gözün aydın.ne güzel bi gelişme çok sevindim adınıza.rabbim milyonlarca sperm görmeyide nasip etsin inşallah..sonrada doğal hamilelik olsun inşallah.sana bişey soracağım canım.doktor bey sizdeki ile tüp bebek yapılabileceğini söylemiş sanırım.sizdeki elegon spermatidmi.bizde microtese ve boyamalıda elegon spermatid çıkmıştı doktor spermin son evresi demişti bize aynı şeymi acaba.geylani macunu bize doktor bey vermemişti.hatta bizi hiç bir aktara yönlendirmedi. doktor bey gözdem hanımın eşinin telefon nosunu verip onunla irtibat kurdurmuş.buna gözdemin eşi bile şaşırmış.sanki bişeyler ters gidiyor ben böyle his ediyorum.yerine oturmayan şeyler var sanki.umudum menegon iğnede.kullanmadığımız bi o kaldı.
Allah razı olsun canım. darısı size olsun inş.İnanılarak çıkılan yolda Rabbim şerri bile hayra çevirirmiş..
canım seni çok iyi anlıyorum.herkesin sorunları var .inan hepimiz multi milyarder değiliz.
Kredi çekerek ,borç üzerine borç alarak ilaçlarımızı temin ediyoruz.madddi imkansızlıklar nedeniyle dondurulmuş embriyoları olan arkadaşlar tedaviye başlayamıyorlar.
Yanlış hatırlamıyorsam sen demedinmi Celalettin hocayla tedaviye başlamayacağız diye.en başa dönecek dedin.
Bizde tedaviyi kabul etmedik demedinmi .
Celalettin hoca neden size bitki versin ki.
Bitki ilaç alabilmen için önce tedaviye BİSMİLLAH deyip başlamanız gerekirdi.
Canım yanlış anlama ama Tedavide Başa dönme olsa bile biz bunu çoktan göze almıştık.
Ve inanarak başladık tedaviye Allah ın izniyle.
Çünkü Rabbimin nerden şifa vereceğini bilemezdik.
Dert gezer derman da gezermiş.geze geze arıyorduk şifamızı.
Ve Celalettin hocaya inandık ve Rabbime şükürler olsun ki bu aşamalara geldik.
şifa için elimizden geleni yapıyoruz. Sen de yapıyorsun eminim ama tedaviye başlayıp söylenenleri harfi harfine uygulamadıktan sonra vay bize neden vermedi vay bizi oraya yönlendirmedi demeye hiç birimizin hakkı yok.
Ne olur yazdıklarımı yanlış anlama ama önce biz hasta olarak üzerimize düşen görevi yapmalıyız. sonra doktorlardan şifa beklemeliyiz.buradan bir sürü arkadaşımız gitti Celalettin hocaya . umarım hepsi harfi harfine uymuştur Celalettin hocanın dediklerine.
Ve inş hepsi teker teker şifa bulacak .
Soruyorum şimdi hangi doktor Celalettin hoca kadar dinledi bizleri.?
Hangi doktor Celalettin hoca kadar sorularımızı cevaplandırdı .?
Handi doktor Celalettin hoca gibi bize bu kadar çok vakit ayırdı?
Bu kadar duyarlı olabildi?
Gözdemin eşinden de Allah razı olsun bu arada.
Çünkü inan gözdemin eşi karşılıksız herkese aynı oranda yardım etmeye ve yol göstermeye çalışıyor.
Eşim istanbula gittiğinde inan eşimden çok gözdemin eşi durumumuz hakkında hocaya sorular sormuş.
Eşimin unuttuklarını hatırlatmış. Kim yapar ki bunu , kim kendiymiş gibi hasta ilgilenir ki….
O yüzden Gözdemin eşinden binlerce kez Allah razı olsun.Allah ne muratları varsa versin.
Bu arada
Sizin sorununuzun çözümü belki Celalettin hocanın sizi yönlendirdiği yerdedir.
Siz ilaçları bitirip geri döndünüz mü celalettin hoca ya ?hoca ne dedi size ?
Canım bence bütün doktorlar hakkındaki önyargılarını yık ve başla Celalettin hocayla tedaviye .
İnş sizede şifa olur. İnş seninde yüzün güler.
Çünkü bu illet öyle bir illet ki aciz bırakıyor bizleri.
İnan seninde her sorunundan kurtulup buraya mutluluk haberlerini vermeni çok isterim.
İnan seninde ‘’ hamileyim ‘’ yazmanı çok isterim.Allah yar ve yardımcın olsun.