Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yumurtaların gayet iyi cnm sakın üzülme 4 diye, ben 5 aydır hormon ilaçları kullanıyorum da anca 4-5 tn yumurta üretebiliyorum düşün artık bunları büyütcem toplattırcamda elimde ne kadar kalıcak yumurta ..
toplama çıkarma işlemi gibi oldu kız ;))) çarşıdan aldım 5 yumurta eve geldim 2si kırıldı elimde kaldı 3 yumurta hahahhaaa azcıkda güleyim bari kendi halime ;))))))

hemen olsun istiyoruz ama merak etme bizimkisi hemen olmuyor ben 1,5 yıldır hastane yollarına mekik dokuyorum her gidişimde yeni sorunlarla karşılaşıyorum karı-koca marazlı çıktık :(
inş. cnm bigün herşey yoluna girerde tedavim su gibi akar gider inş.
Allah gönlüne gire bi evlat versin cnm.

amin canım amin. seninde gönlünde ne varsa gerçekleştirsin YÜCA ALLAH.
çifter çifter bebişlerimiz olur innnnşşşşallllhhhh.

canım nasılsın*iğnelerle aran nasıl?
herşey yolundadır umarım....

İyi canımmmmm çok şükürr
herşey yolundaa bugün 2. iğnemi vuruldummm
sağol tatlımmmmmmm:16:
sen nasılsınnn
benimde arkadaşım vardı o yeni giddi bende hemen girip bakayım dedim özledimm topiğiiii:1::1::1:

hayırlı olsun cnm iğnelerin ...kabak çekirdeği, bal tarçın çörek otu falan ne bulursan ye cnm...

İyi canımmmmm çok şükürr
herşey yolundaa bugün 2. iğnemi vuruldummm
sağol tatlımmmmmmm:16:
sen nasılsınnn
benimde arkadaşım vardı o yeni giddi bende hemen girip bakayım dedim özledimm topiğiiii:1::1::1:

kuaföremi gittin kız arkadaşın gelicek diye :34: bakımlı anne olayım dedin hımmmm şimdiden inşallah bebişli oldğun günleri görürüz en kısa zmnda cnm Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..:16:

selam canlar...
evvet budur. çok hoşuma gitti yazayım dedim.
kendimizi şımartıp mutluluk hormonlarını çalıştıralım arkadaşlar.:32:
hep stres nereye kadar:20:
ARASTAN seni yeni görüyoruz değilmi. inşallah hamilesindir.
bizede dua et tatlım.

canım ben umutta tedavi görenler topiğine yazıyordum tesadüf gördüm bu topiği yazayım dedim.ben 19 haziranda transferim oldu.test için gün sayıyrum.bugün çubuk testte ikinci çizgiyi silik gördüm.şaşkınım.arkadaşlar %90 hamilesin dedler ama bilmirum yarın kan testi vercem.normalde 2 temmuzda baktr demişti dktorum.öle işte hakkımzda hayırısı.

amin canım amin. seninde gönlünde ne varsa gerçekleştirsin YÜCA ALLAH.
çifter çifter bebişlerimiz olur innnnşşşşallllhhhh.

inşallah ikizlerimiz olur bu kadar zorlu bi süreçten sonra ikizlerim olsun isterim gerçekten. daha önceleri bi tn olsun benim olsun sağlıklı olsun diyordum ama artık olmuşken ikiz olsun hergeçen yıllarıma bir çocuk ;)

Canım üzülme yaaaaaa ne yapcannn hep bi aksilikler çıkıyo amaa sabrett inşş herşey yoluna giricektir..

Canım üzülme yaaaaaa ne yapcannn hep bi aksilikler çıkıyo amaa sabrett inşş herşey yoluna giricektir..

ya buraya yazarken şimdi içim açıldı açıkcası;) ama solumda duran tahlil sonuçlarına bakdığımdada acı gerçeklerle yüzleşiyorum işte...

eşimde bende üzülüyoruz başlıyamamıza pskolojimiz bozuldu valla hastaneye gidip gelmekten sorunlardan...

hayırlı olsun cnm iğnelerin ...kabak çekirdeği, bal tarçın çörek otu falan ne bulursan ye cnm...

kuaföremi gittin kız arkadaşın gelicek diye :34: bakımlı anne olayım dedin hımmmm şimdiden inşallah bebişli oldğun günleri görürüz en kısa zmnda cnm Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..:16:

Sağol cnm :16
yiyiyorum cnm kabak çekirdeğinee çoktan başladımm zatenn
bal çörek otu tarçına dün başladımm
incir yiyiyorummmm ananass bidee öle iştee cnm sağol tavsiyelerinnnnnnnn:16::16::16:
cnm kuaföre arkadaş için gitmedimm kızzz salı günü gidicektimm kapalıydıı ondan bugünn giddimmm:1::1:
doktora gidiyorummm ya bidee temizlik yaptımmm :1::1:
dip boyalarımda gelmişşş sonra belkii boyatamam diyee onlarıda yarın boyatıcamm
Aminnnnnnnnn cnmm sağollllll
inşş hiç birimizin emeklerii boşaa çıkarmasın rabbimm

merhaba canımm
günde 2 defa öğlen ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiliyo.
hayıtı önce havanda dövüp (çok az dövülüyo) sonra çay gibi demleyip ılıdıktan sonra süzüp içiliyor.
hormonları dengeliyormuş özelliklede fsh için kullanılıyormuş.
bilmiyorumki canım senin eşinin hormonlar nasıldı birde kullandığı bir ilaç falan varmıydı.
bir deneyin isterseniz canım belkide faydası olur

kızlar eşim bugün hormon tahlillerini yaptırdı

7.ay tedavi sonuçları
24.05.2012 FSH 9,31
25.05.2012 LH 3,27
25.05.2012 TESTOSTERON 6,38

8.ay tedavi sonuçları
28.06.2012 FSH 3,29
28.06.2012 LH 2,38
28.06.2012 TESTOSTERON 5,85

kızlar bizim değerler baya bi düşmüş
ama bu ay bitkisel hiçbir şey kullanmadı desem yeridir
keçiboynuzu kürünü felan kullanamadı
arısütü bal sıcaktan bunlarıda istemiyor etkisi olmuş olabilirmi acaba:((

canım benimmm fsh bayaa düşmüş çok güzel.
testesteronunuzda önceki tahlilde yüksekmiş şimdi biraz düşmüş.
ama sonuçlarınız bayaa iyi çıkmış canım keçi boynuzunu bıraktınız ya ondan bukadar düşmüştür fsh.
çünkü keçi boynuzu bayaa yükseltiyomuş fsh ı.
bizede saraçoğlu hoca keçi boynuzu kürü önerdi bidahaki aya.
inşallah değerler çok yükselmez.

aaaa pardon canım ya sizin fsh normalde düşüktü yükseltmeye çalışıyordunuz değilmiii.
karıştırdım galiba canımcım ya.
durumunuzan tekrar bahsedebilirmisin?

inşallah kolaylıkla alırsın sağlık raporunu canım. her iki rapor içinde eşinin gitmesine gerek yok tek sen yapabilirsin. sadece süleymaniyede bir form dolduruyorsun daha önce tüp bebek tedavisi için sskdan yaralanmadığına dair. oraya senin ve eşinin kimlik numaralarını yazıyorsun ve imza atmak lazım. ben ikimizin yerinede atı verdim :)

inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin canım. biz ilk muayaneye gitmeden önce emre bey bizden hormon tahlilleri istemişti. FSH,LH ve Total Testosteron sizinde yapılmış varsa al yanına. muayane edecek, kanallar varsa zaten hiç bir tahlil istemez direk mikrotese yönlendirir.
canım teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur.

selam canlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız :70:
biz kocişle gezmeye çıktık...
önce kadıköyde gezdik sahilde el ele :127:
daha sonra boğaz turuna çıktık çok güzeldi :16:
sahilde balığımızı yiyip :56: döndük...
iyi ki hemen dönmemişiz balıkesire...
çok iyi gelecek bu bikaç gün bana :21::21::21:
inş 1 ay sonra özlemle beklediğim bebişime kavuşurum :49: bu güzel şehirde :16::16::16:

Son düzenleme:
selam canlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız :70:
biz kocişle gezmeye çıktık...
önce kadıköyde gezdik sahilde el ele :127:
daha sonra boğaz turuna çıktık çok güzeldi :16:
sahilde balığımızı yiyip :56: döndük...
iyi ki hemen dönmemişiz balıkesire...
çok iyi gelecek bu bikaç gün bana :21::21::21:
inş 1 ay sonra özlemle beklediğim bebişime kavuşurum :49: bu güzel şehirde :16::16::16:

Ohhhhhhhhh gezmişsinizz cnmm iyi yapmışsınızz:16:
boğaz turuda güzeldirrrr...Balığıda yemişsiniz afiyet olsun cnm benimm
tedavi öncesii güzel oldu dimi burda kalmak vakit geçirmekkkkkk:34:
inş cnmm kavuşucaksın bebeğineeeeeeeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bu güzel şehirdee
ee bugün koçişle vakitt geçirdiğinee göree yarınkii vaktinidee bana ayırısın artıkkkkkkk:9:
dimi tatlımmmmm:16:

canım evlilik yıldönümün kutlu olsun, sen gel vazgeç inadından enişteye güzel bir masa hazırla, sen hazırlan. seneye iki bebekle zaten yapamayacaksın, telaştan sende unutursun.

bu senede senden olsun :)

çok teşekkürler tatlım.ay son cümleye çok güldüm beenn :1::1:bu senede bendensin :60::60::60: canım,mesajını daha erken görseydim keşke. kesin bir bomba patlatır üstünede bu lafı yapıştıtrırdım.

canım sağlıklı nice mutlu huzurlu evlatlı torunlu yıllar geçirirsiniz inşlh.....evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

inşallah canım çok teşekkür ediyorum.

bugün kocacımın kulakları çık çınladı galiba kızlar.bana hediye almış.kociş hediyeyi verirken gülmemek için zor tuttum kendimi.neyse bir kaç güzel sözden sonra verdi hediyesini.benim açıklama yapmama gerek var mı dedim.amaan sakın hayatım lütfen bak unutmadım bu sefer diyor.tamam anladın sen onu dedim gülüştük.dışarıda yemek yiyip geldik.işte bütün haberler bu kadar.

Ohhhhhhhhh gezmişsinizz cnmm iyi yapmışsınızz:16:
boğaz turuda güzeldirrrr...Balığıda yemişsiniz afiyet olsun cnm benimm
tedavi öncesii güzel oldu dimi burda kalmak vakit geçirmekkkkkk:34:
inş cnmm kavuşucaksın bebeğineeeeeeeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bu güzel şehirdee
ee bugün koçişle vakitt geçirdiğinee göree yarınkii vaktinidee bana ayırısın artıkkkkkkk:9:
dimi tatlımmmmm:16:

evet tatlım iyi oldu gerçekten de :16:
aminnnnn inş canım sen de ben de diğer tüm arkadaşlarda kavuşucaz allahın izniyle bebişimize :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayırmaz mıyım bitanem yeter ki sen iste :70:

Back
X