Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halamında eniştemden dolayı cocugu olmuda şuan menopozada girdi bugün konuştuk bizim kaderimiz miymiş dedi başladık ağlamaya küçük halam 5 cocugunu bıraktı boşandı başka adam için o adamda bıraktı akşam cocuklarıyla konuşuyor sabaha kadar ağlıyor sabahta büyük olan cocuksuz halama anlatıyor büyük halam üzülme olan oldu ağlama hasta olursun diyo küçük halamda ana olmayan ne anlar diyo büyük halamda çok üzülüyor günlerce ağlıyor aradı konuştuk ikimizde ağladık telde yaş kaç olursa olsun cocuksuzluk yüzünden insan ağlıyor gezip dolaşıyorsun ama dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsun cocuksuzluk halamada dedim seni benden beni senden kimse iyi anlamaz diye çok zor yıllar geçtikçe öyle alıştım falan diyosun ama dilde aslında yıllar geçtikçe insana dahada koyuyor ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyiz ve ben geçen hergünde kendimi kandırıyorum şuan ezanlar okunuyor Rabbim neolur bizlerede ver halam telde taşın üstünde ot bitiren Rabbim nolur evlat ver diye dua etti çok dokundu yıllar sonra çok pişmanlıklar yaşıyorsun dedi hamileyim de git bi yerlere dogurdumde gel dedi evlatlık alın kim bilcek dedi hiç değilse öyle bastırın bu acıyı dedi çok pişmanım ben niye yapmadım diye dedi ileriki hallerim halam gibi olcak galiba Rabbim eger bir kapı açıp vermezse gitmedik dr kullanmadık ot çöp kalmadı ama olmadı enson drlarda artık uğraşmayın dedi ağız birliği yapmışcasına çaresizim çok çaresizim çok yanlızım bu dert avunmaz bir dertmiş ve çok büyük bir dertmişti peygamberler bile bu dertle imtahan olmuş napcam bilmiyorum canım herifimde çok üzülüyor Rabbim diyorum ben kendimden geçtim herifimin yüzünü güldür banada belli etmiyor içine atıyor canım herifimin gözümün nuru herifim ana babasının hatasını ödüyor Rabbim şafi ismiyle şifa versin herifime
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
ben de iyiyim şükür
bugün iğnelerime başladım çünkü rahimim temiz çıktı polip falan yoktu şükür Allaha
Rabbim bu yolda hepimizin işlerini su gibi akıtsın devamıve sonu
olsun inşallah.
canım ne desem acını azaltmıcak belki ama yine birşeyler söylemek istiyorum
çok zor bi durum başka hamileleri,çocukluları görüp üzülmemek
ama elden ne gelir ki veren de Allah alan da Allah
bu dünyaya imtihan için geldik; "Ya Rabbi senden gelen başımız üstüne,ancak sen dilersen bizim evladımız olabilir.Biz yoktuk,hiçtik;sen bizi yoktan var ettin" demekten başka çaremiz yok.
Dün pikniğe gittik eşimle bi aile geldi arabasıyla yakınımzda durdular onlar da pikniğe gelmiş kadın arabadan indi sonra çocuğunu indirdi ama kucağında özürlüydü çocuk hey güzel Allahım dedim herkesin imtihanı ayrı ayrı
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin olmuyorsa vardır bir hikmeti;O'nun hikmetine sual olunmaz
Rabbim sabır ve güç versin kardeşim kaderimizde varsa evlat sahibi olmak evladımız olur,buna hiç bir şey engel olamaz ama yoksa da yapacak tek şey sabretmek.
halamında eniştemden dolayı cocugu olmuda şuan menopozada girdi bugün konuştuk bizim kaderimiz miymiş dedi başladık ağlamaya küçük halam 5 cocugunu bıraktı boşandı başka adam için o adamda bıraktı akşam cocuklarıyla konuşuyor sabaha kadar ağlıyor sabahta büyük olan cocuksuz halama anlatıyor büyük halam üzülme olan oldu ağlama hasta olursun diyo küçük halamda ana olmayan ne anlar diyo büyük halamda çok üzülüyor günlerce ağlıyor aradı konuştuk ikimizde ağladık telde yaş kaç olursa olsun cocuksuzluk yüzünden insan ağlıyor gezip dolaşıyorsun ama dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsun cocuksuzluk halamada dedim seni benden beni senden kimse iyi anlamaz diye çok zor yıllar geçtikçe öyle alıştım falan diyosun ama dilde aslında yıllar geçtikçe insana dahada koyuyor ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyiz ve ben geçen hergünde kendimi kandırıyorum şuan ezanlar okunuyor Rabbim neolur bizlerede ver halam telde taşın üstünde ot bitiren Rabbim nolur evlat ver diye dua etti çok dokundu yıllar sonra çok pişmanlıklar yaşıyorsun dedi hamileyim de git bi yerlere dogurdumde gel dedi evlatlık alın kim bilcek dedi hiç değilse öyle bastırın bu acıyı dedi çok pişmanım ben niye yapmadım diye dedi ileriki hallerim halam gibi olcak galiba Rabbim eger bir kapı açıp vermezse gitmedik dr kullanmadık ot çöp kalmadı ama olmadı enson drlarda artık uğraşmayın dedi ağız birliği yapmışcasına çaresizim çok çaresizim çok yanlızım bu dert avunmaz bir dertmiş ve çok büyük bir dertmişti peygamberler bile bu dertle imtahan olmuş napcam bilmiyorum canım herifimde çok üzülüyor Rabbim diyorum ben kendimden geçtim herifimin yüzünü güldür banada belli etmiyor içine atıyor canım herifimin gözümün nuru herifim ana babasının hatasını ödüyor Rabbim şafi ismiyle şifa versin herifime
ah ZAMANcım bitirdin beni.canım ben senden kıdemliyim 12 yıllık evliyiz.Rabbimden hiç ümit kesmedim hep dua ettim.kaderimizde ne var bilemeyiz.ben doktorlara baktım çaresizce onlarda bana..seni çok iyi anlıyorum.biz inançlı insanlarız.büyük ALLAHım hayra yöneltsin hayırlısını versin.
![]()
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
ben de iyiyim şükür
bugün iğnelerime başladım çünkü rahimim temiz çıktı polip falan yoktu şükür Allaha
Rabbim bu yolda hepimizin işlerini su gibi akıtsın devamıve sonu
olsun inşallah.
sağol canım benim inşallah hepimizin sonucu bebişlerimize kavuşmak olur.hayırlı akşamlar canım çok sevindim...
tedaviniz hayırlı olsun inş tedavinizi bebişin göbişinde sonlandırırsınız![]()
işte o yoksa kısmı mahfediyor zaten sabretmeye çalışıyorum dua ediyorum ama hiç olmıcak fikride korkusuda beni bitirdi buna nasıl alışılır bilmem bu konuda sizlere hayranım bende sizin gibi metanetli olmak isterdim ama olamıyorum inan bu 5 yılda çok uğraştım sizler gibi kabullenmek olmuyorsa napalım diyip geçmeyi ama ben sizler kadar metanetli değilim zayıfım
canım hayırlı olsun..rabbim kolaylaştırsın.nurtopu yavrularımız olsun annesiii.sizin ilk olacak değilmi.nerde yapıyorsunuz tedaviyi?
Canım yaa üzülmeee hayırlısı buymuşş demekkii
siz elinizden geleni yapmışsınızzz
ne diyiceğimi bilemiyorumm gerçektennn
üzüldümmm
ama yinede yapılcak bişeyler vardırr cnm
selam canım inan çok üzüldüm
keşke böyle olmasaydı bitanem...
ama napalım siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız...
eşin defalarca ameliyat oldu...
drlar böyle söyledilerse vardır bi bildikleri...
ama sen kendini harap etme bitanem nezaman ne olacağını sadece rabbim bilir...
siz bitkiselleri kullanmaya devam edin...
belki bikaç seneye kök hücre çıkar yeni metotlar çıkar...
belki onlar size vesile olur canım benim
bugün yazıcaktım unuttum...
şimdi yemek yapıyordum aklıma geldi hemen girdim yazmak için...
dün gece hep seni gördüm rüyamda...
ama çok sıkıntılıydı hep hastanelerde ameliyatla ilgili konuşuyorduk...
2-3 kere wcye kalktım yattımtan sonra seni rüyamda görmeye devam ettim...
sabahta kalktım hayırdır inş dedim ama sıkıntılı bi rüyaydı tam hatırlamıyorum...
demek şimdi üzüldüğümüze gelecekmiş![]()
bugün benim için çok acı bir gündü kısaca anlatim dedim okadar bile mecalim yok nette ararken buldum bu yazıyı yanıyorum da yanıyorum artık Rabbimden emanetini almasını diliyorum
Çocuksuz Yaşamak
Uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsanız, bu uğraşıdan vazgeçmek sizde teslimiyet veya kaybetme hissine yol acabilir. Çiftler genellikle bu uzun soluklu hedeflerinden vazgeçmenin suçluluk ve utanç duygularına sebep olduğundan bahsetmektedirler. Ailenin ve arkadaşlarının bu uğraşıdan vazgeçme ihtiyacını anlamamaları, bu duyguları daha da arttırır. Ancak çiftler sonuçta, kendileri için en iyinin ne olduğu konusuna odaklanmalıdırlar. Çocuksuz yaşamak kararı, kişisel bir karardır ve yalnızca siz ve eşiniz tarafından verilebilir.
Kısırlıkla mücadeleyi sonlandırma kararını vermek zamanla sizde hayatınızın kontrolünü tekrar kendi elinize aldığınız hissini uyandiracaktir. Kısırlık tedavisi dönemi sona erdiğinde birçok çift, önlerinde yeni fırsat kapılarının açıldığını farkederler. Artık ellerinde, kendilerine yeni hedefler belirleme ve gebelik beklentisi nedeniyle bir kenara bırakılmış olan diğer rüyalarının, tutkularının peşine düşme şansı vardır.
Çocuksuz yaşama kararını kabul etmek, çiftin beraberce vermesi gereken bir karardır. Bunu kabul etmenizde ve bunun üstesinden gelmenizde uzman psikologlardan yardım alabilirsiniz.
selam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.[/QUO
CANIM BENIM DUR BAKALIM NE HEMEN KOTU OLUYORSUN ALLAH BUYKTUR BUGUN SORDUM SENI DOKTORA ARADI DEDI BASKA BISIY DEMEDI KOSA KOSA EVE GELDIM BAKTIM MESAJINI GORUNCE INANIRMISIN COK UZULDUM , SANA BISIY DIYEYIMMI CANIM BUNDAN 8 AY ONCE BIZEDE EVLATLIK BAKIN DEMISLERDI AMA NOLDU BUGUN TUP BEBEK TEDAVISINE ALINDIK GERIYE DONUP BAKIYORUMDA OHOOOO BEN NELER YASAMISIM MEGER NERDEYSE OMRUMDEN 10 YIL GITMIS SANKI COK ZOR BILIYORUM INSAN ZERREDE OLSA BIR UMIDI OLSUN ISTIYOR AMA SAKIN PES ETME ALLAH BUYUKTUR COK DUA ET VE COK COK SADAKA VER INSALLAH SENDE BIR MUCIZE YASARSIN BENIM GIBII![]()
canim daha nereye kadar umudumu yesil tutacagimki, 4 kez ameliyat ve hepsinde asagi yukari ayni sonuc, sperm kök hücresi varmis bizde dedim doktora inanmayin dedi, donasyondan baska careniz yok sizin dedi. ilac filanda sordum size göre ilac yok maalesef dedi.
cnm sana ne desem hıc fayda olmaz bılıyorum ama
ne olur sen allha sıgın tevekkul et yoktan var eden rabbım kım bılır belkı sanada yok bıttı denen zamanda nasıp edecek
rabbımden senın ıcıne ferahlık sabırların en buyugu vede dayanma gucu versın cnm
allh de yarı yolda kalma cnm nacızane fıkrım ama sen ne duadan nede ıstemneden gerı kalma
görelim mevlam neyler
neylerse güzel eyler cnm benim
hep tevekkülle olaylari karsilamaya calistim, isyandan cok korktum rabbime yinede isyan etmiyorum ama artik zamanin yazisinda oldugu gibi baska seylere yönelmenin cocuk defterini kapatmanin zamani gelmis maalesef bizim icin.
kızlar bu akşam ağlatıp helak ettiniz beni. bu ne karamsarlık ne yapıyorsunuz kızlar.evet onlar doktor ama sadece aracı ve sebep. Allahtan ümit kesilmez bunu siz çok iyi biliyorsunuz. zaman daha yaşın kaç Allah aşkına. seninle aramda tam 6 yaş var.benim yerimde olsan ne yapacaktın.sen benim yaşıma geldiğinde kök hücreside çıkar alternatif nelerde olur.(kopya koyun yaptılar bizdende kopya yaparlar valla).bunlar boş geliyor ve teselli etmiyor sizi şuan.tamam yaşayın içinizdeki sızıyı en dibine kadar.ama umutsuz olmayın lütfen.çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.bi silkelenin canım ya. ablam tam 42 yaşında evlendi.bu şubat ayında da doğurdu bebeğini.onca kistin içinde büyüdü yavrum.doktoru bu mucize.sen hamile kalmak için gelseydin önce bunları yok edicem derdim.tutunmaz derdim.buda aylarını alırdı dedi. ne zaman nasibimizde varsa bizi bulacak.her şey çok güzel olacak.ne olur üzmeyin kendinizi.söyleyecek şey bulamıyorum.kelimeler yetmiyor,acınızı,üzüntünüzü inanın sonuna kadar hissediyorum.beni yanlış anlamayın.kıyamıyorum size işte bak yine kötü oldum![]()
canim üzülmeni istemem, bende sana kiyamam inan ,bizim yolumuz buraya kadarmis,subattaki teseden sonra bile bu denli üzülmemistim icimde hala bir umut vardi, baska yerde baska doktorla tedaviye devam edebiliriz diye düsünmüstüm demekki yanilmisim.
![]()
selam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.![]()
evet canim doktorlar bir sebeb ama denemeyin artik deyince kimde deneyecegizki, normal yoldan olmasi hakikaten bir mucize olur. bu kadar olumsuzluga ragmen eften püften yöntemleride denemek istemiyorum artik, cünkü sonuc negatif olursa daha cok yikilmaktan korkuyorum.selam canım.doktorlarında insan olduğunu onlarıda bizide yaradan ALLAH olduğunu yazmadan edemedim.BİRGÜN BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEMEERDİNE DÖN VE BENİM BÜYÜÜK BİR RABBİM VAR DE.
İYİ AKŞAMLAR CANLARIM
CEMREM CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM BU SINAVI GEÇTİN DARISI BEBİŞ SINAVINI GEÇMENDE
NZLYN CANIM GÖZÜN AYDIN EŞİNDE SPERM ÇIKMIŞ ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
HASRET CANIM ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZMİŞ AMA SAKIN PES ETME BİZEDE DOKTORUMUZ DÖNMELERİN ÇOCUĞU OLUR SİZİN OLMAZ DEMİŞTİ BİZDE TEDAVİMİZİ BIRATKMIŞTIK FAKAT ŞİMDİ TEKRAR TEDAVİYE BAŞLADIK İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZENASİP ETSİN
ENFALL CANIM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN HERŞEY SENİN VE BEBEĞİN İÇİN ALLAH'A ŞÜKÜR SİZDE SPERM ÇIKTI VE İNŞALLAH BEBEĞİNDE OLUR
canim üzülmeni istemem, bende sana kiyamam inan ,bizim yolumuz buraya kadarmis,subattaki teseden sonra bile bu denli üzülmemistim icimde hala bir umut vardi, baska yerde baska doktorla tedaviye devam edebiliriz diye düsünmüstüm demekki yanilmisim.
![]()
canım biri ilaca gerek yok diyor biri bitki ve ilaca inanıyor.çoğumuz en az birini bir çoğumuzda iki doktoru tecrübe ettik.nice mucizelere şahit oldu buradaki sayfalar.daha geçen gün antalyadan arkadaşım aradı.bir tanıdıklarının yıllarca çocuğu olmamış.vazgemişler artık bütün tedavileri bırakmışlar.tesadüfende hamile olduğunu öğrenmiş kadın.menepoz şüphesiyle doktora gittiğinde. bunun gibi neler duyuyor ya da okuyoruz.Ümidimizi kesmeyelim lütfen.tamam hepimiz her olumsuzlukta seriliyoruz yerlere ama burada birbirimizi ayağa kaldırıyoruz yine.şu an öyle sıkıntı içindeyim ki azo umrumda değildi.sizlerden haber almadan duramadım girdim nete.inan yazdıklarınızı görünce dayanamadım yine arkadaşlarımın yanında olmalıyım dedim.bitkisel vs..ne varsa inanarak Rabbime sığınarak kullanmaya devam edin.zamanı geldiğinde mucizesini yaşatacaktır yaradan.
merhaba arkadaslar esim azoserm uc yill once inmemis testis ameliyati gecirdi ama sonuc yine asozperm cesitli ilaclar kulandi ama sonuc yine ayni,simdi mustafa eraslanin clavix panax e1 ve reishi mantari kullaniyor bu ilaclari kulanan ve etkisini goren lutfen cevap yazsin