım size.
eseslim, inşallah son kez üzülmen olur ve sonrası hep umduğundan daha güzel olur.bu dileğim hepiniz için kızlar. '' belki hiç bir şey yolunda gitmedi ama hiç bir şeyde beni yolumdan etmedi '' diye bir söz okumuştum. Eşleriniz elinden geleni yapıyor ya da yapmaya çalışıyorsa pes etmeyin arkadaşlar.Bakın ben bütün ilaçları bırakan eşime son bir test yaptır bile diyemiyorum hala. O böyle yaptıkça artık bende mücadele etmiyorum.ne bir merkez araştıralım diyor, ne ailesinin borçlarını ödemekten tedavi parası koyabiliyoruz kenara.ailemde herkes üzülmesin diye üstüne titriyor ama sevgili ailesi düşelim artık yakalarından demiyor. ben beklemedeyim hala ve yaza umudum vardı tüp bebek için ama artık o da kalmadı. şu an onunla konuşursam çok kırıcı olacağım biraz sakinleşmeyi bekliyorum ama olmuyor.geçmedi öfkem....