Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım ben nurusima arkadaşın 290 adet ayetel kürsilerini okudum
okunan dualar hürmetine yarın eşinde canlı canlı birsürü sperm bulunur
ve bu ilk tedavilerinde evlatlarına kavuşurlar inşlh rabbim daha fazla aratmasın arkadaşımın gönlüdekini veriversin inşlh amin amin...:25::25::25:

canım nasılsın? bayadır göremiyorum seni...nasıl gidiyor* tedavi oluyormusun canım merak ettim seni bakındım sana burada görünce yaziyim dedim...:16::16:

iyiyim canım biraz önce seni altta gördüm bendeee:16::16::16:
biraz etrafı toplamaya gitmiştim yazını yeni gördümmmmmm:70::70:
benim iyi gdiiyo cnm bişey yaptığım yok şimdidlikk.
bi dahaki ay umut tüp bebeğe gidip bi kontrolden geçicem bi sorun olmazsa mayısta inş başlıycam yeni tedaviyee:26::26::26::26:
asıl sen nasılsın toparlandımmııı:16::16::16::16::16::16:
sağollllll cnmm merak etmişsin beniiiiiiii:54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
S.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacak benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9DA eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim:54::54::54:[/QUOT

slm canım bende bir tane okuyabilirim fetih suresi okuyunca yazarım buraya inş sonucun güzel olur bizde seviniriz dualarım seninle canım...

iyiyim canım biraz önce seni altta gördüm bendeee:16::16::16:
biraz etrafı toplamaya gitmiştim yazını yeni gördümmmmmm:70::70:
benim iyi gdiiyo cnm bişey yaptığım yok şimdidlikk.
bi dahaki ay umut tüp bebeğe gidip bi kontrolden geçicem bi sorun olmazsa mayısta inş başlıycam yeni tedaviyee:26::26::26::26:
asıl sen nasılsın toparlandımmııı:16::16::16::16::16::16:
sağollllll cnmm merak etmişsin beniiiiiiii:54::54::54::54::54:

canım Rabbim inşlh bu sefer yüzünü güldür..meleğine kavuşursunuz..inşlh herşey güzel gider hayırla sonuçlanır;
valla bende toparlandım diyebilirim negatiften sonra bi kaç gün kendime gelemdim gerçi ama Allah çok büyük sabrınıda veriyor, yeni tedavi için kolları sıvadık. gentik test. hsg, histerskopi gerkirse laparaskopi olucam ondan sonra tüpe geçicez canım. Hayırlısıyla inşlh bizde bebeğimize bi kavuşuruz..:49::49:

tatlım ben nurusima arkadaşın 290 adet ayetel kürsilerini okudum
okunan dualar hürmetine yarın eşinde canlı canlı birsürü sperm bulunur
ve bu ilk tedavilerinde evlatlarına kavuşurlar inşlh rabbim daha fazla aratmasın arkadaşımın gönlüdekini veriversin inşlh amin amin...:25::25::25:
sağol canım allah razı olsun amin inşallah bolbol sperm çıkar bende size umut olurum

canım Rabbim inşlh bu sefer yüzünü güldür..meleğine kavuşursunuz..inşlh herşey güzel gider hayırla sonuçlanır;
valla bende toparlandım diyebilirim negatiften sonra bi kaç gün kendime gelemdim gerçi ama Allah çok büyük sabrınıda veriyor, yeni tedavi için kolları sıvadık. gentik test. hsg, histerskopi gerkirse laparaskopi olucam ondan sonra tüpe geçicez canım. Hayırlısıyla inşlh bizde bebeğimize bi kavuşuruz..:49::49:

aminn cnmmmmm.
inşallah son tedavilerimiz olur bizde kavuşuruz bebişlerimizeeeee:26::26::26:
tabi cnm ne kadar zor günler geçirsekte rabbim sabrını veriyo bende en son eylüldeki negatiften sonra hem ağlıyodum hemde
eşime kenimiiz ayarlayıp yaza tekrar denemek istiyorum demiştimm..çünkü maddi olarak bitmiştik..
çokk şükürr rabbim sabrını veriyo gerçekten bi sonraki tedavi için uğraşmaya başlıyoruz..:16:
iyi yapmışsın cnm yeni tedaviye başlamadan herşeyi yaptır kafan rahat bi şekilde başla..
benimde genetik testlerimde pıhtılaşma çıkmıştı bende onları için hastaneye giidcem cuma günü bakalım başka yapılması gereken
testler varsa tedavi öncesi yapılsın istiyorum
cnm sen şimdiye kadar yukarıda saydıklarının hiç birisin olmadı o zaman dimi ..
bu kaçıncı tedavinde ilk değildi ama yanlışmı hatırlıyorumm:44::44:

aminn cnmmmmm.
inşallah son tedavilerimiz olur bizde kavuşuruz bebişlerimizeeeee:26::26::26:
tabi cnm ne kadar zor günler geçirsekte rabbim sabrını veriyo bende en son eylüldeki negatiften sonra hem ağlıyodum hemde
eşime kenimiiz ayarlayıp yaza tekrar denemek istiyorum demiştimm..çünkü maddi olarak bitmiştik..
çokk şükürr rabbim sabrını veriyo gerçekten bi sonraki tedavi için uğraşmaya başlıyoruz..:16:
iyi yapmışsın cnm yeni tedaviye başlamadan herşeyi yaptır kafan rahat bi şekilde başla..
benimde genetik testlerimde pıhtılaşma çıkmıştı bende onları için hastaneye giidcem cuma günü bakalım başka yapılması gereken
testler varsa tedavi öncesi yapılsın istiyorum
cnm sen şimdiye kadar yukarıda saydıklarının hiç birisin olmadı o zaman dimi ..
bu kaçıncı tedavinde ilk değildi ama yanlışmı hatırlıyorumm:44::44:

canım ilk değil bu tam 5. denememiz olucak:(( benim durumum çok karışık biraz, 4 deneme, 2. hsg, laparaskopi ve histerskopi oldum ama şimdi gittğim dr. sık dokuyup iyice eleyelim dedi açıkçası ben baştan söyledim eğer bize hemen gelin tüp yapalım derseniz ben başlamam dedim, oda zaten genetik test ve histersopi yapcağını söyledi baştan; ama bikere daha hsg çekil dedi bi bakalım tekrar tüplerde şişme varmı dedi bende hidrosalpenks var canım( tüplerde sıvı akması) yeni başladım canım başka dr. tabi maddi açıdan çok zorlanıyoruz malesef Rabbim kolaylık versin inşlhhh

canım ilk değil bu tam 5. denememiz olucak:(( benim durumum çok karışık biraz, 4 deneme, 2. hsg, laparaskopi ve histerskopi oldum ama şimdi gittğim dr. sık dokuyup iyice eleyelim dedi açıkçası ben baştan söyledim eğer bize hemen gelin tüp yapalım derseniz ben başlamam dedim, oda zaten genetik test ve histersopi yapcağını söyledi baştan; ama bikere daha hsg çekil dedi bi bakalım tekrar tüplerde şişme varmı dedi bende hidrosalpenks var canım( tüplerde sıvı akması) yeni başladım canım başka dr. tabi maddi açıdan çok zorlanıyoruz malesef Rabbim kolaylık versin inşlhhh

bende 4 diye hatırlıyorum ama emin olmamadım ..:44:
sende zor zamanlar geçirmişsin cnm yaa..
hepisinide olmuşsun ..bi genetik testlerin eksik diğerlerini yapmışlar..
yeni başladığınız yerde inşallah bu son tedaviniz olur...:26::26::26:
amin..

canım okudum fetih süresini rabbim kabul eder insallah .dilerim rabbimden bol bol hareketli spermler cıkar esinde sende rahat bir tedavi sonucunda rabbim yüzünü güldürür insallah Allahın izniyle sen analık duygusunu esşinde baba duygusunu yasarsınız insallah dilimden kalbimden o kadar cok seyler dökülüyorki kısacası canım tedavinizde hakkınızda hayırlısı olsun canım

ii akşamlar kızlarrr:3:
aa kimseler yok bu akşam herkesler nerdeee:44:
kızlar benim sınav sonuçlarım açıklandı
14 dersten 12 tanesinden geçmişim matematiği 1 puanla kaçırmışımyaaaa:50:
vede geometriden kalmışım olsun genede sevindim 2 taneden fazla kalmamışım diye:1:
bundan sonra daha sıkı çalışıcam derslerimeee sizlerle paylaşayım dedim:54:
:nazar::nazar: TEBRİK EDERİM CNM MAŞALLAH DERSLERİNDEN 12 TANESİNİ GEÇMİŞSİN İNŞLH O KALAN 2 SINAVIDA GEÇECEKSİN
SANA DAHA ÖNCEDE YAZDIM SEN BU HIZLA ÜNİ DE BİTİRİRSİN BAŞARILARIN DAİM OLSUN TATLIM...:54::54:
s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.​

CNM SENİN YUMOŞLAR HAZIR ŞİMDİ SIRA EŞİNDE İNŞLH CANLI KANLI HOPLAYAN ZIPLAYAN SPERMLERİNİZ YARIN ÇIKAR VE İLK TEDAVİNDE BEBİŞİNE KAVUŞURSUN DUALARIM SENİNLE A.E.O.:25::25::16::54:

Son düzenleme:
canım okudum fetih süresini rabbim kabul eder insallah .dilerim rabbimden bol bol hareketli spermler cıkar esinde sende rahat bir tedavi sonucunda rabbim yüzünü güldürür insallah Allahın izniyle sen analık duygusunu esşinde baba duygusunu yasarsınız insallah dilimden kalbimden o kadar cok seyler dökülüyorki kısacası canım tedavinizde hakkınızda hayırlısı olsun canım

vck merhaba senin için fetih süresini okudum rabbim kabul etsin hayırlısıyla yarın bize çok güzel haberler ver tüm dualarım seninle

:nazar::nazar:
CNM SENİN YUMOŞLAR HAZIR ŞİMDİ SIRA EŞİNDE İNŞLH CANLI KANLI HOPLAYAN ZIPLAYAN SPERMLERİNİZ YARIN ÇIKAR VE İLK TEDAVİNDE BEBİŞİNE KAVUŞURSUN DUALARIM SENİNLE A.E.O.:25::25::16::54:
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM İNŞALLAH DUALARINIZI KABUL EDER HEM BEN HEM SİZLER EVLATLARIMIZA KAVUŞURUZ :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

Canim Fetih suresi malum durumda iken okunuyormu?
Ben okunmuyor diye hatirliyorum ama okunuyorsa bana bildir hemen okuyayim canim benim...

canim fetih suresi malum durumda iken okunuyormu?
Ben okunmuyor diye hatirliyorum ama okunuyorsa bana bildir hemen okuyayim canim benim...
hayır canım okunmuyor okumuş kadar oldun allah razı olsun rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün iyiki varsınız:54::54::54::54::54:

Ya uzuldum canim benim..
Ama yarin sabaha kadar eksik kalirsa bildir.
Ben sabah erkenden kalkar amelyat oncesi okurum.
(Temizlenmis olucam sabaha)

S.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacak benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9DA eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim:54::54::54:
mevlam yardımcın olsun insallah canım dualarımız seninle kaçtane eksiğin var 5 tanede ben okuyorum hayırlı haberlerle bekliyoruz seniiii

canım senin için bir tane fetih suresi okudum rabbim kabul eylesin
yarın inşaallah güzel haberlerle gelirsin allah yardımcınız olsun...

ii akşamlar kızlarrr:3:
aa kimseler yok bu akşam herkesler nerdeee:44:
kızlar benim sınav sonuçlarım açıklandı
14 dersten 12 tanesinden geçmişim matematiği 1 puanla kaçırmışımyaaaa:50:
vede geometriden kalmışım olsun genede sevindim 2 taneden fazla kalmamışım diye:1:
bundan sonra daha sıkı çalışıcam derslerimeee sizlerle paylaşayım dedim:54:
canım maşallah 2 taneciği de sonradan verirsin takma kafana.
s.a. canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım çünkü tam 5 dakika sonra çatlatma iğnemi yapıcam.​

hadi bakalım son iğneni de oldun
sırada bollllllllllllllllllllllllllllllllca spermlerin çıkması kaldı
Canim nasilsin??
Yazdiklarini okuyunca yuzumde bi gulumseme olustu yazmadan gecemedim.
Cok tatlisin ya demek futbol takimi kuracaksin cok hosuma gitti..
Insallah canimcim Rabbim gonlune gore versin...
sağol canım iyiyim elhamdülillah
aynısı bende de oluştu canım :)
amin canım hepimizin inşallah.
S.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacak benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9DA eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim:54::54::54:
canım 1 tane de ben okuyayım inşallah Rabbim kabul etsin
yarın yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın :54:
canım 50 adet tefriciyeyi okudum.rabbim kabül etsin inşallah.:75:
tamam canım Allah razı olsun.

kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
ve önümüzdeki cumaya kadar da bitirmem lazım ama
burada da okumam gereken dualarım var
o yüzden yetiştiremem diye endişe ediyorum

okunacak 1000 adet tefriciyede bana yardım eder misiniz canlarım

son gün 8 Mart Cuma sela vaktine kadar.

flzask2003 = 250
care = 250 okudu