- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
ohhh ohhhh keyiflendim iki güzel arkadaşımdan meleklerime ve bana öpücükler geldi sevgi dolu,sammimiyet ve iyi niyet dolu.
flzaskcım,ben temmuz topiğine bile katılmadım olumsuz etkileneceğimi bildiğim için.azıcık merak ettim kıyısından baktım yok bi daha
tövbe.ben bu süreci gerçekten rahat ve paniklemden geçirdim.öyle kendimi dinleme felanda olmadı.yoksa sizi çıldıracak hale getiririrdimsorular ağlama krizleri
inşallah bizde kalabalık aile olucaz tatlım.biz olamasakta çocuğumuza nasip etsin Allah.
baharım,umutege meraklandırdı beni erkenden gider çabucak haber verir sanıyordum.haftasonuya belki ondan geç kalmıştır.canım inşallah dediğin gibi olur aç kalırım peşlerinde dönmekten.
kızlar sizlere umut olmayı moral vermeyi bende çok istiyorum.inşallah tedavi sürecinizde size moral olacak haberler veririm.baharım,dediğin gibi herkeste farklı oluyormuş bende bir gecelik belirti arama operasyonu oldu başka olmayacak.salıya kadar bu konuyu rafa kaldırdım.yoksa çizerim ben kafayı.
biz şimdi iğnemizi olup gelicez.sizi seviyoruz teyzoşlar![]()
Canım ben temmuz topiğinde varım şimdilik çokkkkk etkilenmiyorumm mutlu oluyorumm hamiş haberi aldıkçaa
ama tabi kendi durumumu düşününcede biraz buruk oluyoo içimm..

hadii inş umut ol bizeeee teyzoşlarınaa güzel haberlerrrrrrrrrr verrrrrrrr

tmm cnm sen iğnenei olllllllll bizde siziiiiiiiiiiii :)
Son düzenleme: