Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MAŞALLAHiyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Dün transferim oldu tek embriyo cozunmesi zor dıyordum ama beni sasırttı embriyom . Dün başım çok ağrıdı midem falan kotuydu giremedim. Bugün iyiyim dinleniyorum umarım tututunur anasına yavrum.
canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr![]()
MAŞALLAHSelam kızlarrrrrrrrr
benimdee 4 tane embriyommmmm dondurulduuuuu çok şükürrrrrr
şimdi umuttayız eşimin kontrolü varrrrrrrrr onu bekliyoruz..
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
hergun sonucu belli olacak arkadaşları heycanla bekledim dua ettim ins guzel haberle gelirler diye..
çok şükür bugun o guzel haberi ben evrdim size..
sırayla sizdende bu haberin aynısından istiyorum.. bahar flzask eslemsena nur sen enfall cervan cansunida askbebek denizbulut ve sayamadıgım heycandan adını unuttugum herkes verecek inanıyorummm bu haberii..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
canım çok sevindim bak ben bu defa hamilesin demiştim.Allah sağ sağlim kuçağına aldığın günleride göstersin içim çoştu valla bak korkuların bitti sen ve o iki minik yavrun Allaha emanet olun.ve bu çiçekler sana eşinden önce ben vereyim
![]()
Selam kızlarrrrrrrrr
eslemsena canm senin test günündemi bugündü rabbim yüzünü güldürsün insallah
benimde minikgelinle aynı canım 10. Günüm test yapsam mi bilmiyorum korkuyorum belirtin falan da yok.
MAŞALLAHCNM HAYIRLI OLSUN GÖBÜŞÜNDE CAN BULSUN O TEK EMRİYON BÖLÜNSÜN İKİZLERİN OLSUN İNŞLH RABBİM NE MUCİZELERİNİ GÖSTERİYORSUN BURDA BİZLERE SEN NE BÜYÜKSÜN SANA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN EVLAT İSTEYEN HERKESİN BİRAN ÖNCE YÜZÜ GÜLSÜN
HADİ CNM SIRA KIZLAR BEN HAMİŞİM DEMENDE...
MAŞALLAH 14 TANE BEBİŞİN VAR DESEN YEDEKLERİ İLE BERABER TAM FUTBOL TAKIMINI KURACAKSIN İNŞLH HEPSİ BİRBİRİNDEN KALİTELİ DOLU DOLU EMRİYOLARIN OLUŞUR İNŞLH İYİ OL TABİ TATLIM EMEKLERİN YERBULUYOR ALLAHIN İZNİYLE BUGÜN ÇOK ŞKÜR HEPİNİZİN YÜZÜ GÜLDÜ..
MAŞALLAH4 TANE BEBİŞİN İNŞLH GÖBÜŞÜNDE CAN BULSUN CNM
RABBİM MUCİZELERİNİ GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞLH BU MUTLULUKLARI BİZLERDE YAŞARIZ İNŞLH..
İNŞLH CNM İNŞLH İYİ DİLEKLERİN VE ETTİĞİN DUALARIN HÜRMETİNE BİZLERDE
BÖYLE MUTLULUK HABERLERİMİZİ VEREBİLİRİZ İNŞLH...
AKITTIĞIN BÜTÜN GÖZ YAŞLARIN MUTLULUKTAN OLSUN CNM
DEĞERLERİN KAT BE KAT ARTSIN VE İNŞLH İKİZLERİN OLSUN SENİNDE
ÇOK ŞÜKÜR Bİ KAÇ ARKADAŞIMIZ DAHA BU DERTTEN KURTULDU DARISI BİZLERE
RABBİM BİZLERİNDE BOYNUNU BÜKÜK KOYMASIN BU GÜNLERİN HÜRMETİNE İNŞLH AMİNN...![]()
gözünaydın cnm kucağına almayı nasip etsin mevlamVeeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
cnm inşllh bebişin seninledir sendendeiyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Dün transferim oldu tek embriyo cozunmesi zor dıyordum ama beni sasırttı embriyom . Dün başım çok ağrıdı midem falan kotuydu giremedim. Bugün iyiyim dinleniyorum umarım tututunur anasına yavrum.
cnmmmmmmmmmmm oh ohhhh ne güzel bebişlerin çok çokkkk olmuşcanlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
tatlım ne güzelllllllll 4 tane embriyon hazırrrrrrrrrrrSelam kızlarrrrrrrrr
allah razı olsun cnm bnm inş ikizdir ama tekde olsa guzel hangisi hakkımda hayırlısıysa o olsun
ayyy varyaaa bu mutlulukla elazıgdan malatyaya yürüyerek giderim o derece:)
yooo yürümek olmaz şimdi yat dinlen hamile hamile ne işin var senin :)
ya bişey sorcam nasıl dört haftalık hamile oluyorsun sen..
döllenmeden itibarenmi sayılıyor günler..
hamile olursam en çok düşündüğüm bu çocuk kime benzer acaba 9 ay bunu düşüncen hayaller kuracaksın offf
hayali bile güzel yaşamak nasıldır şimdii..
bide doğacak mis mis sana ait bişey küçük sevimli yardıma muhtaç.
allah tutmayın beni valaahi çokkk istiyorum rabbim herkese yaşatsın inş.
eslemsena cnm sne nezaman yapcan test bugun yapsana çifte halay çekelim nolur:)
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr