Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar bugün benim için sabah 6 da başladı uyuyamadım hiç kalktım.içimde çok kötü bi korku vardı yenemiyodum bu korkuyu.dua ettim saatlerce yüregimi ferah tutmaya çalıştım ama olmuyo insanız ve hislerimiz var önüne geçemiyoruz.gittim kan verdim.sonuç saat ikide dediler eve geldim ve günlerdir bekledigim gün gelmişti ama ben saat geçmesin 2 olmasın istiyodum.gittik tahlili elime aldım yine aynı hislerle bakamadım sonra kagıdı bi çevirdim ki 0.7 yani negatif.yani yokk yok yokk.hiçbişey yok içimde bana ait bi bebek yokkkk.anında kagıdı böldüm ikiye yırttımm.bunu görmek istemiyodum işte bu olmamalıydı.bukadar emek bukadar çaba çektigim onca acı.çöktüm resmen bu yükü taşıyamadı omuzlarım arabaya nasıl bindim bilmiyorum agladım bagırdım allahım nekadar zor bi sınav bu dedim.saatlerce agladım.tlfnum susmuyo herkeste aynı sözler yine denersiniz dur bakalım daha gençsiniz.bunlar benim moralim iyi olsun diye söylenen teselli cümleleri sadece ama benim içim yanıyoooo.6 yıldır gördügüm bu kaçıncı negatif bu kaçıncı sıfırrrrrr.yoruldum allahım çok yoruldumm.işte böyle arkadaşlarım.keşke sizlere müjdeli haberler verebilseydim ama olmadı.bidaha deneyecek gücüm olurmu bilmiyorum ama şuanda diyorum ki sanırım rabbim bize bi evlat vermicek zorlama diyorum çok üzgünümm allah kimseye bizlerin yaşadıklarını yaşatmasın.

canım ne diyeyim bilemiyorum vardır bir sebebi yapabileceğim şey dua yapmak rabbim gönlündekini sana versin inş enkısa zamanda bebeğin olur canım

nasıl atlatırım bilmiyorum bi şekilde geçecek bunlarda geçecek ama benide ezip geçiyo.canım şuanda okadar yanıyo ki bidaha aynı cesareti bulabilirmiyim kendimde bilmiyorum inanın çok zor.vck canım kızma bana ben çok zor pes eden bi insanım aslında ama bu biraz agır geldi canım ya allahım böyle bi günü kimseye yaşatmasın.ben zaten mayıs ayını hiç sevmezdim haklıymışım önce kardeşimi aldı benden sonra annem gibi sevdigim babannemi ve yıllar sonra bebgimide aldı bendennnnnnnnn...keşke bu 12 gün hiç bitmeseydi keşkeee

canım böyle düşünme hep bizi hemde kendini ağlatma allaha sığın inş hayırla bebeğine kavuşursun

melek canım bu sbah yazılanları okudum beni ağlattınız kolay değil ama şükret sperm var bizlerin belli bile değil varmı diye ne olur bu kadar ypratma kendini sakın isyan etme sakın bu bizim imtihanımız ya doğurduktan sonra gitseydi daha zor olurdu inş bir dahakine güzel haberler olacak allaha emanet ol arkadaşım

ben dualarımı okudum okuyan herkese teşekkür ederim :16::16::16::16:
Allah sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Günaydın herkese.
Nasılsınız kızlar.
Allah nasip ederse yarın gece yola çıkıyoruz. Perşembe saat 9 da uçağımız kalkıyor.
Kutsal toprakları göreceğim allahın izniyle.
Hakkınızı helal edin. Her zamn dualrımızdasınız.
(bahar bebekim dualarımı okudum. Bana dualrı bildirmeyi unutma oldumu bbekim okumaya çalışacağım)
allaha emanet olun hepiniz.

Günaydın herkese.
Nasılsınız kızlar.
Allah nasip ederse yarın gece yola çıkıyoruz. Perşembe saat 9 da uçağımız kalkıyor.
(bahar bebekim dualarımı okudum. Bana dualrı bildirmeyi unutma oldumu bbekim okumaya çalışacağım)

canım ALLAH yolunuzu açık etsin.helal olsun canım sende helal et.kutsal topraklarda edilen dualar geri çevrilmezmiş.selam götür PEYGAMBER EFENDİMEZE.Yüce ALLAH en çok sevdiği kulu PEYGAMBER EFENDİMİZ hürmetine kalbindekileri, kalbimizdekileri bize versin inşallah.dualarını eksik etme hepimizden.ALLAH a emanet ol....

Günaydın herkese.
Nasılsınız kızlar.

canımmmm özlettin kendini uzun zamandır seni merak ediyodum bi arkadaştan duymuştum umre hazırlığı yaptığını
Allah kabul etsin canım ne güzel göreceksin o mübarek yerleri inşallah
bizler için de dua edeceksin canım biliyorum
bizler de sana duacıyız canım
hakkım helal olsun canım sen de helal et
Allaha emanet ol canımmm:16::16::16::16:

canım allah yolunuzu açık etsin.helal olsun canım sende helal et.kutsal topraklarda edilen dualar geri çevrilmezmiş.selam götür peygamber efendimeze.yüce allah en çok sevdiği kulu peygamber efendimiz hürmetine kalbindekileri, kalbimizdekileri bize versin inşallah.dualarını eksik etme hepimizden.allah a emanet ol....

benden yanada helal olsun canım.
Her zan dualrımdasınız.

canımmmm özlettin kendini uzun zamandır seni merak ediyodum bi arkadaştan duymuştum umre hazırlığı yaptığını
allah kabul etsin canım ne güzel göreceksin o mübarek yerleri inşallah
bizler için de dua edeceksin canım biliyorum
bizler de sana duacıyız canım
hakkım helal olsun canım sen de helal et
allaha emanet ol canımmm:16::16::16::16:

benden yanada hakkım varsa helal olsun canım.
Evet çok yoğun günler geçiriyorum. üst üste misafirler ağırlıyrum aşırı yoğunlupum var.
Işyerindeyim hemen arada kaçamak yaptım.
Dualrımdasınız canım.
Sende allaha emanet ol kocaman öpüyorum.
Güzel haberinide okudum buarada çok sevinidm.
Bundan sonra herşey dileğin gibi olsun inşallah.:54::54:

merhaba arkadaşlar bugün benim için sabah 6 da başladı uyuyamadım hiç kalktım.içimde çok kötü bi korku vardı yenemiyodum bu korkuyu.dua ettim saatlerce yüregimi ferah tutmaya çalıştım ama olmuyo insanız ve hislerimiz var önüne geçemiyoruz.gittim kan verdim.sonuç saat ikide dediler eve geldim ve günlerdir bekledigim gün gelmişti ama ben saat geçmesin 2 olmasın istiyodum.gittik tahlili elime aldım yine aynı hislerle bakamadım sonra kagıdı bi çevirdim ki 0.7 yani negatif.yani yokk yok yokk.hiçbişey yok içimde bana ait bi bebek yokkkk.anında kagıdı böldüm ikiye yırttımm.bunu görmek istemiyodum işte bu olmamalıydı.bukadar emek bukadar çaba çektigim onca acı.çöktüm resmen bu yükü taşıyamadı omuzlarım arabaya nasıl bindim bilmiyorum agladım bagırdım allahım nekadar zor bi sınav bu dedim.saatlerce agladım.tlfnum susmuyo herkeste aynı sözler yine denersiniz dur bakalım daha gençsiniz.bunlar benim moralim iyi olsun diye söylenen teselli cümleleri sadece ama benim içim yanıyoooo.6 yıldır gördügüm bu kaçıncı negatif bu kaçıncı sıfırrrrrr.yoruldum allahım çok yoruldumm.işte böyle arkadaşlarım.keşke sizlere müjdeli haberler verebilseydim ama olmadı.bidaha deneyecek gücüm olurmu bilmiyorum ama şuanda diyorum ki sanırım rabbim bize bi evlat vermicek zorlama diyorum çok üzgünümm allah kimseye bizlerin yaşadıklarını yaşatmasın.

Bugün umutsuzum, çok karamsarım, (sizlerin yaşadıklarını sanki gelecekte ben de yaşayacakmışım gibi) herşey normalken neden olmadı bu kadar emek harcandıktan sonra, gerçekten çok moralim bozuldu, güzel haberlerinizi alsaydım inanın kendi bebeğim kadar sevinecektim, yaşınız ne bilmiyorum ama tekrar umutlarınız olur tekrar deneme gücünüz ve sabrınız olsun inşallah, umudunuzu kaybetmeyin bu aşamaları yaşayabildiyseniz gerçekten güçlüsünüz demektir, bebeğiniz inşallah er ya da geç gelir...

kızlar biz yaza Ankarada Cebeci hastanesinde tüp bebek tedavisi olucaz ama rapor çıkartmamız lazım acaba burda Bursada çıkartsam orda geçerli olur mu ?sadece tıp fakültesinden mi çıkartmam gerek ?:16:

Canım benım ne mutlu sana yolun acık olsun rabbım kabul olunmus bır umre ıle donmenı nasıb etsın ınsallah bızlerıde dualarına ekle ınsallah rabbım tum dualarını kabul etsın gıdenlere tekrarını nasıb etsın hıc gıtmeyıpte gıtmek ısteyenlerede en kısa zamanda nasıb eder ınsallah rabbım

CANIMMM SENINDE ISLERIN COK SUKUR RAST GITMIS INSALLAH SU ZAMAN SU GIBI AKIP GECERDE SENDE ARTIK BUNDAN SONRA HAMILELIK GUNLERINI ANLATIRSIN HEP BERABER HALLESIRIZ :16::16::16: CANIIM BEN TEFRICIYEMI OKUDUM RABBIM ARKADASIMIZI INSALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUSTURUR YAVRUSUNA :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

benden yanada hakkım varsa helal olsun canım.
Evet çok yoğun günler geçiriyorum. üst üste misafirler ağırlıyrum aşırı yoğunlupum var.
Işyerindeyim hemen arada kaçamak yaptım.
Dualrımdasınız canım.
Sende allaha emanet ol kocaman öpüyorum.
Güzel haberinide okudum buarada çok sevinidm.
Bundan sonra herşey dileğin gibi olsun inşallah.:54::54:
canım benim Allah razı olsun
kızlar biz yaza Ankarada Cebeci hastanesinde tüp bebek tedavisi olucaz ama rapor çıkartmamız lazım acaba burda Bursada çıkartsam orda geçerli olur mu ?sadece tıp fakültesinden mi çıkartmam gerek ?:16:

canım eğer Ankarada yaptıracaksanız tüp bebek orada çıkartın derim ben raporunuzu
burdaki rapor orada kabul olur ama bursada üniversitede 3-4 ayı buluyomuş sanırım
biz de Ankara gazi tıpta çıkarttık raporu çarşamba günü rapor için heyet toplanıyomuş yani 10 günde çıkıyo rapor.

Canım ne diyeceğimi bilemedim inan. Teselli etmeye çalışmanın anlamsız olduğunuda biliyorum. Gerçekten çok üzgünüm. İnşallah buradan mutluluğunu paylaşacağımız günlerde gelecek.

cnm benimmmmmm sevindim kız ohhh işlemler tez zamnda bıter inşlllh
ız dayanamadın mı aclıga :1::1::1:kan yarına kalldı olsun verırsın nasıl olsa:54:

saol bitanem şükür yolunda şimdilik işler :16:
canım aç karnına gideceğimi unuttum birden yoksa ben açlığa dayanıklıyımdır :1:

Selam kızlar bugun kontrole gıttım aksam sabah ıgnelerımı kestı doktor carsamba gunu yumurtalarım toplanacak bu aksam saat dokuzda 500 er mlg 2 adet pregnyl yaptım cumartesıde tarnsferın olur dedı yarın ıgne falan yok carsamba gunu sabah saat 7 de hastaneye gıdecez hayırlısı olur ınsallah bugun doktor sızı cok durgun goruyorum dedı cok heycanlıyım ve korkuyorum dedım ohoooo daha sımdıden boyle yaparsan dıye kızdı bana :33::33::33: Ne kadar duygusuz bu doktorlar yaaa neyse bugunluk boyle gectı ıste bazen su kalbım buz gıbı oluyo sankı hıcbırsey hıssetmıyorum bazende gum gum atıyo heycandan kusucam sankı anlamadım noluyo bana :26::26::26::26::26: Dua edın canlarım nolur hayal kırıklıgı yasatmasın rabbım emeklerımızı zayı olmaktan korusun eger olmayacaksada sabrını versın ınsallah

hadi bakalım tatlım allah yardımcın olsun inş güzel haberler verirsin bize :16:
sonrada hayırlısıyla bebişine kavuşursun :49:
dualarımız seninle tatlı arkadaşım sen stres yapma sakin ol tamam mı :70:

BAHARCIM
izmirdeymişsin canım ne güzel işleriniz yolunda gitmiş
inşallah çok beklemeden alırsınız raporunuzu ve inşallah sen de tedaviye başlayanlar kervanına katılırsın canım :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

saol tatlım allaha şükür öyle oldu...
inş devamıda böyle gelir...
aminnnnnnnnnn o günleri hepimiz görürüz inş :49::49::49::49::49::49::49::49:

kızlar kısmetse benim de perşembe günü yumurtalarım toplanacak dualarınızı bekliyorum canlarım
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

allah yardımcın olsun canım arkadaşım :16:
inş kaliteli bi sürü yumurtan toplanır veeeeeee :49: olursun :52:

Canim gözü aydin bugün islerin yolunda gitmis cok mutlu oldum senin adina. Insallah bundan sonra da su gibi akar gider. Temmuzdada bebislerinle aramiza döner kocaman HAMILEYIMMM diye yazarsin bitanem. Dualarim sizlerle canim Allah gönlünüze göre versin. :nazar:

saol canım benim allah razı olsun :70:
allahımmmmmmm o günleri gösterir bana ve hepimize inşşşşşşşş :16::16::16::16::16:

bahar duaları okudum allah işlerini rast getirip tamamına erdirsin

saol canım benim allah kabul etsin buarada...

CANIMMM SENINDE ISLERIN COK SUKUR RAST GITMIS INSALLAH SU ZAMAN SU GIBI AKIP GECERDE SENDE ARTIK BUNDAN SONRA HAMILELIK GUNLERINI ANLATIRSIN HEP BERABER HALLESIRIZ :16::16::16: CANIIM BEN TEFRICIYEMI OKUDUM RABBIM ARKADASIMIZI INSALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUSTURUR YAVRUSUNA :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saol bitanemmmmmm dualarınız sayesinde :70:
inan öyle heyecanlıyım ki durup durup kocişe 5 hafta kaldı başlıyorum başlıyorum diyorum :1:
rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını bebişlerimizle verir inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Günaydın herkese.
Nasılsınız kızlar.

bebekimmmmmmm allah yolunuzu açık etsinnn hayırlısıyla gidip dönersiniz inş :16:
rabbim kutsal topraklarda ettiğin tüm duaları kabul etsin inş...
hakkım helal olsun bebekimmm sende helal et...
ben seni arıycam ama görmüşken buradan da yazayım dedim...
ben sana mesaj atar tefriciyeleri haber veririm bebekimmm...
allaha emanet olun öpüyorum seni kocaman :54::54::54:

Back
X