Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu kelimen dikkatimi çekti aile olabilmek için anne baba olmak gerekiyor, biz ise eşden ileri gidemiyoruz bu durumda her erkek önce ailesini sonra eşini tutuyor.eğer birgün anne baba olursak işte o zmn ilk sıraya bizi oturturlar bebeğimizle tam bir aile oluruz.şimdi iki sevgiliden farkımız yoksevgililer çok kavga eder ya bizde öyleyiz
![]()
merhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozukeşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mi
en son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi
![]()
evt cnm kaan beye gittiğimizde 3 ve üzeri idiaaaa pardon canım ya sizin fsh normalde düşüktü yükseltmeye çalışıyordunuz değilmiii.
Karıştırdım galiba canımcım ya.
Durumunuzan tekrar bahsedebilirmisin?
hayırlı cumalar cnm nasılsın geçmiş olsun sendeki bu kansızlık sorunu nedir canm dikkat et yaaherkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
rabbim bizlere kaldıramayacağımız yükler vermesin
gönlümüzdeki muratları versin (aminnn)![]()
günaydın arkadaşlarrr
Gönülden ettiğiniz her duanın kabul olması dileğiylee
hayırlı cumalarrrrrrrrrr...........
ya sen böyle yazmışsın ya biz de aynıyız hamile kalma dışında eşimin sperm değerleri çok çok azdı 100 bin gibi aslında 500 bin çıktı ml de ama çoğu ölü olduğu için en altta toplam totalde 100 bin yazıyordu ileri hareketli, doktor klomen verdi, biz de keçiboynuzu kuru kullandık 3 ay, temmuzda başlayabilirim tedaviye ama senın dedıgın gıbı bu ılaclar ıyı yapalım dekren daha fena yaptıysa... kac zamandır dıyordum kendı kendıme zaten sayı az ıyıce kötüleşmesin diye, biz klomenı 2 aydır kullanıyoruz doktor tedaviye kadar kullanın demıstı, önümüzdeki ay tedavi olur mu bilmiyorum haftaya belli olacak, hakkımızda hayırlısı...
insallah canim benim yaa belcikada tedavi goruyorum ya ben her ultrasona gittigimde farkli bir doktor ve bugunku de farkliydi ustelik birde azar isittik durup dururken
turk hekimimiz gibi yok da iste parasizligin gozu kor olsun
allah yardimcimiz olsunn insallah bu yolda ugrasanlarin rabbim hayirlisiyla evlatlarina kavustursun amin
iyiyiz tatlım yoksun ortalarda.gez toz sefan olsun![]()
sanada iyi geceler cnm
işte bizim tedavide böyle geçiyor okuduğun gibi uzatmaları oynuyoruz her zmnki gibi tedavide![]()
kız sen sonunda istanbullu olucan başımıza)
oh sefanız olsun gezin boğaz havası alın hatta yarında adalara gidin faytona falan binin nostalji yaşayın emirgana bensiz giderseniz gözüm açık gider![]()
Sağol cnm :16
yiyiyorum cnm kabak çekirdeğinee çoktan başladımm zatenn
bal çörek otu tarçına dün başladımm
incir yiyiyorummmm ananass bidee öle iştee cnm sağol tavsiyelerinnnnnnnn
cnm kuaföre arkadaş için gitmedimm kızzz salı günü gidicektimm kapalıydıı ondan bugünn giddimmm
doktora gidiyorummm ya bidee temizlik yaptımmm
dip boyalarımda gelmişşş sonra belkii boyatamam diyee onlarıda yarın boyatıcamm
Aminnnnnnnnn cnmm sağollllll
inşş hiç birimizin emeklerii boşaa çıkarmasın rabbimm
Ben Kaan beye keçi boynuzunu sordum. Bizimde fsh yüksek testeron düşüktü. Keçi boynuzunu kullanın dedi fsh yi yükseltiyormuş diye sorduğumda kesin kanıtlanmış bişey değil dedi sadece kulakdan kulağa giden bir söylenti olduğunu söyledi zaten fsh yi yükseltse bile ısırgan çayıda kullanacaksınız ısırganda fsh yi düşürür dedi bu durumda birbirini dengeler merak etmeyin dedi. Eşim haftada bir defa pregnyl 5000 oluyor şimdi fsh 14 bizim bir anda sıfırlanabilirde korkmayın dedi. Ama hiçbir şeyi bitkisel bile olsa bana sormadan kullanmayın dedi. Sende korkma tedavin en iyi şekilde sonuçlanır inşallah.
kızlar ezanla sela arasında yapılan dualar çok makbul ...
1000kere ya evvelü çekin ..
rabbim sıkıntılarımızı gidersin tatlı bebişler versin meleklerimize en kısa zamanda kavuşalım inşaallah![]()
Hayırlı cumalar arkadaslar tez wakitte rabbim hepimizin muradını wersin insallah