Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharım gez toz bi denem hakkın senin:16:
kızlar benim kociş gene uyuya kaldı uffffffff
gideyim yatırayım koca bebeği:9::9:
eee gitmişken bende yatayım bariiii
hepinizi kocamannnnnnnnnnn:54::54::54:

şu kelimen dikkatimi çekti aile olabilmek için anne baba olmak gerekiyor, biz ise eşden ileri gidemiyoruz bu durumda her erkek önce ailesini sonra eşini tutuyor.eğer birgün anne baba olursak işte o zmn ilk sıraya bizi oturturlar bebeğimizle tam bir aile oluruz.şimdi iki sevgiliden farkımız yok :( sevgililer çok kavga eder ya bizde öyleyiz ;)

Kizlar babam bu dediginiz erkek tipindeydi ve 30 yillik evliliginin sonunda annem artik yeter dedi babam ozaman annemi annesine tercih etti vazgecmedi sadece 30 sene sonra ben karimi seviyorum bosanmayi dusunmuyorum anne diyebildi. Ve ben boyle bir ailede buyudum. Benim esimse evlendigimde o kadar bencildiki sadece ben diyordu.severek evlenmemize ragmen biz demesi icin2 yil gecti oyle kavgalarimiz oluyorduki eltimler ust katta bizi sakinlestirmek yerine bosan diyordu ne zaman yeter dedim ailelere soyledim gerekirse bosaniriz dedim ama gozlerinin icine baktim hep bagirdim haykirdim önünde tabaklari kirdim mutfakta yemek tabagi kalmadi duy beni dedim kimse yok biz variz dedim ben seni istiyorum hayatimda aileleri deil dedim giyindim suslendim biterse biter ama sen kaybedersin imajini verirken bir yandanda bak ben burdayim yanindayim seninim imajini verdim acikca ve suan Allah şükür herseyi geride biraktik ve bebek istiyoruz ve bu surecte yasananlar bizi birbirimize dahada bagladi
Allahim verirse bebegimiz olur vermezsede hayirlisi Allahtan umut kesilmez. Ama ben kocamin hem ailesi hem esi hem arkadasi hem sevgilisi hemde herseyiyim cunku oda benim icin öyle. Aksi halde 50 defa bosanmistik simdiye.

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
rabbim bizlere kaldıramayacağımız yükler vermesin
gönlümüzdeki muratları versin (AMİNNN)
:16::16:

merhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozuk:(eşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mi:(en son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi:(

ya sen böyle yazmışsın ya biz de aynıyız hamile kalma dışında eşimin sperm değerleri çok çok azdı 100 bin gibi aslında 500 bin çıktı ml de ama çoğu ölü olduğu için en altta toplam totalde 100 bin yazıyordu ileri hareketli, doktor klomen verdi, biz de keçiboynuzu kuru kullandık 3 ay, temmuzda başlayabilirim tedaviye ama senın dedıgın gıbı bu ılaclar ıyı yapalım dekren daha fena yaptıysa... kac zamandır dıyordum kendı kendıme zaten sayı az ıyıce kötüleşmesin diye, biz klomenı 2 aydır kullanıyoruz doktor tedaviye kadar kullanın demıstı, önümüzdeki ay tedavi olur mu bilmiyorum haftaya belli olacak, hakkımızda hayırlısı...

Günaydın arkadaşlarrr:71::71::71:

Gönülden ettiğiniz her duanın kabul olması dileğiylee

HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRR...........

aaaa pardon canım ya sizin fsh normalde düşüktü yükseltmeye çalışıyordunuz değilmiii.
Karıştırdım galiba canımcım ya.
Durumunuzan tekrar bahsedebilirmisin?
evt cnm kaan beye gittiğimizde 3 ve üzeri idi
düşük buldu yükselteceğini söylemişti
ne zamandır ilk defa bu kadar düştü
ama kaan beyden mesaj geldi
istediğim değerlerde demiş
hayırlısı bakalım bitanem yaa...

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
rabbim bizlere kaldıramayacağımız yükler vermesin
gönlümüzdeki muratları versin (aminnn)
:16::16:
hayırlı cumalar cnm nasılsın geçmiş olsun sendeki bu kansızlık sorunu nedir canm dikkat et yaa
üzüm pekmezi felan iç iyi geldiğini söylüyorlar
amin inşlh gönlümüzdekini rabbim tez zamanda versin inşlh..

günaydın arkadaşlarrr:71::71::71:

Gönülden ettiğiniz her duanın kabul olması dileğiylee

hayırlı cumalarrrrrrrrrr...........

günaydın bitanem hayırlı cumalar
canm tekrar tedavin hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce dilediğin gibi olur inşlh
inşlh bu mubarek günde bütün dualarımız ve dilekleerimiz gerçek olur amin...

kızlar ezanla sela arasında yapılan dualar çok makbul ...
1000kere ya evvelü çekin ..
rabbim sıkıntılarımızı gidersin tatlı bebişler versin meleklerimize en kısa zamanda kavuşalım inşaallah:16::16:

ya sen böyle yazmışsın ya biz de aynıyız hamile kalma dışında eşimin sperm değerleri çok çok azdı 100 bin gibi aslında 500 bin çıktı ml de ama çoğu ölü olduğu için en altta toplam totalde 100 bin yazıyordu ileri hareketli, doktor klomen verdi, biz de keçiboynuzu kuru kullandık 3 ay, temmuzda başlayabilirim tedaviye ama senın dedıgın gıbı bu ılaclar ıyı yapalım dekren daha fena yaptıysa... kac zamandır dıyordum kendı kendıme zaten sayı az ıyıce kötüleşmesin diye, biz klomenı 2 aydır kullanıyoruz doktor tedaviye kadar kullanın demıstı, önümüzdeki ay tedavi olur mu bilmiyorum haftaya belli olacak, hakkımızda hayırlısı...

inşlh her şey istediğiniz gibi olur...eşim kan tahlili vermeden önce ilaçlarını yutmuş.az önce okudum hormon tahlili ilaç alınmadan yapılmalıymış.benim akıllı eşim ilaçlarını yutmuş.öyle gitmiş kan vermeye.heralde oyüzden fsh 45 çıktı.böyle teselli ediyorum kendimi.tekrar test yapmayada yanaşmıyor eşim.moralimiz bozulur diyo.bizimde 1ccde 600bindi hamile kaldığımda belli mi olur belki doğal yoldan bile kalırsın.çalışmalara devam edin.

insallah canim benim yaa belcikada tedavi goruyorum ya ben her ultrasona gittigimde farkli bir doktor ve bugunku de farkliydi ustelik birde azar isittik durup dururken
turk hekimimiz gibi yok da iste parasizligin gozu kor olsun
allah yardimcimiz olsunn insallah bu yolda ugrasanlarin rabbim hayirlisiyla evlatlarina kavustursun amin

Merhaba,

Biz de Hollanda da yasiyoruz fakat TR'den Kaan hoca ile tedavideyiz. Siz belcikada hangi doktorla tedavidesiniz acaba? Cunku Kaan hoca bize Belcikada tup bebek konusunda cok farkli seyler uygulayan bi doktor onerdi. Acaba sizin doktorunuz o kisi mi diye merak ettim. Doktorun ismi Tournaye idi sanirim. Benim esim bi kez mikro-TESE oldu fakat hic sperm bulunamadi. Belcikadaki doktor ile de gorusmeyi planliyoruz o yuzden.

Hollanda da doktorlar cok daha kotu. Belcika yine cok iyi. Tedavinizde basarilar. Insallah hersey yolunda gider.

Ben Kaan beye keçi boynuzunu sordum. Bizimde fsh yüksek testeron düşüktü. Keçi boynuzunu kullanın dedi fsh yi yükseltiyormuş diye sorduğumda kesin kanıtlanmış bişey değil dedi sadece kulakdan kulağa giden bir söylenti olduğunu söyledi zaten fsh yi yükseltse bile ısırgan çayıda kullanacaksınız ısırganda fsh yi düşürür dedi bu durumda birbirini dengeler merak etmeyin dedi. Eşim haftada bir defa pregnyl 5000 oluyor şimdi fsh 14 bizim bir anda sıfırlanabilirde korkmayın dedi. Ama hiçbir şeyi bitkisel bile olsa bana sormadan kullanmayın dedi. Sende korkma tedavin en iyi şekilde sonuçlanır inşallah.

hayırlı cumalar canlar :71::71::71:
rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin hepimize inş :16:
hepinizin duaları kabul olsun :16:
biz bugün flzaskla buluşucaz :70:
hepinizi öpüyorummmmmm :54::54::54:

iyiyiz tatlım yoksun ortalarda.gez toz sefan olsun :16::16::16:

saol canım bende öyle yapıyorum zaten :21::21::21:

sanada iyi geceler cnm ;)
işte bizim tedavide böyle geçiyor okuduğun gibi uzatmaları oynuyoruz her zmnki gibi tedavide:(
kız sen sonunda istanbullu olucan başımıza ;))

canım okumuştum yazdıklarını bende yazdım hatta...
allah yardımcınız olsun...
inş bian evvel hayırlısıyla başlarsınız tedavinize :16:
olalım canım ne olmuş yani bebişim :emir_bebek: için istanbullu olmuşum çok mu :1:

oh sefanız olsun gezin boğaz havası alın hatta yarında adalara gidin faytona falan binin nostalji yaşayın emirgana bensiz giderseniz gözüm açık gider:9::9::9:

canım adalara dün gidecektik de biraz geç kaldık...
kocişde aynı senin gibi adalara gidip faytona binelim dedi...
gidicez bakalım bende çok istiyorum...
yok canım sensiz gider miyiz hiç emirgana senin için rahat olsun :9::9::9:

Sağol cnm :16
yiyiyorum cnm kabak çekirdeğinee çoktan başladımm zatenn
bal çörek otu tarçına dün başladımm
incir yiyiyorummmm ananass bidee öle iştee cnm sağol tavsiyelerinnnnnnnn:16::16::16:
cnm kuaföre arkadaş için gitmedimm kızzz salı günü gidicektimm kapalıydıı ondan bugünn giddimmm:1::1:
doktora gidiyorummm ya bidee temizlik yaptımmm :1::1:
dip boyalarımda gelmişşş sonra belkii boyatamam diyee onlarıda yarın boyatıcamm
Aminnnnnnnnn cnmm sağollllll
inşş hiç birimizin emeklerii boşaa çıkarmasın rabbimm

cnm inş çıktığın bu yolda bebişlerine kavuşmuş olursun :16:
tedavinin her aşaması iyi geçer. hayırlı olsun inş..
temmuz hamişi olursun inş dualarım seninle...

Ben Kaan beye keçi boynuzunu sordum. Bizimde fsh yüksek testeron düşüktü. Keçi boynuzunu kullanın dedi fsh yi yükseltiyormuş diye sorduğumda kesin kanıtlanmış bişey değil dedi sadece kulakdan kulağa giden bir söylenti olduğunu söyledi zaten fsh yi yükseltse bile ısırgan çayıda kullanacaksınız ısırganda fsh yi düşürür dedi bu durumda birbirini dengeler merak etmeyin dedi. Eşim haftada bir defa pregnyl 5000 oluyor şimdi fsh 14 bizim bir anda sıfırlanabilirde korkmayın dedi. Ama hiçbir şeyi bitkisel bile olsa bana sormadan kullanmayın dedi. Sende korkma tedavin en iyi şekilde sonuçlanır inşallah.

ısırgan çayı içiyor eşim hergün.ama sallama çayını aldık kendim demlemiyorum.inşlh onunda etkisi vardır.keçiboynuzu kürünü 3 ay kullanıp bitirmiştik biz. haftada 2-3 kere içiyordu artık.ama korktum şimdi fsh 13den 45e çıkınca şoka girdim resmen.bizim testesteronda yüksek 12 çıktı.herşey yüksek durum vahim

Son düzenleme:
kızlar ezanla sela arasında yapılan dualar çok makbul ...
1000kere ya evvelü çekin ..
rabbim sıkıntılarımızı gidersin tatlı bebişler versin meleklerimize en kısa zamanda kavuşalım inşaallah:16::16:

hayırlı cumalar cnm:16:
amin inş bebişlermize enkısa zamanda kavuşuruz..
cnm nasılsın ??

Back
X