Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir sorum olacak arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazabilirmi erkekde sorun olunca başarı oranı daha yüksekmi oluyor tüp bebekte yada kadında sorun olunca başarı oranı düşükmü oluyor ne biliyorsunuz bu konu hakkında

ii akşamlar cnm ben kadın faktörünü bilmem ama erkek de sorun olunca çokkk zor mesela ben kaç sendir eşimde bi tane sperm çıksa diye yapmadığımız kalmadı ben de sorun yok ama olmuyo işte aslında sorun kimde olursa olsun sıkıntı aynı cnm inş sende bu sorunlardan yoktur tatlım

canım cevabın için teşekkür ederim benim bir sorunum allaha şükürler olsun eşimin fsh hormonu yüksek olduğu için spermi az bir sperm tahlilinde 3 5 tane sperm bulunuyor

canım cevabın için teşekkür ederim benim bir sorunum allaha şükürler olsun eşimin fsh hormonu yüksek olduğu için spermi az bir sperm tahlilinde 3 5 tane sperm bulunuyor

eh buna şükür cnm bizde ölü bile çıksa sevineceğiz inş o 3 5 tane olur binlerce peki bi ilaç veya bitkisel takviye kullanmıyormusunuz

slm canım hikayenden öyle etkilendim ki iki kez okudum ikisindede gözlerim doldu ALLAH senden razı olsun hem duaların için hemde güzel yüreğin için ömür boyu sıkıntı tasa görmesin inşallah yuvanız....seninle tanışmak inşallah nasip olur birgün....

eh buna şükür cnm bizde ölü bile çıksa sevineceğiz inş o 3 5 tane olur binlerce peki bi ilaç veya bitkisel takviye kullanmıyormusunuz
Kullanmadığımız şey kalmadı devamlı kullanıyor eşim 2.tüp bebeği deneyeceğiz trabzonda eşime 3 aylık bir tadavi verdi bu yeni bir tedavi imiş erkekler için 3 aylık bir tadavi olumlu sonuçları olabilliyormuş doktorumuz öyle söyledi şimdi 3 ayın bitmesi bekliyoruz benimde rahmime bakılacak doktor emin olmak istiyor çünkü rahim filmi çekilecek dedim hayır dedi anestezi verilecekmiş bana kopi ile btiyor şu an pek anımsayamıyorum ama laparoskpi olabilir netten biraz araştırdım ürktüm biraz

Kullanmadığımız şey kalmadı devamlı kullanıyor eşim 2.tüp bebeği deneyeceğiz trabzonda eşime 3 aylık bir tadavi verdi bu yeni bir tedavi imiş erkekler için 3 aylık bir tadavi olumlu sonuçları olabilliyormuş doktorumuz öyle söyledi şimdi 3 ayın bitmesi bekliyoruz benimde rahmime bakılacak doktor emin olmak istiyor çünkü rahim filmi çekilecek dedim hayır dedi anestezi verilecekmiş bana kopi ile btiyor şu an pek anımsayamıyorum ama laparoskpi olabilir netten biraz araştırdım ürktüm biraz

inş bu sefer tedavn olumlu olur hiçç ürkme ahh o raddelere gelsek biz ya sabır der herşeyi yaparız cnm
sen kalbini temiz gönlünü ferah tut sonu güzel olsun:34:

Allah razı olsun sağolasın dün arkadaşımın müjdeli haberini aldım kendisinde sorun vardı yumurtlama problemi şimdi kendiliğnden hamile kaldı çok uğraştılar ama aşılama tedavileri tam tüp bebeğe başlayacaklardıki canabı allahın mucizesi

hiç umudunu kaybet devamlı dua et tabi sadece dua değil bizde elimizden geldiğince sebeplere başvuruyoruz allahım bana sana bütün evlat isteyen kardeşlerime evlat kokusu tattır yarabbim

Arkadaşlar bugün umut ta tedaviye başaldım ilk iğnemi oldum ctesi kontrole cağırdı sonra 2 gün sonra gelebilirsin belli deil dedi acaba ondan sonra ne aralıklarla cağırırki sormak aklıma gelmedi biz dışarıdan gidiyorz istanbula bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim :)

Arkadaşlar bugün umut ta tedaviye başaldım ilk iğnemi oldum ctesi kontrole cağırdı sonra 2 gün sonra gelebilirsin belli deil dedi acaba ondan sonra ne aralıklarla cağırırki sormak aklıma gelmedi biz dışarıdan gidiyorz istanbula bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim :)

arkadaşım tedavin şimdiden hayırlı olsun..bende bugun umuttaydım.. bende şehir dışından geliyorumm .sabah 6 da yollara düşüyorum .10 gibi merkezde olup muayeneden sonra tekrar evime dönüyordum..ama çarşambadan itibaren istanbulda kalacağım kısmetse...çünki cuma yada cumartesi yumurtam toplanacak allah izin verirse.....benim tedavide bugun 6.günümdü..yumoşlarım iyi ilerlediği için beni çarşamba yeniden çağırdı..
senin eğer cumartesi gittiğinde yumuşların iyi durumda isee 2 gün sonra da çağırabilir..
mesela süleyman beyin bir hastasıyla tanıştımm bayan 8 gündür iğne oluyormuşş,bugun yeniden muayene oldu ona cumartesi gel demiş,demekki yumurtaları geç cevap veriyor..pazartesi opu olabilirsin demiş... demem o ki kişiye göre tedavi süreci değişiyor..

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bebişimde çok iyi cuma günü kontrolüm vardı kocişimle beraber bebişimizi izledik maşallah kocaman olmuş ilk gördüşümüzde küçücük nokta kadardı:) doktorumuz kalp sesini duymamız için seside açtı o kadar heyecan verici ki...yine ağladık kocişle gözlerimiz doldu doktorumuz bebeğiniz çok sağlıklı herşey yolunda günlük hayatınıza devam ederbilirsiniz ama ağır yorucu işler yapma dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı umut tüp bebeğide aradım süleyman bey bu bebek bizim için çok önemli devamlı arayın bizede bilgi verin demişti.kızlar biliyorum bazen umutlarınız tükeniyor hiçolmayacak gibi geliyor bende öyleydim hiçumudum yoktu eşi,m tese olduktan sonra beni opuya alacaklardı bize yanınızda birini getirin ikinizde narkozlu olacaksınız demişlerdi ama biz hiç kimseyi götürmedik çünkü hiç sperm bulunacağı ve beni opuya alacakları aklımın ucundan bile geçmedi.hemşire geldi gözünüzaydın sperm bulundu sizi opuya alıcaz hazırlanın deyince o an ki halimi anlatamam o kadar utandım ki rabbime karşı..o kadar asi umutsuz olduğum için...lütfen hiç umudunuzu kaybetmeyin ben bu kadar umutsuzken anne olma yolundayım eşime çoğu doktor sen baba olamazsın boşuna paranı yedirme dedi ayrıca ben umutta tedavideyken yapılması gereken tahliller vardı yaşadığım şehirde yaptırmaya gittiğim doktora söledim tüp bebek tedavisi için istdeiler eşim 47 xxy li tese olcak falan bana doktor kızım hiç boşuna eşinin canını yaktırtma sizin işiniz çok zor bunu bil umutlanma paranızı da boşa alacaklar falan gibi konuştu eve geldim koca gece ağladım şimdi gidip o doktora bebeğimin ultrason resinlerini gösteresim var..ben bu kadar umutsuzken şimdi bebeğim benimle onu hissediyorum bulantılarımla ben burdayım anne diyor bana...hep dualarım sizinle heran dua ediyorum çünkü bende sizlerden biriyim en iyi ben anlarım bu arada bebeğim artık 2 aylık :) çok büyümüş dimi teyzeleri :)

selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bebişimde çok iyi cuma günü kontrolüm vardı kocişimle beraber bebişimizi izledik maşallah kocaman olmuş ilk gördüşümüzde küçücük nokta kadardı:) doktorumuz kalp sesini duymamız için seside açtı o kadar heyecan verici ki...yine ağladık kocişle gözlerimiz doldu doktorumuz bebeğiniz çok sağlıklı herşey yolunda günlük hayatınıza devam ederbilirsiniz ama ağır yorucu işler yapma dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı umut tüp bebeğide aradım süleyman bey bu bebek bizim için çok önemli devamlı arayın bizede bilgi verin demişti.kızlar biliyorum bazen umutlarınız tükeniyor hiçolmayacak gibi geliyor bende öyleydim hiçumudum yoktu eşi,m tese olduktan sonra beni opuya alacaklardı bize yanınızda birini getirin ikinizde narkozlu olacaksınız demişlerdi ama biz hiç kimseyi götürmedik çünkü hiç sperm bulunacağı ve beni opuya alacakları aklımın ucundan bile geçmedi.hemşire geldi gözünüzaydın sperm bulundu sizi opuya alıcaz hazırlanın deyince o an ki halimi anlatamam o kadar utandım ki rabbime karşı..o kadar asi umutsuz olduğum için...lütfen hiç umudunuzu kaybetmeyin ben bu kadar umutsuzken anne olma yolundayım eşime çoğu doktor sen baba olamazsın boşuna paranı yedirme dedi ayrıca ben umutta tedavideyken yapılması gereken tahliller vardı yaşadığım şehirde yaptırmaya gittiğim doktora söledim tüp bebek tedavisi için istdeiler eşim 47 xxy li tese olcak falan bana doktor kızım hiç boşuna eşinin canını yaktırtma sizin işiniz çok zor bunu bil umutlanma paranızı da boşa alacaklar falan gibi konuştu eve geldim koca gece ağladım şimdi gidip o doktora bebeğimin ultrason resinlerini gösteresim var..ben bu kadar umutsuzken şimdi bebeğim benimle onu hissediyorum bulantılarımla ben burdayım anne diyor bana...hep dualarım sizinle heran dua ediyorum çünkü bende sizlerden biriyim en iyi ben anlarım bu arada bebeğim artık 2 aylık :) çok büyümüş dimi teyzeleri :)

:nazar::nazar:
maşallah cnm maşalllah
kucağına aldığın günleri de göresin
inş bizde böle yazarız kısmet olursa umudumuz çoğu zaman kayboluyo doğru ama asla vazgeçmiyoruz
ne kadar bizi yıpratsa da yola devam ediyoruz darısı bizlere inşllhhhhhhhhhhh
:16::16:

Rabbim ettiğimiz dualara karşılık
Üç şekİlde cevap verir:
1-Evet der istediğini verir.
2-Hayır der daha iyisini verir.
3-Bekle der ve en iyisini verir. :16::16::16:

Günaydin arkadaslar,

ben dediginiz gibi Dr. Celalattin Peruya Mail gönderdim dün, hemen cevap da yazmis,
ama tam anlamadim, bide size sorayim dedim, belki ayni veya benzeri maili alan biri olmustur.

Söyle yazmis Dr. Peru:
"Gelince bakmam lazım
Bitkisel olarak bir yer söylenecek olursa Şahin beyi arayın geldiğiniz ana kadar onları alın."

Yani biz simdi ilk önce bu Sahin beyi mi aramamiz lazim? Bu Sahin beyi taniyan varmi acaba?
Kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim gercekten :16:

Günaydin arkadaslar,

ben dediginiz gibi Dr. Celalattin Peruya Mail gönderdim dün, hemen cevap da yazmis,
ama tam anlamadim, bide size sorayim dedim, belki ayni veya benzeri maili alan biri olmustur.

Söyle yazmis Dr. Peru:
"Gelince bakmam lazım
Bitkisel olarak bir yer söylenecek olursa Şahin beyi arayın geldiğiniz ana kadar onları alın."

Yani biz simdi ilk önce bu Sahin beyi mi aramamiz lazim? Bu Sahin beyi taniyan varmi acaba?
Kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim gercekten :16:

Canim bende mail atmistim ama sormadim bisey kullanalimmi diye.O yuzden bisey diyemeyecegim.
Senin esin amelyati almanyada mi oldu canim.
Benim esim almanyada oldu ama rapor veren felan olmadi hatta amelyattan sonra doktoru bile gormedik.
Canim benim esim nisanda gidiyor kismetse Celalettin hocaya.
Insallah hakkimizda hayirlisi olur.
Gelismelerden birbirimizi haberdar edelim canim.
Almanyada nerede oturuyorsun?

@yaren16

Evet Almanyada ameliyat oldu canim. Stuttgart da kaliyoruz. Ya siz?
Raporuda eve gönderdiler. Gerci biz telefon actikdan sonra gönderdiler, burdaki doktorlar bi tuhaf nedense.
Bende sormadim Dr. Peruya, sadece durumu acikladim, ve tedavisi varmi diye sordum, oda böyle cevap yazmis.
Bende kararsiz kaldim canim.
Biz Haziranda gideceyiz insallah. Sizde esinin durumu ne? Yani bi teshis konulmadimi?

@yaren16

Evet Almanyada ameliyat oldu canim. Stuttgart da kaliyoruz. Ya siz?
Raporuda eve gönderdiler. Gerci biz telefon actikdan sonra gönderdiler, burdaki doktorlar bi tuhaf nedense.
Bende sormadim Dr. Peruya, sadece durumu acikladim, ve tedavisi varmi diye sordum, oda böyle cevap yazmis.
Bende kararsiz kaldim canim.
Biz Haziranda gideceyiz insallah. Sizde esinin durumu ne? Yani bi teshis konulmadimi?

Canim biz Frankfurt da oturuyoruz.
Keske bizde tel acsaydik ama kendileri rapor gondermeleri gerekmiyormu.
Bizim rapordan haberimiz zaten yoktu amelyattan bikac zaman sonra haberimiz oldu.
Amelyat olali 1yil olacak simdi arasak acaba varmidir kendilerinde bizim raporumuz.
Yok canim butun test sonuclarimiz normaldii kucukken hastalikta gecirmemis yani problem ne bilmiyoruz.
Amelyatta da bisey bulunamadi.
Yeni yaptirdigimiz testte fsh 15e yukselmis inhibin b de 68 cikti.
Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur canim.

Back
X