mrb kızlar biz dün akşam doktordaydık.bizden testler yaptırmamızı istedi.fsh,lh, y kromozom,vs.daha var bikaç tane daha..bunları daha önce yaptıranlarınız sigorta karşılıyormu bu testleri öğrenmek istiyorum.acıbadem 1300tl gibi bi fatura çıkardı bize saolsunlar.her doktora girip çıktığımızda eşimle bi yıkıntı yaşıyoruz.daha yolun o kadar başındayızki bu acıyla nasıl yaşayacağımızı öğrenemedik bile daha..heleki eşimin ağladığını görünce daha da bi sarsılıyorum..OL diyince OLDURAN rabbime sığındık.sabır diliyorum dayanma gücü ve savaşma azmi...ve sonra diyorum ki; eşimi seviyorum,gönül ister 3 kişi olalım 4 kişi olalım ama rabbim yazmadıysa nekadar uğraşsakda boş diyorum.kendimizi bu kadar hırpalamaya gerek var mı?? hayırda allahtan şer'de...yine rabbimden gelen şerr için bukadar mahvolmak niye..??biz de istiyoruz evimiz şenlensin çocuk sesleriyle dolsun her odam..ve bunun için sonuna kadar çabalıycaz.ama bunu bi migren gibi bi astım gibi kabul edicez.nasılki bunların kesin bi tedavisi yok,bu hastalıklarla bi ömür yaşamak zorunda bi insan,işte bizde azospermiyi böyle görücez..biz rabbimden gelen bu şerrin içinde yine rabbimden inşallah gelecek olan hayrı arıycaz..bütün olumsuzluklara rağmen eşimin elini sımsıkı tutmaktan nasıl bugüne kadar vazgeçmediysem şimdi dahada sımsıkı sarılıcam ona..o zaten benim çocuğum gibiydi..şimdi daha da çocuğum oldu...hayatımızın akış yönü değişti evet ama hala nefes almaya devam ediyoruz..ve ben bi söz okudum hatta çıktısını alıp evde buzdolabıma yapıştırdım her okuduğumda kuvvetleniyorum..hatta 2 ayrı söz bu ben güzel bi ayar çektim:):) sabah sabah ben yazdım rahatladım...bu güzel sözü sizle paylaşıp kaçayım ben..hepinize iyi günler...
-Üzülme der Mevlana ve; Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten....Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle kirini tozunu alır... Niye kederlenirsin? taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz, yüzük olmayı dileyen taş ezilmeyi, yontulmayı göze almalıdır... ve son olarak üzülme der, ve devam eder; Kaydettiğin herşey bir gün başka surette geri döner...
ve yine Üzülme der Mevlana..!
İstedigin birşey olmuyorsa ya;
“daha iyisi olacağı” için ya da gerçekten de
“olmaması” gerektiği için “OLMUYORDUR” !!!