- 24 Aralık 2011
- 1.341
- 15
- 358
merhaba arkadaşlar bugün benim için sabah 6 da başladı uyuyamadım hiç kalktım.içimde çok kötü bi korku vardı yenemiyodum bu korkuyu.dua ettim saatlerce yüregimi ferah tutmaya çalıştım ama olmuyo insanız ve hislerimiz var önüne geçemiyoruz.gittim kan verdim.sonuç saat ikide dediler eve geldim ve günlerdir bekledigim gün gelmişti ama ben saat geçmesin 2 olmasın istiyodum.gittik tahlili elime aldım yine aynı hislerle bakamadım sonra kagıdı bi çevirdim ki 0.7 yani negatif.yani yokk yok yokk.hiçbişey yok içimde bana ait bi bebek yokkkk.anında kagıdı böldüm ikiye yırttımm.bunu görmek istemiyodum işte bu olmamalıydı.bukadar emek bukadar çaba çektigim onca acı.çöktüm resmen bu yükü taşıyamadı omuzlarım arabaya nasıl bindim bilmiyorum agladım bagırdım allahım nekadar zor bi sınav bu dedim.saatlerce agladım.tlfnum susmuyo herkeste aynı sözler yine denersiniz dur bakalım daha gençsiniz.bunlar benim moralim iyi olsun diye söylenen teselli cümleleri sadece ama benim içim yanıyoooo.6 yıldır gördügüm bu kaçıncı negatif bu kaçıncı sıfırrrrrr.yoruldum allahım çok yoruldumm.işte böyle arkadaşlarım.keşke sizlere müjdeli haberler verebilseydim ama olmadı.bidaha deneyecek gücüm olurmu bilmiyorum ama şuanda diyorum ki sanırım rabbim bize bi evlat vermicek zorlama diyorum çok üzgünümm allah kimseye bizlerin yaşadıklarını yaşatmasın.
canım ne diyeyim bilemiyorum vardır bir sebebi yapabileceğim şey dua yapmak rabbim gönlündekini sana versin inş enkısa zamanda bebeğin olur canım