canım Allah kolaylık versin her yaz bu sıcağı nasıl çekiyorsunuz.polar battaniye ile uyuyorduk gelmeden önce. ne gece uykusu var ne gündüz .yarasayı geçtik.
ben mutfağı bitirdim sayılır canım yarın kahvaltıdan önce hallederim kalan ufak tefek işleri...
1 haftada yavaş yavaş heryeri istediğim gibi temizledim keyfim yerinde

sonrada kırmızılaı beklemeye başlarım artık...
bundan sonraki temizliğini bebişler her yeri kirlettiği için, yatak yorgan çiş dolduğu için yapmak zorunda kal inşallah

iyi günlerde sağlıkla kirletin canım benim.
negüzel canım herkes birbirine destek olmak için biyerlerde...
rabbim birbirinizden ayırmasın sizi

tatlım sen enişteyi yola getirdin valla helal olsun sana

fazlasına gerek yok tabi tatlım bukadarı yeterde artar bile...
ben kendim yapıcam iğnelerimi ama sırf bizimkini denemek için soruyrum hayatta yapamam ben diyor

garibim çok çekti yaaa görmeye bile tahammülü yok heralde

canın yanar ben yapamam sen yap diyor...
aşkım ben şaka yaptım senin için rahat olsun ben yapaım dedim...
o gün bi gelse herşeyin güzel olacağına inancım sonsuz

canım amin Allah razı olsun herkes destek.sevdiklerimizin acılarını göstermesin Allah. yola gelmedi ama törpülendi canım.

canım ben kendim yaparım ama sürece dahil olsun istiyorum.inan hiç acımıyor ve hiç morarma olmadı. 2 gündür eğilmekte zorlanıyorum karnımda baskı oluyor kasıklarım sızlıyor o kadar. Yumoşlar geliştiği içindir o da.iğne demeye utanır insan saç telinden ince.sen dayanıklısın rahim filminden sonra bu iğne vızzzz gelir sana

enişte canının yanmasını istemiyor iğneni yapamasada en iyi şekilde bakacaktır sana.Allah o zor günleri unutturacak evinizi şenlendirecek evlatlar versin size.sende en güzel şekilde geçireceksin canım arkadaşım.
ben sabah 8 30 da hastanede olucam.biraz uyumayı deneyeyim.başaramazsam gelir sizi bulurum.herkese Allah rahatlık versin. yarın güzel haberler duymak ve vermek dileği ile