Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ohhh ohhhh keyiflendim iki güzel arkadaşımdan meleklerime ve bana öpücükler geldi sevgi dolu,sammimiyet ve iyi niyet dolu.

flzaskcım,ben temmuz topiğine bile katılmadım olumsuz etkileneceğimi bildiğim için.azıcık merak ettim kıyısından baktım yok bi daha
tövbe.ben bu süreci gerçekten rahat ve paniklemden geçirdim.öyle kendimi dinleme felanda olmadı.yoksa sizi çıldıracak hale getiririrdim:9::9::9: sorular ağlama krizleri :9::9::52::52::52: inşallah bizde kalabalık aile olucaz tatlım.biz olamasakta çocuğumuza nasip etsin Allah.

baharım,umutege meraklandırdı beni erkenden gider çabucak haber verir sanıyordum.haftasonuya belki ondan geç kalmıştır.canım inşallah dediğin gibi olur aç kalırım peşlerinde dönmekten.

kızlar sizlere umut olmayı moral vermeyi bende çok istiyorum.inşallah tedavi sürecinizde size moral olacak haberler veririm.baharım,dediğin gibi herkeste farklı oluyormuş bende bir gecelik belirti arama operasyonu oldu başka olmayacak.salıya kadar bu konuyu rafa kaldırdım.yoksa çizerim ben kafayı.

biz şimdi iğnemizi olup gelicez.sizi seviyoruz teyzoşlar:16::16::16::16:

Canım ben temmuz topiğinde varım şimdilik çokkkkk etkilenmiyorumm mutlu oluyorumm hamiş haberi aldıkçaa
ama tabi kendi durumumu düşününcede biraz buruk oluyoo içimm..:19:acaba bende yaşayacakmıyımm..ne diyelimm allahtan hayırlısı nasibimizde varsaa bizde yaşarız..
hadii inş umut ol bizeeee teyzoşlarınaa güzel haberlerrrrrrrrrr verrrrrrrr:emir_bebek::emir_bebek:
tmm cnm sen iğnenei olllllllll bizde siziiiiiiiiiiii :)

Son düzenleme:
inşallah sperm bulurlar canım allahtan ümid kesilmez inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim

İnşALLAH cnm çok sağolllllll...
sen kaç senelik evlisinnnnn cnm..
bi daha ne zaman deneme yapacaksınızz bellimiii*

ben hiç bir zaman pes etmedim hep olmayınca kısa zamanda plan yapıp gittim yine aynı martta en son oldu şimdi ramazandan sonra allahım nasip ederse tekrar gideceğim elimde değil biliyomusun herkes ara ver diyo ama duramıyorum bebişime kavuşmak istiyorum allahım nasip ederse bi gün ola kavuşacağıma inanıyorum allahım herkesin gönlüne göre versin rabbim aratmadan verir inşallah bebişlerimizi

durma zaten cnm bu zamanlar durulcak zmnlar değil yaşın kaç bilmiyorum ama zaman alehimize işliyor.ben 31 yaşındyım erken menopozla tanıştım dur durabilirsin bunu bilirken.maddi gücün ve isteğin olduğu sürece Allah nasip ettikten sonra dene inş. bu son denemen olur Allah daha fazla aratmasın.

cnm inş. eşinde sperm bulunur hep aklıma geliyorsun inan o bekleme anları o kadar zorki inş. Allah seninde yüzünü güldürür.

durma zaten cnm bu zamanlar durulcak zmnlar değil yaşın kaç bilmiyorum ama zaman alehimize işliyor.ben 31 yaşındyım erken menopozla tanıştım dur durabilirsin bunu bilirken.maddi gücün ve isteğin olduğu sürece Allah nasip ettikten sonra dene inş. bu son denemen olur Allah daha fazla aratmasın.

25 yaşındayım canım ama çok istekli alahıma şükürler olsun maddi konuda bebiş olacağı için rızık veriyo yarabbim biyerden bişeler oluyo hemen çok şükür
sende hiç ara verme gidebildiğin yere kadar git bütün şanslarını değerlendir eyvah para etmez allahım nasip ettimi bakmışsınki mucize ile bebişin olmuş allah büyüktür inşallah en kısa zamanda bebişin olur canım

AMİNNNNNNNNNNNN
sağol cnm başladım tekrardan inş. sonu güzel olurrrr...:16:
canım benim sende başlamışsın hadi hayırlı olsun Rabbim yüzünüzü güldürsün
tatlım adetin geldi mi benimki bugün gözkırptı yarın sökülür dr yakabilirsem pzt umuttayım kızlar yetiştim size lütfen hepinizin duasına çok ihtiyacım varnamazı bugün bizim için eşim kılacak

yok canım gelmedi daha bugün 32.günüm senin kaçıncı günde geldi
sende başlıcaksın demek canım hadi hayırlı olsun.

Evt canım benim bende başladımm baharla aynı günnnnn:52:
sağol cnmmmm rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn inş..

aslında benim genelde 31.günde gelir 29.gün geldi evet cnm dr bu ay uygun görürse yarın başlıyorum çoooooooooooooook heyecanlıyım duaya ihtiyacım var

aslında benim genelde 31.günde gelir 29.gün geldi evet cnm dr bu ay uygun görürse yarın başlıyorum çoooooooooooooook heyecanlıyım duaya ihtiyacım var

Canımmmm inş. herşeyy yolundadır da başlarsın sende tedaviyeee yarınnnnnnnnn....Allah yardımcın olsunnnn.hadi yetiştin bizeeeeeeeee:1::34:

Evt canım benim bende başladımm baharla aynı günnnnn:52:
sağol cnmmmm rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn inş..

cnm ilk gün ne yapıyor dr ben adetliyken hiç muayenede olmamıştım kan alınıyor mu iğneleri hepsini mi veriyorlar yoksa 5 günlük mü bugün kimseye ulaşamadım dr mesaj çekti yarın gel dedi saati yok kaçta gitsem

cnm ilk gün ne yapıyor dr ben adetliyken hiç muayenede olmamıştım kan alınıyor mu iğneleri hepsini mi veriyorlar yoksa 5 günlük mü bugün kimseye ulaşamadım dr mesaj çekti yarın gel dedi saati yok kaçta gitsem

cnm ilk gün ultrasonla bakılıyoooooo. hmm adetliyken hiç muayene olmadın demekkkkkkk uff ben alıştım artık ,sıkıcı bi durum ama rahat ol.kan gerek görürse alıyo cnmm benim geçen ay almıştı e2 ,ama herkese yapmıyo tabii gerek gördüğünee..evt 5 günlük iğneyi veriyo sana ..saat olarakta bana hep 9-11 arası burda olun dedilerrr.

cnm ilk gün ultrasonla bakılıyoooooo. hmm adetliyken hiç muayene olmadın demekkkkkkk uff ben alıştım artık ,sıkıcı bi durum ama rahat ol.kan gerek görürse alıyo cnmm benim geçen ay almıştı e2 ,ama herkese yapmıyo tabii gerek gördüğünee..evt 5 günlük iğneyi veriyo sana ..saat olarakta bana hep 9-11 arası burda olun dedilerrr.

cnm ben o zaman dokuzda orda olayım dr bekleyim mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah hepimiz için dün ilk sökülecek gibi oldu bugün geldi ben tutamadım ağladım bugün açıklisede sınav görevlisiydik arada nişantaşında yürüyoruz eşim orçlu tutturdu yoğurt yiyeceksin elevitini aldın mı sonra bir bebek mobilyacısının camına ikimizde yapıştık rabbim hepimize hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin

cnm ben o zaman dokuzda orda olayım dr bekleyim mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah hepimiz için dün ilk sökülecek gibi oldu bugün geldi ben tutamadım ağladım bugün açıklisede sınav görevlisiydik arada nişantaşında yürüyoruz eşim orçlu tutturdu yoğurt yiyeceksin elevitini aldın mı sonra bir bebek mobilyacısının camına ikimizde yapıştık rabbim hepimize hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin

Evt cnm erken gidersen çok beklemezsinn belki biz geçen 10 u geçiyodu giddikk.. 1.5 sat bekledimm .. erkende gidemedik.ahh cnm ya ağladınmııııı kıyamam yaaaa inş.. bundan sonraki
gözyaşlarınnnnnn...bebiş içinnnnnnnn mutluluktan olur cnmmmmm.inan bend ekaç günüdr hep ağlamaklıyımmmmm :5:
AMİNNNNNNNNNNNNNN..
Rabbim hepimize o mutluluğu yaşatsınnnnnnn inş.:49::emir_bebek:

merhaba kızlar, bir haftadır giremedim sayfaya. güzel gelişmeler olmuş.
bahar, flzask, aruna tedavileriniz hayırlı olsun canım. inşallah bebiş haberlerinizde alırız en kısa zamanda.

zcu canım sende başlayabildin mi?
cansunida canım kendini üzme diyemiyorum. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah allahım hayırlı bir kapı açar, yüzünü güldürür seninde.

benimde bugün transferin 5. günü. annemde dinlendim evime bugün geçtim. 5 ağustos test tarihim. beklemek gerçekten çok zormuş.

merhaba kızlar, bir haftadır giremedim sayfaya. güzel gelişmeler olmuş.
bahar, flzask, aruna tedavileriniz hayırlı olsun canım. inşallah bebiş haberlerinizde alırız en kısa zamanda.

zcu canım sende başlayabildin mi?
cansunida canım kendini üzme diyemiyorum. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah allahım hayırlı bir kapı açar, yüzünü güldürür seninde.

benimde bugün transferin 5. günü. annemde dinlendim evime bugün geçtim. 5 ağustos test tarihim. beklemek gerçekten çok zormuş.

Sağol cnmmmmmm başladıkkkkkkkkk hayırlısıylaaaa ..bahardan haberini aldık cnmm hayırlı olsunn inş..5 ağustosss bize güzel haberler vermek nasip olur cnmm:49:
baharla aynı gün başladıkk. arunacımda yarın başlıycak inş. zcu nun tedavisi bidahaki aya kaldı cnmm..

hayırlı olsun canım. inşallah güzel haber verebilirim.
hiç bir ağrım, belirtim yok henüz. sürkeli kendimi dinliyorum bir belirti yakalayabilmek için. 12. güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

Back
X