Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar arkadaslar :3:cok uzun suredir yogunluktan topige giremiyorum,ins herkesin tedavisi yolundadir...ins Rabbim hepimiz I guzel mutlu sonuclarla sevindirsin...Niyahet bizde turkiyeye geliyoruz tedavi icin,haftaya insallah Persembe gunu Dr Celalettin Peruya gidicez,ins bizimde tedavimiz vardir,bana dua edin ins guzel haberler alalim bu Sefer...Cok heyecanliyim Rabbim Bu dertten kurtarsin ins...

Merhabalar arkadaslar :3:cok uzun suredir yogunluktan topige giremiyorum,ins herkesin tedavisi yolundadir...ins Rabbim hepimiz I guzel mutlu sonuclarla sevindirsin...Niyahet bizde turkiyeye geliyoruz tedavi icin,haftaya insallah Persembe gunu Dr Celalettin Peruya gidicez,ins bizimde tedavimiz vardir,bana dua edin ins guzel haberler alalim bu Sefer...Cok heyecanliyim Rabbim Bu dertten kurtarsin ins...

lamlay merhaba bende perşembe yada cumaya gitmeyi düşünüyorum Celalettin peruya
gttikten sonra haberdar edermisin durumunu özelden mesaj yazamıyorum ben şimdi yeni üye olduğum için
sen bana atarsan sevinirim
Allah yardımcınız olsun

Günaydınnnnnnnn kızlarr :71:
Güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeeeeeee:16::16::16::16::16::16::16:

Nurisima yani vck ya cok sevindim bu sabah okudum
insallah hamile haberlerini de alicaz ve darisi diger tum arkadaslara
cok mutlu oluyorum sizler adina insallah devami da gelicekkkkk....

herkese hayırlı günler
nasılsınız?
epeydir giremiyordum ama güzel haberlerinizi alıyorum.
can arkaşlarımdan telde alıyorum haberlerinizi.
inş hep mucizeleri yaşayalım artık.
amin.

NURUSİMAAAA .mucizelerin hep devam etsin veeeee bebiş olarak sana dönsün amin.

canım inş herşey gönlüne göre olur.
dualarım seninle.
inş sende celalettin hocadan bizim memnun kaldığımız gibi memnun kalırsın.
inş. hepimiz şifa buluruz .
Allah yar ve yardımcın olur.amin.

pembemmsi murat bey sanırım tesecı bir doktor bana eşin için tek ve son yol tese diyor gerçektende çok kafa karıştıran noktaları var özelden mail atamıyorum ama adresim yagmur_damlasi2100@hotmail.com senle bilgi paylaşımı yapsak ikimiz içinde çok iyi olur olmazsa doktorumuzu değiştirelim bana telefon numaranı verebilirsen seni arayabilirim[/QUOTE]

Edebal Canım mail adresine cevap yazdım, sende beni ekle oradan konuşalım.

Son düzenleme:
pembemmsi murat bey sanırım tesecı bir doktor bana eşin için tek ve son yol tese diyor gerçektende çok kafa karıştıran noktaları var özelden mail atamıyorum ama adresim yagmur_damlasi2100@hotmail.com senle bilgi paylaşımı yapsak ikimiz içinde çok iyi olur olmazsa doktorumuzu değiştirelim bana telefon numaranı verebilirsen seni arayabilirim

Edebal Canım mail adresine cevap yazdım, sende beni ekle oradan konuşalım.[/QUOTE]

canım sizin sorun neydi merak ettim? bizim için de tek yol tese dendi o yuzden?

lamlay merhaba bende perşembe yada cumaya gitmeyi düşünüyorum Celalettin peruya
gttikten sonra haberdar edermisin durumunu özelden mesaj yazamıyorum ben şimdi yeni üye olduğum için
sen bana atarsan sevinirim
Allah yardımcınız olsun

Merhaba Ese44
Tamam canim ins sana msj atarim sonuclari,sende yazarsin buraya sonuclarinizi
sizin durumunuz nedir?azo sebebiniz ne?
Ins Rabbim sizinde hepimizin yardimcisi olsun...

canım inş herşey gönlüne göre olur.
dualarım seninle.
inş sende celalettin hocadan bizim memnun kaldığımız gibi memnun kalırsın.
inş. hepimiz şifa buluruz .
Allah yar ve yardımcın olur.amin.

Allah razi olsun canim ins tedavimize hayirlisiyla baslariz
bugune kadar bir suru ilac ,kur, Dr denedik ama fayda etmedi
ins dermansiz bir dert degildir,ins bu sefer denk gelir doktorumuzun tedavisi...
bu hafta inhibin b testi sonucumuzda gelecek
ins canim ins hepimiz kurtuluruz bu dertten...

arkadaşlar selamlar hepinize.dün eşim acıbademe sperm testi vermeye gitti benim bildiğim sperm vücut ısısından ayrılmaz.oradaki hemşire bırak oraya alırız biara demiş.okadar sinirlendim ki.onlar için herşey basit para tuzağı bazı yerler gerçekten.şimdi hormon ve genetik testi nerde yaptıracaz bilmiyorum.celaleddin hocaya gideceğiz acaba orada mı yaptırsak yoksa testlerle mi ona gitmek lazım yrdımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

celaledidin peruya giden arkadaşlar tahlil sonuçklarınızla mı gittiniz yoksa yeniden tahlil test yaptımı ?

canım hayırlı olsun eşinde sperm bulunmuş inşaallah hamiş haberlerinide alırız
çok güzel bi haber halaya geç kalmadım umarım:):64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
darısı bebek özlemi çeken herkeze inş...

ben bugün adet gördüm beni yeni listeye ekleme denizin dualarını temizlenince okurum

Back
X