• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tabi cnm insan çıkamıyoo topik bi kalabalıklaşıyokiiiiiiiiiiiiii güzel haberler oluncaaaaa:1:
iyi yapıyosun cnmm izleee vallaaaaaaaa:16::16::16::16:

Güzel haberler olunca bayram yerine dönüyor burası.
bende çıkamadım bi kaç gündür işte.
iziliyorum canım ya bazı bölümlerini izleyememiştim iyi oluyor izliyorum:1:

cnm muayane ediyormu hastanede bilmiyorum
ama dediğin gibi tüp bebeği ankara üniversitesinde mikro teseyide özel merkezde yapıyor
sizdemi kaan beyde tedavidesiniz?

kaan beye eşim gidiyor arada testisler yukarıda olduğu için ilaç vermiyordu boyamalıda yuvarlak spermatid bulundu eylülde gidebilir tekrar emre beyede gitti ameliyat yapamam dedi bakalım bir ümidin peşinde koşuyoruz canım ya

canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr :16::16::16:
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş :52::52::52:
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler :16::16::16:
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez :10:
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr :54::54::54::54::54:

inşallah 14 taneside kaliteli olur dondurulurlar

Güzel haberler olunca bayram yerine dönüyor burası.
bende çıkamadım bi kaç gündür işte.
iziliyorum canım ya bazı bölümlerini izleyememiştim iyi oluyor izliyorum:1:

İzle canımcım bende bazı dizileriii hep netten takip ediyorummmmmmmm:16:

bir geldin topik bana aitmi diyon ne diyon sen yaaa bir yazıdan kaçtane çıkartıyon:):50::50::32::32:
aaaa olmaz ama :1::1::52::52:
cnm çok kalabalığız yazdıklarımız çok geç çıkıyor hatta çıkmıyor bile bende çok uğraşıyorum..:70::70::46::46:
:21::21:

he valla cnm beni özlemiş herhalde topik yazıma doyamıyo çıkarıyo da çıkarıyo:1::1::1:
cnm çıkmayınca 2 kere tıklayınca çoğul çıkartıyo kerata:9::9:
sende yaparsın kız dur :27::27:

ne güzel haberler var topiğimizde binbir kere maşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

minikgelin ,bahar , flzask .......

inşallah allah bu mübarek günlerin hürmetine tablomuzdaki tüm arkadaşlara da hayırlı sağlıklı hamilelikler:49::49::49::49::49:

ve eli ayağı düzgün ,aklı fikri yerinde bebişler ihsan eder amin :55::55::55::55::55:

:nazar: :nazar::nazar: MaşAllah subhanAllah ne güzel haberler bebekle dolcak topik :)
Minikgelin tebrikler inşallah her şey gönlünce olur :):emir_bebek: darısı başımıza
Bahar85 süpersin ya Allah yardımcın olsun hamiş haberi bakliyoz artık :)
Flazsk ikilerin annesi olcaksın inşAllah Darısı bizim başımıza :):nazar:

selam canımmm, seni tahmin ettiğim yerde buldumm :1: takıl takılabildiğin kadar buralarda ne de olsa senin için netin ömrü 10 ay :21:
arunayı merak ettim, bi haber var mı?

Allah ım şu güzel bereketli dua dolu günlerin hürmetine hakkımızda hayırlısını ver taşıyamayacağımız dertlerle bizleri sınama..
haftaya bu gün m.tesemizi olacağız , her şey bitmiş olacak inşallah sizlere güzel haberler veririm .duanızı esirgemeyin kızlar Size çok ihtiyacım var .........:18::43:

Allah ım şu güzel bereketli dua dolu günlerin hürmetine hakkımızda hayırlısını ver taşıyamayacağımız dertlerle bizleri sınama..
haftaya bu gün m.tesemizi olacağız , her şey bitmiş olacak inşallah sizlere güzel haberler veririm .duanızı esirgemeyin kızlar Size çok ihtiyacım var .........:18::43:

inşllh cnm güzel haberlerini aklır seninde hlayına başlarız
rabbim bol spermler göstersin size dualarımız seninle olsun cnm:16:

canim gozun aydin kurtuldun bu azodan sukurler olsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: ,bizede dua et bizde kurtulalilm

ne güzel haberler var topiğimizde binbir kere maşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

minikgelin ,bahar , flzask .......

inşallah allah bu mübarek günlerin hürmetine tablomuzdaki tüm arkadaşlara da hayırlı sağlıklı hamilelikler:49::49::49::49::49:

ve eli ayağı düzgün ,aklı fikri yerinde bebişler ihsan eder amin :55::55::55::55::55:

Aminnnnnnnnnn cnm
Allah razı olsunnnnnnnn

:nazar: :nazar::nazar: MaşAllah subhanAllah ne güzel haberler bebekle dolcak topik :)
Minikgelin tebrikler inşallah her şey gönlünce olur :):emir_bebek: darısı başımıza
Bahar85 süpersin ya Allah yardımcın olsun hamiş haberi bakliyoz artık :)
Flazsk ikilerin annesi olcaksın inşAllah Darısı bizim başımıza :):nazar:

İnşALLAH cnm benimmmmmmmmmmm
darısı tüm arkadaşalrımın başına :49:

selam canımmm, seni tahmin ettiğim yerde buldumm :1: takıl takılabildiğin kadar buralarda ne de olsa senin için netin ömrü 10 ay :21:
arunayı merak ettim, bi haber var mı?

Canım burası benim vazgeçilmez topiğimmmmmmmmm
Ayy cnm ya başlığı görünce bi hoş oldummmmmmmm
4 bebiş anne adayıııııııııııı:1::49:
dimi yaa 10 ay olmaz inşş takılabilirsemm takılırım daha sonrasında da ama tabi ilkiz olursa biraz zorrrrrrrr
cnm ben merkeze giddiğimde aruna çıkmıştı baharda onun yanındaydı bende giddim oturdukk yanındaa
8 tane yumoşu toplanmış onundaaaaaa:52::52::52:

Son düzenleme:
şimdi hastaneden aradılar.bebeğimin 2 li tarama testi sonucu iyi çıkmış.inanın arkadaşlar korkular endişeler hamile olsanızda bitmiyor.

flzask,canım bebişlerinden güzel haberler var Hayırlısıyla göbişine konacaklar ve hiç bırakmıycaklar seni :nazar::nazar:

baharcım,14 bebişle öğrenci sıkıntısı hiç yaşamayacaksın canım.hayırlı olsun tatlım,göbişlerin dolmasına az kaldı:nazar::nazar:

aruna,tatlım 8 yumoşun toplanmış :nazar::nazar: her şey çok güzel olacak inşallah.yarına güzel haberler bekliyoruz

cnm inş senin eşindede sperm bulunacak halayını çekeceğiz bu hayırlı günlerde dualarım seninle:16::16:
Allahım yaşamak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın..

sabah sana mesaj yazdım minik anne olacaksın diye.kısa bir süre sonra müjdeyi verdin bize.yazmıştım gördün mü bilmiyorum.tekrar hayırlı olsun canım.:16::16:

şimdi hastaneden aradılar.bebeğimin 2 li tarama testi sonucu iyi çıkmış.inanın arkadaşlar korkular endişeler hamile olsanızda bitmiyor.

cnm bak ne güzel temiz çıkmış sen kendine sters yapma bizim bebişler ne zorluklardan geçti merak etme sağ salim kucağında olacak..
Rabbim yardımcın olsun..

Back
X