- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
cemrem,evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.seneye bebişlerininde olduğu çoookkkk özelll bir yıl dönümü kutlarsın inşallah.:71:
vck,nerelerdesin seni merak ediyorum.kızlar telefon numarası yok mu kimsede?aşkbebek biliyordur brlki oda gelmedi galiba gelse haberi olurdu:106:
baharcım ve flzaskcım,canlarım çoookk sevindim.sevsinler sizin o yumoşlarınızı.hep böyle güzel haberler alacağız inşallah.
kızlar,biliyorsunuz yarın benim için büyük gün.eşimde yanımda yok.sabah gelecek ve teste gideceğiz inşallah.annemlere söylememiştim test tarihini daha doğrusu yanlış tarih verdim.kadın yeterince yıprandı.erkenden stres olmasın dedim.haliyle şu an ki durumumu paylaşacağım kimse yok.birazdan anneme gideceğim sizlerde olmayacaksınız.
bugün etrafımdaki herkesi kırdım.boğazımda koca bir yumruk.ne ağlayıp zehrimi atabiliyorum nede başka şey.test yapmamak için direndim ve yapmadım.şimdi yapar ve olumsuzu görürsem daha sabah olmaz bana. üzüleceksemde evimde üzüleyim dedim.orada içimi dökemem çünkü.neyse çok uzattım ama hiç iyi değilim.yarın aynı zamnda adet tarihim.üzerimde sadece o zamanlar olan gerginlik var.başka hiçbir belirtim yok.
Allahım sonucum olumsuzsa bile çabucak atlatacak güç ve sabır versin.nasıl bir sorumlulukmuş bu ben günlerdir öksürmeye korkuyorum onlara bişey olmasın diye.
saol canım bugün güzel bi gündü hep böyle olur inş

canım ne oldu sana daha bugün flzaskla konuştuk seni...
ben dedim mercana hayranım negüzel sabırla bekliyor canını sıkmıyor diye...
canım tüm sıkıntıların bugün patlak verdi galiba...
olabilir biçok insan senin gösterdiğin sabrı gösteremiyor bile...
einde yanında değil herşey bi olmuş galiba...
test yapmakmakta iyi etmişsin...
inş yarın güzel haberleri alırısın bitanemmm

dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün inş...
bu gerginliğinide adetine bağlama herşeyin patlaması bence...
inş yarın hakkında hayırlısı olur bitanem...
bende başka şeyler düşünmeye başlamış ve üzülmüştüm.neyse kötü bir durum yokmuş.haber verdiğin için sağol canım![]()
yok canım kendileriyle ilgili bi sıkıntı yok farklı bi olay oluşmuş bu yüzden eşi hastaneye gidememiş...