selam kızlar nasılsınız
benim kafam kazan gibi benim yaramazlar hiç susmadılar bugün![]()
bebekimmmm ben iyim ama sen çok yorulmuşsun kıyamam sana.

naptı senin yaramazlar öyle. enerji patlamasımı yaşadılar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız
benim kafam kazan gibi benim yaramazlar hiç susmadılar bugün![]()
bebekimmmm ben iyim ama sen çok yorulmuşsun kıyamam sana.
naptı senin yaramazlar öyle. enerji patlamasımı yaşadılar![]()
bebekimmmmmm benimmmmmm
sorma bitanem ya bi susmuyorlar deli ettiler beni
5 saat hiç yorulmadan nasıl gevezelik yapabiliyorlar anlayabilmiş değilim
dün nasıl geçti bebekim![]()
valla ya onlardaki enerjiyi anlamak mümkün değil
nasıl olsun bitanem ya bi restaurantta yer ayırtmış orda yemek yedik işte bide başka yerde kahve içtik geldik.
öyle geçti yani.
arkadaşlar merhaba benim eşim yakında Kaan Bey tarafından mikrotese yapılacak, burda okuduklarımdan sonra şimdi terddüt etmeye başladım acaba Emre bakırcıoğluna mı gitsydik diye , sanki bir çok arkadaş kaan beyele sıkıntı yaşamış gibi , lütfen bana yardımcı olun hangisi daha iyi tabiki karar vermek zor ama ,Kaan hocada yaşanılan olumsuzluklar ne ?
arkadaşlar merhaba benim eşim yakında Kaan Bey tarafından mikrotese yapılacak, burda okuduklarımdan sonra şimdi terddüt etmeye başladım acaba Emre bakırcıoğluna mı gitsydik diye , sanki bir çok arkadaş kaan beyele sıkıntı yaşamış gibi , lütfen bana yardımcı olun hangisi daha iyi tabiki karar vermek zor ama ,Kaan hocada yaşanılan olumsuzluklar ne ?
alev99 Kaan hocaya gitmedim daha once hic ama giden arkadaslarimiz oldu onlar sana yasadiklari olumsuzluklari anlatirlarama bana sorarsan Emre beye gidin yada gorusun oyle karar verin cok hasas bir noktadasinz Allah yardimciniz olsun insAllah
merhaba canım yazmakta tereddüt ettim açıkcası...
çünkü seni yönlendirmek istemem...
ancak cevap vermesekte seni muhattap almadığımızı düşünürsün diye yazayım dedim...
canım kaan hocayla tedavideydik çoğumuz...
ancak kaan hocada ocaktan beri çok büyük tutarsızlıklar var...
bizim bildiğimiz sadece bu topikte 7-8 kişi var en az ameliyat olan...
bunların hiç birinde sperm bulunmadı...
kaan hoca hepsine ezberlemiş gibi "sizde elengo hücreler var...
ilça tedavisine devam edelim sonra tekrar m.tese" diyor...
ama patoloji raporunda certoli yazıyor...
soran arkadaşlara da "ben gördüm patolojide çıkmamış olabilir" diyor...
bukadar tesadüf olabilir mi ??
bu arkadaşların hiç birinin eşinde sperm bulunmuyor, elengo hücreler görülüyor, patolojide certoli çıkıyor...
yani herkese aynı açıklamaları birebir yapması hepimizin aklını bulandırdı...
emre hoca m.tesede çok başarılı ama ilaç tedavisi uygulamıyor...
durum bu canım sen iyice bi araştır...
bu topikte geçmişi okuyabilirsin...
en son kararı kendin ver...
bugün ki maceralardan birini anlatayım mesela...
kahvaltıya geçecektik herkes ellerini yıkamak için kalktı...
öne geçmek için bi koşturdu ali arda zeyneple çarpıştılar
zeynep yerde nasıl ağlıyor...
ali arda ben kısıcam diye korkudan ağlıyor
onların sesi yetmiyormuş gibi diğerleride hep bi ağızdan ali ardayı şikayet ediyor
zeynebi zor susturdum burnuna çarpmış çok acıyor öğretmenim diye ağladı baya kuzum...
anlayacağın hergün bi olay bıdıklarla
daha ne olsun bebekim negüzel kutlamışsınız işte...
allah daha günler göstersin size inş![]()
evet çok zor kara vermek emre beyim mailini bilen varmı, onunla ne şekilde iletişim kurabilirim, biz trabzonda oturuyoruz , istanbula şimdi gitmem çok zor en azından durumumuzu bildiri mail atsam geri döner mi acaba ?
teşekkür ederim arkadaşım kara vermek zor gerçekten, peki elengo hücre ile certoli ne demek ,
merhaba kızlar nasılsınız
eşimde varikosel.sayı ve hareket problemi var.ilk önce dr avicap (a vitamini)verdi onu kullandıktan sonra tekrar sperm testi yaptırdı değişiklik yok başka dr gittik oda ilaç verdi klomen trentilin ve proxeed plus dün başladık ilaçlara ama kafamızda varikosel soru olarak kaldı.dr olsanda olur olmasanda olur karar sizin olursan bebek olcak diye garantisi yok belki amaliyat olmadan bebek olur ona ben birşey diyemem dedi.bizimde kafamız karıştı ilaçları 3 ay kullan dedi dr.
sizce neyapalım böyle durumda kalan oldumu.birde bende preesed jeli kullansam mı acaba ben ne yapabilirim spermlerin akışkanlıkta problem varmış jel faydalı olurmu
hay allahım yaa. baya maceralı hergün yeni olaylar desene
eğlenceli ve keyiflidir
öle bebekim ya başka ne yapacaz zaten.
ama hediye gelmedi![]()
merhaba kızlar nasılsınız
eşimde varikosel.sayı ve hareket problemi var.ilk önce dr avicap (a vitamini)verdi onu kullandıktan sonra tekrar sperm testi yaptırdı değişiklik yok başka dr gittik oda ilaç verdi klomen trentilin ve proxeed plus dün başladık ilaçlara ama kafamızda varikosel soru olarak kaldı.dr olsanda olur olmasanda olur karar sizin olursan bebek olcak diye garantisi yok belki amaliyat olmadan bebek olur ona ben birşey diyemem dedi.bizimde kafamız karıştı ilaçları 3 ay kullan dedi dr.
sizce neyapalım böyle durumda kalan oldumu.birde bende preesed jeli kullansam mı acaba ben ne yapabilirim spermlerin akışkanlıkta problem varmış jel faydalı olurmu
teşekkür ederim herkes ve benim için en hayırloso olsun inşallahbu konuda pek bi bilgim yok...
ama genellikle varikosel olanlar ameliyatlarını oluyor...
sonuçta bi ihtimal belkide daha iyi olcak...
hakkınızda hayırlısı olsun inş en doğru kararı verirsiniz...
hadi ya hediye gelmedi mi bak kızdım şimdi enişteye
sen hediyeyi verince ne yaptı ??
haftaya çarşamba da bizim evlilik yıldönümümüz :123:
zaman su gibi geçiyor 3. senemiz biticek 4e giricez![]()
gelmedi valla canım ya
şimdi yemeğe giderken dediki sana çok güzel bi süprizim var dedi. ama eve gelince vericem dedi.
bende yaa deidm ben hediye almadım sana ban şimdi çok utandım dedim.
sonra olsun aşkım hediye almadıysan hiç öenmli değil herşeyimiz var zaten filan demeye başladı.
sonra eve geldik ben bekliyrum. ne verecek diye arabadan bişi almadı cebinden çıkacak sandım ceptende bişi çıkmadı...
sonra deidki aşkım ben sana hediye beğenemdim içime sinmedi sende beğenmezsin diye almadım ben onun yerine sana para vereyim sen al demezmii
bi sinirlendim bi sinirlendim. sonra bende hediyeyi verince şok oldu
hani almadıydın dedi. benimki süprizdi deidm. ama seninkide baya süpriz oldu dedim.
ya işte sen beğenmezsin diye almadım içime sinmedi falan filan deid işte..
moralimi bozdu ama napıyım yapcak bişi yok.
erkekler kadınlar kadar düşünceli olmuyorlar malesef...
resmen şok oldum bebekimmmm
hayır almamış olabilir bu değil şaşırdığım...
ama sana neden "çok güzel bi hediyem var sana ama eve gelince vericem" deyip seni meraklandırıyor...
sonrada seni şokta bırakıyor...
valla bu erkekleri anlamak mümkü değil![]()